Матеус си е наред, ние просто сме леко сбъркани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

edkodimitrov
Контакти:

Re: Матеус си е наред, ние просто сме леко сбъркани

Мнениеот edkodimitrov » 08 сеп 2011 14:06

в началото матеус тръгна правилно ! викаше си според неговите виждания и имаше лек успех и малка светлина !от бфс леко го изчакаха за пред обществеността и тихомълком му пробутаха "техните"си !мислите ли че играчите са сляпи и не го виждат това !пример-ИГРАТА НА ИВЕЛИН ПОПОВ !в началото бе най-добрия сега демонстративно играе разпиляно !матеус може и да има някакви качества но той тотално е изпуснал съблекалнята !ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО-НЯМА НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ В СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ ПРИ КОИТО ТРЕНЬОР ДА СЕ ОПРАВДАВА НЕПРЕКЪСНАТО С ИГРАЧИТЕ И ТЕ ПОСЛЕ ДА ИГРАЯТ ЗА НЕГО !НЯМА НАЧИН !ЗАДЪЛЖИТЕЛНА СМЯНА 1

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 08 сеп 2011 14:20

Матеус е всичко друго,но не и наред. Автора и той попада в това число,като дори няма да си губя времето да чета това малоумно мнение ,защото заглавието си казва всичко.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 08 сеп 2011 14:27

nore написа:Не са глупости, който и да дойде все тая.

Има огромна разлика кой ще дойде,затова и всички големи отбори се избиват за да вземат най-добрите треньори.

Смешко :!:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 08 сеп 2011 14:31

А бе Матеус се оправдавал с играчите, ми с кой да се оправдае със мен ли ? Според мен треньора в националния отбор не играе кой знае каква роля.Те играчите или го могат или не,или им се играе или не.Треньора кво прави просто дава някакви тактически указания и тва е.Не съм съгласен,че е виновен.Нов бардак със стари курви не става.Лично аз последните години като помня националите, колко ли треньори не се махната.Беше Пламен Марков,Станимир Стойлов,Христо Стойчков,Димитър Пенев май беше по едно време,После Марков пак води някой друг мач,Лотар Матеус сега ? и КВО се треньорите ли грешат някаде .. и само се сменят треньори и тва е нищо не се прави и слушаме едни и същи глупости.Мислим за следващите квалификаций.Мислим за следващия мач.Играхме добре , но загубихме не мога да си го обясня.Има какво да се работи още.Трябва нещо да се промени.И само едно и също,а нищо не се предприема.Той този въпрос е мащабен както и решението му.Но като цяло футбола в момента олицетворява дърважата ни.Трябва да се мисли мащабно,като се почне още от възпитанието на децата,да се развиват Детско юношески школи.Да се пазят добрите футболисти,а не да се продават,да се налагат предимно български футболисти.Да се пазят режими , да се тренира здраво , да си изцяло отдаден на спорта, да се осигурят едни перфектни условия за спорта и тогава чак може да се очакват някакви резултати,а не просто чрез смяна на треньора.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 08 сеп 2011 14:32

Къде отиде играта на отбора от мача с Уелс...

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 08 сеп 2011 14:33

tarikat написа:Къде отиде играта на отбора от мача с Уелс...

в кошчето..... :cry:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 сеп 2011 14:34

tarikat написа:Къде отиде играта на отбора от мача с Уелс...

Сигурно си остана в Кардиф.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 08 сеп 2011 14:48

f0r3v3r__ написа:А бе Матеус се оправдавал с играчите, ми с кой да се оправдае със мен ли ? Според мен треньора в националния отбор не играе кой знае каква роля.Те играчите или го могат или не,или им се играе или не.Треньора кво прави просто дава някакви тактически указания и тва е.Не съм съгласен,че е виновен.Нов бардак със стари курви не става.Лично аз последните години като помня националите, колко ли треньори не се махната.Беше Пламен Марков,Станимир Стойлов,Христо Стойчков,Димитър Пенев май беше по едно време,После Марков пак води някой друг мач,Лотар Матеус сега ? и КВО се треньорите ли грешат някаде .. и само се сменят треньори и тва е нищо не се прави и слушаме едни и същи глупости.Мислим за следващите квалификаций.Мислим за следващия мач.Играхме добре , но загубихме не мога да си го обясня.Има какво да се работи още.Трябва нещо да се промени.И само едно и също,а нищо не се предприема.Той този въпрос е мащабен както и решението му.Но като цяло футбола в момента олицетворява дърважата ни.Трябва да се мисли мащабно,като се почне още от възпитанието на децата,да се развиват Детско юношески школи.Да се пазят добрите футболисти,а не да се продават,да се налагат предимно български футболисти.Да се пазят режими , да се тренира здраво , да си изцяло отдаден на спорта, да се осигурят едни перфектни условия за спорта и тогава чак може да се очакват някакви резултати,а не просто чрез смяна на треньора.

Вземи изтрезней преди да пишеш повече мнения.

Марков,Стоилов,Стоичков,Пенев и Матеус са всички друго,но не и добри треньори. Слабоумния българин обича да си прехвалва треньорите на любимия отбор,които реално не стават за нищо :!: Нямаме никакви треньори и специалисти :!:

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 08 сеп 2011 14:53

Абе верно като нема матрЯл ..който и да дойде се тая...за три дни нито може да ги научи да спират нито да дадът един пас само дето качествени и опитни треньори се вижда какво правят в по-малки страни.. пресен пример Швейцария.
Те къв матрял имат???Натурализирани албанци!Матеус е куц та дрънка... Кучето за 25т. в групата му *бахме мамата...бил некадърник,учел се на занашт на националния...с Матеус я 10т докачим.
ИзображениеИзображение

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 08 сеп 2011 14:58

нека видим тези треньори-къде са след националния ? пламен марков-никъде ! па като си треньор с претенции да те бяха взели някъде ! христо стоичков-селта ,мамелоди,ростов -сп директор кажи-речи никъде !мъри-праслави македонския футбол с отстраняването на анортозис !м/у другото анортозис участва в доста тото изненади ,ама това е друга тема !пената-взел/дал вече от професията !И КАКЪВ Е ИЗВОДА ЗА ТЕЗИ ТРЕНЬОРИ...........!

Върни се в “Национален отбор”