Има ли алтернативи за Националния отбор и какви са те?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Няма надежда !

Мнениеот delqnski47 » 10 фев 2011 00:12

Готина тема и браво за труда,който е положил автора!За съжаление съм изморен и трябва да си лягам,затова я прегледах набързо и зърнах едно,две имена,които са добавени като алтернативи!Единият е Сашко Тонев,а другия Павката Виданов ако не се лъжа!Абе според мен тия двамата още не са дорасали да играят за националния отбор!И двамата правят много глупости на терена и според мен още им е рано!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 10 фев 2011 00:14

mon1nho написа:За всички алтернативи съм съгласен без ПАВЕЛ ВИДАНОВ. т'ва момче 3та година е титуляр в ЦСКА но не показва израстване, а напротив. иначе за дървото макриев и житния бегач рангелов просто нямам думи защо продължават да се викат тези двама олигофрени. защо не се погледне при децата какво става. един георги миланов до ивелин зад нападателя ми се струва че ще пасне доста добре. спас на върха на атаката въпреки височината си. нали за т'ва са контролите да се изпробват нови вариянти а ние си въртиме едни и същи дърводелци. и до кога в българия футболисти на по 24 години ще се обявяват за таланти. на 24 те трябва да се водещи футболисти и в националния и в клубния си отбор... имам предвид генков и макриев.

Съгласен съм ! Не всичките ми Алтернативи са за титуляри ;) , може и да са дълбоки резерви, но пак да са по - добри, от сегашните ''любимци'' :) Също така, може и да пропускам някои играчи ;)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 10 фев 2011 00:14

Аз още като назначиха Матеус, писах че шуробаджанащината не му е чужда, но това нищо не променя. Това го има навсякъде в Европа,УЕФА и ФИФА. Това ни е най-малкия проблем. Ние сами като не можем да се оправим, няма от кого да се оплакваме и да обвиняваме
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 10 фев 2011 00:15

аз националния отдавна съм го отписал....днес дори бях рожденник и чак сега в 0 часът и нещо си направих труда да проверя резултата.Очаквах поне едно подаръче да са ми направили а те Х....
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 фев 2011 00:15

аха есенцията била -ок,братле така да бъде ,аре лека от мен. :) :) :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 10 фев 2011 00:17

delqnski47 написа:Готина тема и браво за труда,който е положил автора!За съжаление съм изморен и трябва да си лягам,затова я прегледах набързо и зърнах едно,две имена,които са добавени като алтернативи!Единият е Сашко Тонев,а другия Павката Виданов ако не се лъжа!Абе според мен тия двамата още не са дорасали да играят за националния отбор!И двамата правят много глупости на терена и според мен още им е рано!

Да не казвам да са титуляри, особено за Виданов. Тонев има талант, даже тази година в сайта на УЕФА, май го хвалеха, има хляб в момчето, като резервичка в по-лесните мачове или когато няма алтернатива може, да се ползва ;) Докато натрупа опит :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 фев 2011 00:21

Levski zna4i svoboda написа:[offtopic]Моля Ви модератори, не я сливайте с общата тема, тази тема е продиктувана от голямото ми разочорование, много съм се старал, да я направя.[/offtopic]

[offtopic]Постарай се, да си оправиш и правописните грешки. Ще е по- добре ;)[/offtopic]

bekono написа:Матеус и да вземе 15 от Левски и 10 от ЦСКА пак няма да стане. "Толкова си можем" каза Пламен Марков, когато си тръгваше от националния. От тогава тази фраза си важи в пълна сила. Слаби сме и това е истината.

Става дума за материалът, както казват bekono и бат Бойко. Тъжно е, но е самата истна...

Надежда все пак има :!: Младежите днес бият :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 10 фев 2011 00:23

Сега като се замисля в националния има трима малди играчи, които може да се каже имат огромен потенциал и играят чудесно - Михайлов, Попов, Манолев и двама-трима застаряващи, но поддържаши класата - Марто, Стенли и донякъде Вальо Илиев. В добавка на това 2-3 играча от средна класа - Благо, Иван Иванов и май са това. Може Гаджев, Милиев, Делев, Галчев, Дяков и Галин Иванов да стават за националния, но още не сме ги видяли какво представляват, когато облекът екипа на националите. Другите могат да се определят като "провалящи" отбора.
[offtopic]Ако съм пропуснал някой от по-добрите играчи може да се добви, но мисля, че нямаме голям избор на футболисти, а и много от талантите ни са недоказани и никой не ги вика в национала.[/offtopic]
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 фев 2011 00:28

Айде стига сте се правили на треньори :mrgreen:
Подкрепяйте си любимите клубни отбори, ходете на мачовете им и не се ядосвайте за глупости. Нито можем, нито пък заслужаваме да имаме силен национален отбор ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 10 фев 2011 00:32

ИСКАМ И АЗ ВЪВ НАЦИОНАЛНИЯ !!!!! ОБЕЩАВАМ ЛЪЧО ТАНЕВ ДА МИ Е "МЕНАЖЕР " И ДО 10 ДНИ ДА НАМЕРЯ НЯКОЯ ПЛЕЙМЕЙТКА !!!!

Върни се в “Национален отбор”