PFC Litex написа:БФС да се оправят, но долу ръцете от Л. Пенев.
Пенев си има отбор и не му трябва да се занимава с пост, който е обругават от кой ли не, за какво ли не.
След мача с Левски внезапно може да се окаже,че няма отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:БФС да се оправят, но долу ръцете от Л. Пенев.
Пенев си има отбор и не му трябва да се занимава с пост, който е обругават от кой ли не, за какво ли не.
bigbonusprize написа:galin56 написа:Ето аз ти отговарям. След 1-2 години в групата на Италия, Чехия, Дания героично се борим с Армения за престижното 4-то място, като междувременно като гости на Малта най-вероятно сме завършили равен. Тогава такива като теб казват, за какво ни е толкова слаб треньор като Л. Пенев (само че с други по-обидни думи, които да не цитирам сега) и почват да предлагат други треньори, които като дойдат и България тръгва на горе.
А и истината е, че с такива боклуци като Благо Исуса(Татуса), Ив. Иванов, Живко, Валери Лозанов, без нито един читав централен нападател и защитник и с отказали с Стилиян и Мартин Петров и Армения ще си ни бият както искат.
ЯВНО НЕ Е ОТ ТРЕНЬОРА А ОТ "ФУТБОЛИСТИТЕ" НИ!!!
Че футболистите ни да не се свеждат до Благо, Иванов, Живко, Валери? Да не са само те българските футболисти в цяла Европа и България?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
B-1912 написа:И да си отиде Матеус какво от това- нищо няма да се промени, ще дойде нов треньор, който БФС ще провали.
С матеус трябва да си тръгне и боби и целия изпълком, както и всички превърнали националния отбор в частно предприятие, изпълнено с роднински и мениджърски връзки
veni__85 написа:Аз съм за Георги Василев мисля ,че се е доказал като треньор и то не само в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта