Има ли място Валери Домовчийски в Националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cska - maina
Re: Валери отсвири националите
Валери си прав.Както и бербата си беше прав 
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Не виждам какво толкова е станало.Ако Матеус ще разчита на Домо няма начин да му се разсърди,все пак и той е играл футбол.Знае за какво иде реч.
Те още 10 човека като излязат с това оправдание,кой ще играе ? Нали трябва да се обиграва състава,нали трябва да се мислят тактически варианти.......Ако ги няма половината как ще стане тая работа ? Аз бих казал,че Херта няма да избяга,а националния има 5 мача в годината.Captain Stottlemeyer написа:Смятам, че това е напълно в реда на нещата. Прочетох, че първоначално треньорът на "Херта" и Лотар Матеус са се договорили, Домовчийски да играе едно полувреме. Е, какъв е смисълът да бие пътя до София за 45 минути игра, при положение че така няма да бъде 100% полезен на отбора, а след това да бъде непълноценен поради умора (недай Боже, контузия) и в мача на "Херта"?!Нека сега да се съсредоточи и помогне на клубния си отбор, а националният няма да избяга.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Ултра блу,не съм съгласен със тебе.Добре,че едни играчи преди 17-18 години които играеха тогава не си правеха такива сметки.Ама то и Стоичков им го каза миналата седмица,че от сегашния национал само Бербатов можеше да бъде сред онези играчи и то като дълбока резерва.
maldin1 написа:Те още 10 човека като излязат с това оправдание,кой ще играе ? Нали трябва да се обиграва състава,нали трябва да се мислят тактически варианти.......Ако ги няма половината как ще стане тая работа ? Аз бих казал,че Херта няма да избяга,а националния има 5 мача в годината.Captain Stottlemeyer написа:Смятам, че това е напълно в реда на нещата. Прочетох, че първоначално треньорът на "Херта" и Лотар Матеус са се договорили, Домовчийски да играе едно полувреме. Е, какъв е смисълът да бие пътя до София за 45 минути игра, при положение че така няма да бъде 100% полезен на отбора, а след това да бъде непълноценен поради умора (недай Боже, контузия) и в мача на "Херта"?!Нека сега да се съсредоточи и помогне на клубния си отбор, а националният няма да избяга.
Айде посочи ми поне още един от тея, дето са извикани, който ще играе 3 мача за 5 дни!!! Ако някога си пипал топка, би трябвало да знаеш какво огромно и непосилно физическо натоварване е това
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
donpacko написа:Ултра блу,не съм съгласен със тебе.Добре,че едни играчи преди 17-18 години които играеха тогава не си правеха такива сметки.Ама то и Стоичков им го каза миналата седмица,че от сегашния национал само Бербатов можеше да бъде сред онези играчи и то като дълбока резерва.
Абе стига бе, говорим за 3 мача за 5 дни. Една безсмислена контрола, не виждам какво толкова ще стане ако Валери не играе в нея!/ Както казах, все пак Херта му плаща заплатата, не БФС. Ако беше квалификация- да, тогава разбирам да бъде нападан, ама говорим за контрола все пак
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Right_side
- Контакти:
Твърдо зад Домо ,но да знае че ще ни трябва за Швейцария
Българийо, събуди се!!!
UltraBlue написа:Angoff написа:Бре с , какво разбиране се отнася синята част от форума относно решението на мега-гига-хипер-супер звездата Домовчийски , разбирам да имате еднакъв аршин да ви подкрепи човек , но ако това беше играч , който не е минал през ФК Левски до сега да сте го направили турчин и родоотстъпник... ама какво да се прави лицемерието ви е в природата !
Поставя на първо място личните си интереси пред националните ... нали така казвахте за Бербатов , е сега на това как му викате ?
Ей го на, типичният пример за червен дебил, който не прави разлика м/у черно и бялоКак може да сравмяваш тази ситуация, с тази на Бербатов??? единия се отказва от националния завинаги, а другия просто отклонява покана за даден мач, като изрично намеква, че завбъдеще е готов да играе за страната си!!! Нормално е да избере клуба си пред безсмислена контрола. Все пак херта плаща заплатата на Валери, не БФС!!!
Колко ограничени същества имало,мале мале
Да как може да ги сравнява.Единият излиза и казва като мъж,че е до тук и не може да помогне повече,а другият се оправдава колко му било тежко.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Грешка за Домо, но Лотар можеше да настоява пред треньора на Херта и Домо да изпусне единия мач на клуба за да се възстанови. Не съм съгласен с това решение.
Валеркааа, какви ги вършиш бе момче?!
Как ще откажеш на националния?!?!?!?!?! Пу, мама му стара! На 23 г. си, тренираш и играеш в Германия. Никакъв не ти е проблема да изиграеш 45 мин на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ НА 17 НОЕМВРИ. Най-много в петък също да играеш 45 мин или да си резерва, голяма работа. Треньорите са се разбрали, а ти... Не може да се избира в кой мач на националния да играеш.
Сигурно аз съм старомоден и не разбирам.
Как ще откажеш на националния?!?!?!?!?! Пу, мама му стара! На 23 г. си, тренираш и играеш в Германия. Никакъв не ти е проблема да изиграеш 45 мин на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ НА 17 НОЕМВРИ. Най-много в петък също да играеш 45 мин или да си резерва, голяма работа. Треньорите са се разбрали, а ти... Не може да се избира в кой мач на националния да играеш.
Сигурно аз съм старомоден и не разбирам.