Ще размисли ли Бербатов за националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще размисли ли Бербатов за националния?
С него и без него май няма да има значение,птичка пролет не прави.Вече Стенли и Мартин не са това,което бяха.
Ще се върне..като приключи с кариерата си като футболист
Бербо не си тръгна заради журналистите,Бербо си тръгна заради синьото ръководство на БФС и националните отбори.Просто не е могъл да издържи да гледа съсипването на българския футбол.Затова когато един ден се върне и аз силно вярвам във това, ще възкреси нашия футбол,като наблегне на детско-юношиските школи,като премахне корупцията,роднинските връзки(от които страдаме в момента) и най-вече да изгони синия октопод.
Този коментар е на същия онзи "Пацо" дето писа отворено писмо до Рууни с цел подигравка към Бербатов... И сега отново се мазни. Жалка история... Колкото по-бързо забравите за Бербатов и кариерата му в тази жалка сбирщина, наречена национален отбор, толкова по-добре и за него и за феновете му.
Точно два дни след погрома на Уембли имах "шанса" да изпитам наистина срама от това да съм от страната на кауните и усмихнатите мениджъри. Толкова подигравки в лицето си не бях получавал. И всички на Албиона знаят за Бербатов без да му пишат отворено писмо...И на Бербо не му трябва това. Просто не е за този "отбор".
Точно два дни след погрома на Уембли имах "шанса" да изпитам наистина срама от това да съм от страната на кауните и усмихнатите мениджъри. Толкова подигравки в лицето си не бях получавал. И всички на Албиона знаят за Бербатов без да му пишат отворено писмо...И на Бербо не му трябва това. Просто не е за този "отбор".
Последна промяна от ros на 20 сеп 2010 21:08, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Гуу написа:mormona написа:Ако питаш журналистите... те не са виновни....Те са недосегаеми.С изключения на Томислав Русев да кажем много други са зган,....pomiqrat написа:Не му трябва. Не се махна заради журналисти, а заради тези, които управляват футбола. Журналистите всяка година му даваха наградата футболист на годината макар и последния път изобщо да не го заслужаваше
Всъщност само Бербатов знае за какво се махна. Онази пресконференция беше чисто осведомителна, той каза "Тръгвам си" и всъщо друго беше мрън, мрън, мрън...и нищо. Дали е заради журналистите, които го оплюваха, заради на нищо неприличащия БФС или заради феновете (някои от "синята" част), само той си знае.
Ами той си го каза на пресконференцията,един ден ако искате ми се обадете да ви оправя футбола

-
- Контакти:
Masaba написа:С него и без него май няма да има значение,птичка пролет не прави.Вече Стенли и Мартин не са това,което бяха.
За Мартин съм съгласен, ама за Стенли въобще не си прав!

valio_av написа:Бербо не си тръгна заради журналистите,Бербо си тръгна заради синьото ръководство на БФС и националните отбори.Просто не е могъл да издържи да гледа съсипването на българския футбол.Затова когато един ден се върне и аз силно вярвам във това, ще възкреси нашия футбол,като наблегне на детско-юношиските школи,като премахне корупцията,роднинските връзки(от които страдаме в момента) и най-вече да изгони синия октопод.
Споко .Ще се върне сега ако му пратят повиквателна

baywatchfan написа:Бербатов изригна! Вкара 3 на големия съперник Ливърпул. Доказа по категоричен начин, че има място на Олд Трафорд и то в първия състав. Видяхте ли Юнайтед онзи ден какво представлява без него в Шампионската лига? Даже Сър Алекс си призна, че е сбъркал,като не пуска българина във всеки мач.
Бербатов опроверга и един от най-често срещаните упреци срещу него. Че вкарвал само на слабаците, но не и в големите дербита. Е, сега вкара на Челси, вкара 3 на Ливърпул! С хеттрика си Митко влезе в митологията на Манчестър Юнайтед.
Оттук нататък, на Димитър Бербатов му липсва само едно нещо. Голям мач срещу голям отбор и за България. Засега той сам се лиши от тази възможност.
Дали пък няма да размисли? Защото треньори и шефове идват и си отиват, но шансът да останеш в историята е само един.
Вие го лишихте. И не смяташ ли, че е "лееееко" безочливо да го напишеш точно така. Като казвам вие го лишихте, нямам предвид автора на статията, а като цяло журналистите + другите безмозъчни, от които, за съжаление, има с лопата да ги ринеш в нашата държава.
И не, няма да размисли.
Ние Българите, не сме сънародници с Вас - използвачите, крадците и злобните комплексари (почвайте да ме псувате

От всичко най-много искам да гледам Бербо в национала, но точно защото съм му фен не искам да си дойде в БГ - не го заслужава (дано моментните, лицемерни коментари не го заблудят - той няма място тук... :/ )
[center]
[/center]

Според мен,твърдо НЕ! Митьо е голям и напоследък ни радва изключително много с играта си в най-великия клуб(за мен де) и съм убеден,че завръщането му няма да промени с нищо жалкия ни национален тим,само ще му попречи да продължава с уникалните си изяви в Юнайтед! Проблемите в националния ни футбол идват от много-много дълбоко и Берба само ще се забърка отново в калта,от която сам и много правлно се измъкна!
Последна промяна от fire на 20 сеп 2010 21:16, променено общо 1 път.
За негово добро ще бъде, ако не се връща, но да видим какво ще каже Щирлиц(агент Демил Цанчев
)