Долно уйно написа:VraTar4o написа:Според мен вместо това недоразумение Петко Атанасов
Колко мача си гледал на въпросният?
2 и в двата мача ми направи впечетление че се крие на терена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Долно уйно написа:VraTar4o написа:Според мен вместо това недоразумение Петко Атанасов
Колко мача си гледал на въпросният?
Georgiev11 написа: вярвайте ми няма да стане никой футболист от тях
nostradamus написа:Не лошо да изиграят една контрола националите и срещу Левски,тогава ще се види стойността и на двата отбора.
milen.hristov написа:Е как да попада някой от Левски,след като не се разчита на никой на такава възраст в отбора с изключение на Пламен Илиев.
Right_side написа:национален отбор на България-не , по-скоро национален отбор на баджанаци , мамини синчета , мениджърски интереси и т.н. ...
luddeN написа:nostradamus написа:Не лошо да изиграят една контрола националите и срещу Левски,тогава ще се види стойността и на двата отбора.
То остана младежите да бият Левски....milen.hristov написа:Е как да попада някой от Левски,след като не се разчита на никой на такава възраст в отбора с изключение на Пламен Илиев.
Еми тогава защо Станислав Костов е извикан в нац. отбор ?
luddeN написа:nostradamus написа:Не лошо да изиграят една контрола националите и срещу Левски,тогава ще се види стойността и на двата отбора.
То остана младежите да бият Левски....milen.hristov написа:Е как да попада някой от Левски,след като не се разчита на никой на такава възраст в отбора с изключение на Пламен Илиев.
Еми тогава защо Станислав Костов е извикан в нац. отбор ?
milen.hristov написа:Е как да попада някой от Левски,след като не се разчита на никой на такава възраст в отбора с изключение на Пламен Илиев.Вместо да се залага на юношите,се предпочита да се преквалифицират играчи от където спада тяхната форма,а юношите губят необходимото самочувствие и игрова практика
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта