Черна гора - България 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Разширен състав на България за мача с Черна гора

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2011 00:27

terata написа:
Viktor4o_Rs написа:Смятам, че с леки изключения това е най-доброто, с което разполагаме в момента :roll: За Сърмов,Янков и Хичо съм си казал многократно мнението за тях и няма смисъл да повтарям :lol: Пелето и Благо биха били извикани при контузия на някои от повиканите, иначе браво на Матеус за повиквателните на Пламен Илиев и Георги Божилов, момчета с качества, Иван Стоянов също се връща :) Внимание за Георги Миланов от Литекс също, въпреки че не е повикан.
При контузия на някой от нападателите, смятам че Николай Божов и Иван Цветков също могат да получат шанс. Правилно не са извикани Рангелов, Мицански и Божинов, които не играят за отборите си 8-)

Ееех къса памет. Той Мицански не играеше и когато треньор беше Мъри, ма всички си оплюхте брадата да плюете що не го вика.

Еееех къса памет :lol: :lol: :lol: Точно когато Мицански късаше мрежите в Полша, Мъри не го викаше ;) Кауна се провали тотално с националния, приемете го най-после ... Неговата сила е да е начело на клуб, това е ;)
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 май 2011 00:29

Viktor4o_Rs написа:
terata написа:
Viktor4o_Rs написа:Смятам, че с леки изключения това е най-доброто, с което разполагаме в момента :roll: За Сърмов,Янков и Хичо съм си казал многократно мнението за тях и няма смисъл да повтарям :lol: Пелето и Благо биха били извикани при контузия на някои от повиканите, иначе браво на Матеус за повиквателните на Пламен Илиев и Георги Божилов, момчета с качества, Иван Стоянов също се връща :) Внимание за Георги Миланов от Литекс също, въпреки че не е повикан.
При контузия на някой от нападателите, смятам че Николай Божов и Иван Цветков също могат да получат шанс. Правилно не са извикани Рангелов, Мицански и Божинов, които не играят за отборите си 8-)

Ееех къса памет. Той Мицански не играеше и когато треньор беше Мъри, ма всички си оплюхте брадата да плюете що не го вика.

Еееех къса памет :lol: :lol: :lol: Точно когато Мицански късаше мрежите в Полша, Мъри не го викаше ;) Кауна се провали тотално с националния, приемете го най-после ... Неговата сила е да е начело на клуб, това е ;)

Абе той, че се провали, провали се, спор няма. Но и когато премина в Кайзерслаутерн пак повечето фенове реваха, че Мъри не го вика. А за Божилов повиквателната е неква подигравка. Та той 4 гола в 24 мача тоя сезон. Къв централен нападател е тоя :shock:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2011 00:32

Какво се заядохте с Божилов толкова, само който не го е гледал би казал, че няма качества това момче. Освен всичко друго, това е разширен състав и предполагам че той ще отпадне от групата за Черна гора. По-добре момче като Георги Божилов, което е титуляр в добре представящия се тим на Морето, отколкото някоя твърда резерва, пък и в чужбина да е. Иначе моето мнение е, че Иван Цветков заслужаваше повиквателна ;)
Изображение

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 13 май 2011 00:34

Направо не знам Божилов какво прави в националния. Аз съм от Варна и следя играта на Черно море, ходя и на стадиона. Не знам с какво е впечатлил Матеус.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 май 2011 00:35

terata написа:Ееех къса памет. Той Мицански не играеше и когато треньор беше Мъри, ма всички си оплюхте брадата да плюете що не го вика.

Мицански тогава беше постоянен титуляр, а сега не е, как да го види Матеус за да го извика?
Пак ще се повторя, не бързайте да хулите, осем човека ще отпаднат.
100% единият от тях ще е Пламен Илиев
Ще паля свещи другият да е Янков
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 13 май 2011 00:37

съжалявам само че иван цветков не е извикан. имах възможност да гледам почти всички мачове на пирин тази пролет и твърдя че този футболист е с 2-3 класи над макриев и генков... точно от такъв нападател имаме нужда. комбинира добре има хубав завърсващ удар.. може би матеус иска висок нападател за да печели изритани топки от защитата или вратария но до момента генков и макриев не съм ги видял да се преборат за кой знае колко високи топки.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 май 2011 00:39

Viktor4o_Rs написа:Какво се заядохте с Божилов толкова, само който не го е гледал би казал, че няма качества това момче. Освен всичко друго, това е разширен състав и предполагам че той ще отпадне от групата за Черна гора. По-добре момче като Георги Божилов, което е титуляр в добре представящия се тим на Морето, отколкото някоя твърда резерва, пък и в чужбина да е. Иначе моето мнение е, че Иван Цветков заслужаваше повиквателна ;)

Ама, колега ти колко мача на Черно Море си гледал? Той е абсолютно дърво. Дори повечето фенове от Варна могат да ти го кажат тва. Ама то да беше само той. Чудя се кво прави в отбора вратар от първенството на Молдова :o Чавдар Янков- кво трябва да стане за да престанат да го викат в национала тва леке. Борис Галчев и тоя национал, Бандаловски има на кръст 10 мача тоя сезон, ама и той национал. За нашия Иво Иванов и Сърмов пък немам думи.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 13 май 2011 00:40

bojo0o0o94 написа:Направо не знам Божилов какво прави в националния. Аз съм от Варна и следя играта на Черно море, ходя и на стадиона. Не знам с какво е впечатлил Матеус.

А имаме ли друг млад централен нападател играещ в клуба си?
Божов е пред пенсия. Цветков не е централен нападател, а лек такъв.
Иса, Муши и т.н. са по-трагични даже от Божилов.

Просто Матеус е решил да го води момчето. Най-вероятно Божилов ще отпадне от 22-та.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 13 май 2011 00:41

Точно пък Генков в момента е в страшна форма. И той ще е титулярния нападател можете да сте сигорни.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 13 май 2011 00:42

Dobri написа:
bojo0o0o94 написа:Направо не знам Божилов какво прави в националния. Аз съм от Варна и следя играта на Черно море, ходя и на стадиона. Не знам с какво е впечатлил Матеус.

А имаме ли друг млад централен нападател играещ в клуба си?
Божов е пред пенсия. Цветков не е централен нападател, а лек такъв.
Иса, Муши и т.н. са по-трагични даже от Божилов.

Просто Матеус е решил да го води момчето. Най-вероятно Божилов ще отпадне от 22-та.

Ами да беше извикал например Влади Златинов 1000 пъти по-добре.

Върни се в “Национален отбор”