Нов национален селекционер след мача с Уелс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Нов национален селекционер след мача с Уелс?

Мнениеот slash1912 » 16 сеп 2011 14:49

PFC Litex написа:БФС да се оправят, но долу ръцете от Л. Пенев.
Пенев си има отбор и не му трябва да се занимава с пост, който е обругават от кой ли не, за какво ли не.

След мача с Левски внезапно може да се окаже,че няма отбор :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 16 сеп 2011 14:51

bigbonusprize написа:
galin56 написа:Ето аз ти отговарям. След 1-2 години в групата на Италия, Чехия, Дания героично се борим с Армения за престижното 4-то място, като междувременно като гости на Малта най-вероятно сме завършили равен. Тогава такива като теб казват, за какво ни е толкова слаб треньор като Л. Пенев (само че с други по-обидни думи, които да не цитирам сега) и почват да предлагат други треньори, които като дойдат и България тръгва на горе.
А и истината е, че с такива боклуци като Благо Исуса(Татуса), Ив. Иванов, Живко, Валери Лозанов, без нито един читав централен нападател и защитник и с отказали с Стилиян и Мартин Петров и Армения ще си ни бият както искат.
ЯВНО НЕ Е ОТ ТРЕНЬОРА А ОТ "ФУТБОЛИСТИТЕ" НИ!!!

Че футболистите ни да не се свеждат до Благо, Иванов, Живко, Валери? Да не са само те българските футболисти в цяла Европа и България?

Е добре а кои са другите с които ще бият Италия, Чехия и Дания. Изреди пък ти някои? Не можеш, нали. Просто няма такива. Нямаме футболисти за противопоставяне на такива отбори. Ще си седим във 4-та урна и това е. Футболистите от 90-те години зор видяха докато ни измъкнаха от 4-та урна до 2-ра. Тия боклуци зор видяха докато ни върнат от 2-ра пак в 4-та. Цели 10 г. се излагат по европейските терени. Стигна се дотам че на евро'04 ни се чудеха как играч като Фугата може да играе на европейско и там разбира се ни орезилиха с последно място на шампионата. А вече дори могат само и да сънуват да са последни на някой форум. Абе общо взето боклуци,пияници, деградирали типове които нямам и желание да ги гледам когато излагат националната фланелка.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 сеп 2011 15:05

Чудесна новина, дано да се окаже истина. От БФС може и да не изберат подходящ нов треньор, но в сравнение с германеца ще е по-добър. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 сеп 2011 15:11

И какво като се махне Матеус? Кой ще сложите? Любо "Оокей" Пенев?
Не ставайте смешни. И без това със сегашното положение на отбора, който и тренер да сложим, резултатът ще е един и същ. Така че, нека Хер-а продължи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 сеп 2011 15:21

И как Любо Пенев ще гледа всяка седмица по няколко мача, като той самият през това време ще седи на скамейката на Литекс?! Който и да стане национален селекционер, НЕ трябва да работи в клубен отбор! Не знам защо в класацията на Гонг липсва най-добрият клубен треньор за всички времена - Паро Никодимов, но аз лично искам той да стане национален селекционер. Смешно е куцо, кьораво и сакато да е минало през държавния ни тим, а само той не!
Последна промяна от Red Warrior на 16 сеп 2011 16:20, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

valderama
Контакти:

Мнениеот valderama » 16 сеп 2011 16:15

Със Матеус явно не стават нещата затова не трябва да му се подновява договора макар че безхаберника Михайлов може и това да направи то има малка разлика между това да си много добър вратар и това да управляваш българския футбол и да отговаряш не само за себе си.Аз още преди да дойде Стойчков бях за Георги Василев и сега съм на това мнение.И преди и сега смятам че това е най-правилния избор за треньор.Смятам че със своя богат опит,със дисциплина и такт ще помогне на тези разглезени футболисти във национала да разберат че повече не могат да я карат така и че трябва да зайграят като европейските футболисти тоест да се раздават на терена а не на други места,а на който им е трудно да разберат има други който чакат своя шанс.Но трябва да се пита и Георги Василев дали ще приеме но мисля че няма да откаже. Но все пак,във мойта тройка са 1.Георги Василев2.Красимир Балъков3.Стефан Грозданов-е има и още 2-3 от изявените български треньори.Успех на национала и дано този път г-н Михайлов да вземе правилното решение а не да се води от някакви други интереси,ще е най-добре не само за футбола но и за него.

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 16 сеп 2011 16:40

И да си отиде Матеус какво от това- нищо няма да се промени, ще дойде нов треньор, който БФС ще провали.
С матеус трябва да си тръгне и боби и целия изпълком, както и всички превърнали националния отбор в частно предприятие, изпълнено с роднински и мениджърски връзки

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 16 сеп 2011 17:18

B-1912 написа:И да си отиде Матеус какво от това- нищо няма да се промени, ще дойде нов треньор, който БФС ще провали.
С матеус трябва да си тръгне и боби и целия изпълком, както и всички превърнали националния отбор в частно предприятие, изпълнено с роднински и мениджърски връзки
:!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 сеп 2011 17:25

:lol:
Абе сещам се, че докато беше Мъри треньор, точно треньорЪТ беше виновен. Сега изведнъж, все тая взе да става...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 сеп 2011 03:54

veni__85 написа:Аз съм за Георги Василев мисля ,че се е доказал като треньор и то не само в България.

Много съжалявам, че никога не стана национален треньор. Сега надали.

Върни се в “Национален отбор”