Лотар Матеус поема националния отбор на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лотар Матеус поема националния отбор на България!

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2010 13:53

Ужас, сега като вземе да вика бивши и настоящи левскари .... ще бъеде заклеймен като - Левскар ! ... :lol:
А то така ще стане ( независимо дали ще е Матеус или друг ) ... просто, няма други по добри.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 сеп 2010 13:54

PFC Litex написа:Сигурен съм, че сега ще се появят една камара които ще са недоволни.
Искаме чужденец заради игрите из БФС, ето ни чужденец и ако успее човека да се опази от шуробадженащината ще е страхотно, а това е първото нещо върху което трябва да работи.

еми, аз ще си подкрепям национални квото и да става, обаче тоз сладур от всякъде го гонят - дано сега да се промени нещо
Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 сеп 2010 13:58

durex написа:
Jorkorazporko написа:Топмьолер искам! Матеус, е с доста спорни треньорски качества и е напълно недоказан! Това, че е немец не значи, че е принципен и дициплиниран!

Много сте ми интересни с тия изказвания "той не ставал" и как разбра? Човека не е там за да тренира футболистите...както каза Стоичков:"те трябва да са научени за това ги викам аз, за това тренират всеки ден с клубните си отбори аз просто избирам най-доброто"
Матеус не е сложен да ги учи сега на футбол

Помням мизериите на Матеус в Партизан братле, иначе нека се пробва! Глупаво е да се прибързва, нека му дадем шанс, но просто си изкавам опасенията! По - скоро ме притеснява присъствието на Перуката и другите амеби около новия треньор, защото Мъри беше изкупителна жертва, но не и основния виновник за трагедията в нац отбора!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 сеп 2010 14:00

THE G.A.M.E написа:Ужас, сега като вземе да вика бивши и настоящи левскари .... ще бъеде заклеймен като - Левскар ! ... :lol:
А то така ще стане ( независимо дали ще е Матеус или друг ) ... просто, няма други по добри.

Вие май още не схващате?! Никой няма нищо против Матеус! Да досега се е излагал навсякаде, но това не е гаранция, че и тук ще е така! Въпроса е, че ако ще и Моуриньо да сложат имам чувството, че пак ще му редят отбора и ще правят мизерии нещастниците от БФС!

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 21 сеп 2010 14:01

Много хитри тези от БФС-то, ей. Нарочно слагат най-неудачния вариант от чужденците, за да могат да затворят устите на тези, които ревем за чужд треньор. Матеус няма един успех като треньор, където и да е бил. Лошо продължение на сагата с националите. След година пак ще обсъждаме варианти за селекционер на България.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 сеп 2010 14:05

Jorkorazporko написа:
durex написа:
Jorkorazporko написа:Топмьолер искам! Матеус, е с доста спорни треньорски качества и е напълно недоказан! Това, че е немец не значи, че е принципен и дициплиниран!

Много сте ми интересни с тия изказвания "той не ставал" и как разбра? Човека не е там за да тренира футболистите...както каза Стоичков:"те трябва да са научени за това ги викам аз, за това тренират всеки ден с клубните си отбори аз просто избирам най-доброто"

Помням мизериите на Матеус в Партизан братле, иначе нека се пробва! Глупаво е да се прибързва, нека му дадем шанс, но просто си изкавам опасенията! По - скоро ме притеснява присъствието на Перуката и другите амеби около новия треньор, защото Мъри беше изкупителна жертва, но не и основния виновник за трагедията в нац отбора!

Нека му дадем шанс пък каквото стане...единствено може да спечелим

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 сеп 2010 14:10

durex написа:
Jorkorazporko написа:
durex написа:Много сте ми интересни с тия изказвания "той не ставал" и как разбра? Човека не е там за да тренира футболистите...както каза Стоичков:"те трябва да са научени за това ги викам аз, за това тренират всеки ден с клубните си отбори аз просто избирам най-доброто"

Нека му дадем шанс пък каквото стане...единствено може да спечелим

+1 Да съгласен съм, но само при едно условие, НОВО БФС! [offtopic]...иначе всичко е безсмислено...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2010 14:13

Jorkorazporko написа:Вие май още не схващате?! Никой няма нищо против Матеус! Да досега се е излагал навсякаде, но това не е гаранция, че и тук ще е така! Въпроса е, че ако ще и Моуриньо да сложат имам чувството, че пак ще му редят отбора и ще правят мизерии нещастниците от БФС!

Напротив - схващаме "играта"!
И тоя не става ... аз и за това, преди да се махне Мъри казвах, че не ни трябва чужденец, защото тия кратуни, ще назначат някой като Матеус или тоя аржентинеца дето водеше Грузия, когато ги бихме миналата година с 6 : 1.
От настоящото БФС, неможем да очакваме свестни решения !
От друга страна пък ... и Мауриньо да дойде, както казваш, ние просто, нямаме други футболисти !
Отново ще бъдат викнати, поне 80 % от тия, които ги викаха и Пацо Марков, и Ицо Сточиков, и Димитър Пенев и Мъри Стоилов ...
Не треньора > НИ Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 сеп 2010 14:14

Моите уважения към Лотар Матрус като футболист,но като треньор е гола вода.Навсякъде където е бил треньор се е провалил.За последно беше треньор на Макаби Нетаня който Черно Море отстрани в Лига Европа.Тоя е по зле и от Мъри.От БФС ако го назначът като треньор спокойно може да се гръмнат. :lol:
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 сеп 2010 14:22

THE G.A.M.E написа:
Jorkorazporko написа:Вие май още не схващате?! Никой няма нищо против Матеус! Да досега се е излагал навсякаде, но това не е гаранция, че и тук ще е така! Въпроса е, че ако ще и Моуриньо да сложат имам чувството, че пак ще му редят отбора и ще правят мизерии нещастниците от БФС!

Напротив - схващаме "играта"!
И тоя не става ... аз и за това, преди да се махне Мъри казвах, че не ни трябва чужденец, защото тия кратуни, ще назначат някой като Матеус или тоя аржентинеца дето водеше Грузия, когато ги бихме миналата година с 6 : 1.
От настоящото БФС, неможем да очакваме свестни решения !
От друга страна пък ... и Мауриньо да дойде, както казваш, ние просто, нямаме други футболисти !
Отново ще бъдат викнати, поне 80 % от тия, които ги викаха и Пацо Марков, и Ицо Сточиков, и Димитър Пенев и Мъри Стоилов ...
Не треньора > НИ Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ ... ;)

Прав си, извинявай ако съм те засегнал! С тия футболисти няма как да се спечелим голям турнир, но спокойно може да се класираме! Проблема е в футболния съюз, затова аз искам нов! Мисля, че човек като се провали е редно да оттегли и да даде път на някой друг, но тия наглеци цоцат българския футбол като чернобилско теле мръшава крава и нямат никакво намерение да спрат!

Върни се в “Национален отбор”