Кой от твоя отбор става за национал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой от твоя отбор става за национал?
Ако се погледне рялно - Единствения класен българин в ЦСКА е ТОДОР ЯНЧЕВ. Това е играча, който всеки мач играе с сърце , хъс и дава всичко от себе си. Последните мачове го виждаме в непозната светлина ( ЦД ) но той показва класа и там. За мен той е играча който играе най-нахъсано в цялата А група. Ако някой може - нека ме опровергае 
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Асамоа и да искаш не можеш да го включиш въпреки, че е най-добрия чуждестранен футболист в България. Има си правила, които най-накрая трябва да ги научите преди да пишете. 5 години игра в първенството трябва да има, за да стане национален футболист. За другите нямам впечетление, а Генков не става щом го изритаха от Динамо.
Какво постоянство на Гаджев тоя е най-смешния футболист в ПФК Левски, ако беше добър щяха поне в дубъла на Панатинайкос да го държат. Първата година беше резерва в ПФК Левски втората беше контузен. Да му има постоянството честно. Дани Младенов пък какъв е тоя? Срещу ЦСКА и Черноморец като го гледах го обезличиха. Милиев е гола-вода, а Минев става за резерва на Старокин.
Апостол Попов може да им носи топките на националите. Тодор Янчев някой виждал ли го е да финтира футболист и след това да даде точен пас. в кариерата си, ако има 20 точни паса на 40 м. разстояние браво.
+1 и вратар Пламен Илиев проблема, че не го викат и при юношите.
aisogludingfioler написа:Специално от моя цялата защита (естествено без Мюлдер, той няма как) + Владо Гаджев и евентуално Даниел Младенов. Съдя само и единствено по форма и постоянство в последните близо два сезона.
Какво постоянство на Гаджев тоя е най-смешния футболист в ПФК Левски, ако беше добър щяха поне в дубъла на Панатинайкос да го държат. Първата година беше резерва в ПФК Левски втората беше контузен. Да му има постоянството честно. Дани Младенов пък какъв е тоя? Срещу ЦСКА и Черноморец като го гледах го обезличиха. Милиев е гола-вода, а Минев става за резерва на Старокин.
Гуу написа:От ЦСКА за националния отбор стават само Апостол Попов и Борис Галчев, с доста условности разбира се, но е факт, че към този момент любимият ми отбор няма какво да предложи като играчи.
Апостол Попов може да им носи топките на националите. Тодор Янчев някой виждал ли го е да финтира футболист и след това да даде точен пас. в кариерата си, ако има 20 точни паса на 40 м. разстояние браво.
Parmalat написа:Предлагам веднага двама млади защитника от Черноморец Бургас!Орлин Орлинов на 23 години и Георги Терзиев на 18 години.Имаме и други добри играчи,но са вече на възраст над 30 години и нямат перспектива за развитие така,че тези двамата.
+1 и вратар Пламен Илиев проблема, че не го викат и при юношите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Daniel Levski
- Контакти:
От нашите мисля, че стават за националният, титуляри минев,милиев и иванов, както и Гаджев. От чорбата ми харесва само Йордан Минев и мисля,че той става. Така деванзивната линия е готова, лошото е,че не виждам много нападатели, които да са българи.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Pride написа:aisogludingfioler написа:Специално от моя цялата защита (естествено без Мюлдер, той няма как) + Владо Гаджев и евентуално Даниел Младенов. Съдя само и единствено по форма и постоянство в последните близо два сезона.
Демек всички българи титуляри, ха посмали малко. Особено Гаджев и Младенов.
Специално Младенов като крило бе се справил в пъти по-добре от Чавдар Янков или който и да е друг отдясно. При опорните халфове пък нямаме голям избор, по-добре да гледам Владо Гаджев в центъра, отколкото Пелето да се върти като муха без глава...
kambata написа:Много ми харесва играта на Танко Дяков, преспокойно можеше да викат него вместо Илиян Стоянов и Милиев вместо Иван Иванов
Кажи ми защо мислиш че Милиев става за националния ? Защото е играч на ПФК Левски ли ?
Не целя да подпирам Иванов , но в мача с Гората той даваше 20-30 метрови пасове ( и забележи - те са точни ) играе много добре с глава . Направи ми впечатление че когато Коловати бъркаше - то Иванов го покриваше . Естествено Иванчо понякога преви детински грешки , но все пак показва израствтане
shumnaliq написа:kambata написа:Много ми харесва играта на Танко Дяков, преспокойно можеше да викат него вместо Илиян Стоянов и Милиев вместо Иван Иванов
Кажи ми защо мислиш че Милиев става за националния ? Защото е играч на ПФК Левски ли ?
Не целя да подпирам Иванов , но в мача с Гората той даваше 20-30 метрови пасове ( и забележи - те са точни ) играе много добре с глава . Направи ми впечатление че когато Коловати бъркаше - то Иванов го покриваше . Естествено Иванчо понякога преви детински грешки , но все пак показва израствтане
Не, защото е по-добър защитник от Иван Иванов.
- blue avalanche
- Контакти:
shumnaliq написа:kambata написа:Много ми харесва играта на Танко Дяков, преспокойно можеше да викат него вместо Илиян Стоянов и Милиев вместо Иван Иванов
Щото,пък,Милиев не дава ВСЕКИ мач 20-30 метрови пасове?А и Милиев вече не прави "детински" грешки.
Гуу написа:От ЦСКА за националния отбор стават само Апостол Попов и Борис Галчев, с доста условности разбира се, но е факт, че към този момент любимият ми отбор няма какво да предложи като играчи.
Лично мнение,че Минев и Р.Трифонов също стават...просто единия да се възстанови и да почне да играе,а другия да си възвърне формата от преди
Какво ще кажете за Исмаил Иса
blue avalanche написа:shumnaliq написа:kambata написа:Много ми харесва играта на Танко Дяков, преспокойно можеше да викат него вместо Илиян Стоянов и Милиев вместо Иван Иванов
Щото,пък,Милиев не дава ВСЕКИ мач 20-30 метрови пасове?А и Милиев вече не прави "детински" грешки.
Когато махнеш очилата може да спорим - По-умния отстъпва