България-Германия 3-2. И аз бях там, и аз плаках

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: България-Германия 3-2. И аз бях там, и аз плаках

Мнениеот Blue_Girl » 07 юни 2011 12:18

Уникален мач беше!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 юни 2011 12:22

много е вероятно това да е най уникалния и велик мач на националния отбор изобщо

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юни 2011 12:41

Това ми бе първия мач на националния отбор, който гледах на живо(все пак разстоянието от Силистра до София е 500 км.). Спомням си, че към три следобяд, когато вече бяхме с баща ми на Орлов мост заваля такъв порой, че в подлеза имаше вода над кокалчетата на краката ми. Този дъжд не спря до началото на мача. С първия сигнал на Пайрето (или някъде около него) дъждът спря, а аз треперех от вълнение и студ. За емоциите по време на мача е трудно да разкажа, просто не помня :) , само знам как имаше един човек пред мен с една тромба, която постоянно бучеше, а някакъв дядка толкова се бе ядосал, че си свали дъждобрана и запуши с него тромбата :lol:. В минутите след гола на Костадинов не знаех къде се намирам, помня как баща ми ме принуди да седна на онези старите дървени пейки, защото явно съм изглеждал толкова зле от нерви и вълнение, че човека се е изплашил.

А за еуфорията след края на мача... ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ ВАС, КОИТО НЯМАТ СПОМЕНИ ОТ ТЕЗИ МОМЕНТИ. Това е чувство, което ако го има се изживява само веднъж в живота, убеден съм. И чак сега, с дистанцията на времето, осъзнавам че съм щастливец за тази незабравима емоция. :)
Последна промяна от ros на 07 юни 2011 12:59, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 юни 2011 12:46

Аз съм бил на 2 годинки така,че не си го спомням много много. :mrgreen: Но от това,което гледах в едно предаване на "Ретро спорт" преди време видях как хората са радостни от играта на националния.Дано скоро пак да имаме силен национален отбор.Аз вярвам в това.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 07 юни 2011 12:47

Абе, тоя мач беше голяма работа и може би беше дербито на квалификациите тогава. Даже го даваха по руската телевизия, след като свърши по БНТ и аз го гледах още един път да се накефя, а руският коментатор по едно време възкликна по отношение на атмосферата "Ай, ай, ай - здесь как на Маракане!".

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 07 юни 2011 12:47

Настръхнах от коментарите тук!!! И аз си спомням как го гледах с дядо, баща ми и негови приятели и при третия гол на нашите, баща ми започна да блъска по масата и чашите се обръщаха :lol: След това излезе и крещеше "Българи, юнаци!!!". За първи път усетих истинска наслада от победата!!! Незабравимо!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 юни 2011 13:04

Все едно беше вчера......

Няма да забравя какво беше около стадиона ( тогава В.Левски не беше ремонтиран и някои вестници пишеше че е имало 70 000) пълно с народ ,знамена,песни нямаше ни Левски ,ни Цска ( както се пее в една песен на ъпсурд хаха ) всички пееха българи юнаци , а по трибуните игла да хвърлиш нямаше къде да падне, имаше хора по стълбите, по дърветата беше тотална лудница.
По време на мача си спомням че в началото ги напънахме немците и не можеха да минат центъра.Ицо им отпра един шут от над 35 метра и нацели гредата.След това швабите вкараха 2 бързи гола ,а Балъка минута преди края на първото ги направи смешни и го спънаха за дузпа.Всъщност и двете дузпи бяха 100% ( вижда се и на клипа че немците не протестират много ).Костадинов влезе резерва и още с първото си докосване напраи дузпата.След 3 мин им набута за 3-2 и чувството беше все едно падат кулите близнаци в Ню Йорк .Хората откачиха ,аз бидейки в А сектор след това трудно успях да си намеря мястото,просто всички откачиха и вместо гооол всеки крещеше нечленоразделно.След мача съм се прегърнал с над 10 000 непознати ,а всичко останало може да се опише с думата пиянството на един народ, на вас тука по-малките не ви се верва ,но аз такова нещо досега през живота си не съм виждал. :P

Като се замислим сега какво е пффф no coment
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 07 юни 2011 13:08

Един от паметните мачове на националния отбор.Бях в казармата по него време.Тогава си беше лукс да има Тв,но си имаше една реликва Велико Търново и чакахме с нетърпение мача,бях като агънце да мога да го гледам,но моя късмет с магарешки тъпкан.Знаеха че съм футболен маняк и ме дебнаха и ме тикнаха в ареста заради няква глупост само да не го гледам.Уредих си едно джобно радио ама стоях 3 дена гладен заради това,но си струваше ахаха.Бяха ми потънали гемиите след 0:2 но след края и н лудия коментар ми беше все едно къде съм бях откачил.След това един приятел беше го записал на видео и хаха избях и си го гледахме на биричка,ех пак изкарах 3 денонощия но си струваше.Че този мач никога няма да го забравя:)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 юни 2011 13:15

За съжаление не бях на стадиона, но пред телевизора куфяхме зверски. Унищожихме много водка. След известно време си го записах на видео и съм го гледал десетки пъти. Голям отбор, голям мач и голяма победа!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 юни 2011 13:20

Имаше лятна буря преди мача , валеше страшен дъжд !

Върни се в “Национален отбор”