POPCORN написа:
освен да дойде да ни оправи той а ?
Мъри няма в предвид,че при него отбора е играл кой знае какво,а че общо взето няма някъква промяна в играта,но както и той подчертава проблема не е треньора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
POPCORN написа:
LSFC 1914 написа:Иначе Мъри е прав за едно нещо!Мъри Стоилов: Не е нормално Левски да няма титуляр в националния
vaskonti написа:LSFC 1914 написа:Иначе Мъри е прав за едно нещо!Мъри Стоилов: Не е нормално Левски да няма титуляр в националния
Не е нормално просто да няма или не е нормално да няма някой, който да заслужава? Има малка разлика между двете...

milen.hristov написа:POPCORN написа:
Мъри няма в предвид,че при него отбора е играл кой знае какво,а че общо взето няма някъква промяна в играта,но както и той подчертава проблема не е треньора
Мисля, че при мен се опитвахме да играем футбол
Lyubaka01 написа:milen.hristov написа:POPCORN написа:Мъри няма в предвид,че при него отбора е играл кой знае какво,а че общо взето няма някъква промяна в играта,но както и той подчертава проблема не е треньораМисля, че при мен се опитвахме да играем футбол
Бе май не е точно така...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
TopCat написа:Мърльо изпълзя и изсра поредното си лайно! Страхливичък бил, ами да припомняме ли как игра срещу Ирландия, когато трябваше да се гони победа на всяка цена?
milen.hristov написа:Съгласен съм с Мъри,че отбора игра страхливо с излючение на няколко минути в началото на второто полувреме.Проблемът при националите е липста на качествени футболисти,малкото такива пък са решили освен футболисти да бъдат и манекени.Колко да по питам примерно са татусите на Стоичков,Пенев ,Сираков,Костадинов,Лечков,Цветанов,Тр.Иванов,или кога сте ги виждали да се гелосват и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта