И Стенли напуска национала, Боби не мърда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sinia
Контакти:

Re: И Стенли напуска национала, Боби не мърда

Мнениеот sinia » 07 сеп 2010 13:13

Да си ходи. Незаменими хора няма. Ако може всички да си заминат още по- добре.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 сеп 2010 13:19

[quote] Петров е намекнал пред отбора, че този път абдикацията му ще бъде окончателна. Възможно е и Мартин Петров да си тръгне в случай на загуба от Черна гора.[/quote :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: после е възможно да се откажат още двама, осем хлебаря да продължат кампанията и спрат да месят хляб, трима селяни пък да се откажат от ракията в хорематака и така, докато има хора, които четат тия простотии....
[center]Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 сеп 2010 13:20

viroglav написа:
urkoto написа:Кога беше последния запомнящ се мач на Стенли?
Сериозно питам - слаби мачове не се сещам да е правил някога, обаче напоследък не мога да се сетя и силни мачове да е правил кой знае колко. В смисъл такъв - и той се удави в морето от посредственост, която заля националния тим на България от няколко години насам. Тъй че и с него и без него все тая.

То няма как Стенли да направи много силен мач , а целия отбор като цяло да играе ганкиното ... В тази връзка кой е последния силен мач на националния ни отбор ?

Ами и аз тъкмо това се замислих. И какво осъзнах - че не мога да си спомня.
Я защитниците на хасковския спец да кажат кой е този важен мач, който хасковския е взел???
Аз честно не мога да се сетя. Сещам се за 2 насрани мача с Ейре, дето те горките бяха излезли със свалени гащи в София, ама ние бяхме излезнали по-уплашени и от тях... и това са запомнящите се мачове под ръковоството на Мъриньо, обаче не съм ги запомнил с добро, това е проблема
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 сеп 2010 13:21

8-)

Няма как футболисти като Бербатов, Стилиян Петров и подобните на тях да останат в националния, където ги ръководи един човек, който никога не е играл голям футбол.
Все пак, тези момчета играят във водещи английски тимове от Висшата лига и за тях е обидно един пълен анонимник в световния футбол, какъвто е Мъри Стоилов да им бъде треньор в националния.
Вижте само треньорите на нашите съперници в групата и ще разберете как изглеждаме с тоя треньор в техните очи .... 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 сеп 2010 13:26

Няма незаменими хора........

Paincho
Контакти:

Мнениеот Paincho » 07 сеп 2010 13:29

marmi52 написа:8-)

Няма как футболисти като Бербатов, Стилиян Петров и подобните на тях да останат в националния, където ги ръководи един човек, който никога не е играл голям футбол.
Все пак, тези момчета играят във водещи английски тимове от Висшата лига и за тях е обидно един пълен анонимник в световния футбол, какъвто е Мъри Стоилов да им бъде треньор в националния.
Вижте само треньорите на нашите съперници в групата и ще разберете как изглеждаме с тоя треньор в техните очи .... 8-)

Че Мъри нестава, нестава но нещата които говориш са пълни глупости. Един Жозе Моуриньо е започнал кариерата си като преводач, нали така :?:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 13:29

Въпросче:какъв футбол е играл Моуриньо(Фергюсън,Хидинк,Марвайк,Прандели):
а)голям
б)в Ман Юн,Интер,Реал М
в)анонимен(под друго име)
г)всяка вечер чукаме белота с тях в хоремага,къв футбол,бе

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 07 сеп 2010 13:30

Мартин няма да напусне!!!За Стенли нз, но съм сигурен че и двамата са големи Българи и няма да се предадат..Мъри вън!!!
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 07 сеп 2010 13:31

blue avalanche написа:Не виждам нищо скандално в "новината".Все пак Петров е на 31г.Следващите квалификации ще бъде на колко???Същото важи и за Петков и Иванков.Рано или късно тези неща са неизбежни.Друг е въпросът,че "Меридиан Мач" го поднасят като някаква сензация.И феновете се връзват и почват да отварят теми-плювалници.Между впрочем в статията пише МОЖЕ БИ...

Винаги съм знаел.че всички левскари са със взор ясен и мисъл бистра.Те разбира се са вдъхновени от Апостола и затова нямат тайни които за нас простосмъртните фенове на други отбори остават дълбоко скрити.Как никой досега не се досети,че Бербо е на 30,Иванков на 32,Стенли и Марто на по 31.И затова си отиват от националния.За да дадат път на младите.А от ММ гледат да вкарат интрига и ги изкарват че БОЙКОТИРАТ.Но истината лъсна на Уембли,когато Митко си КУПИ билет и отсвири ложата/това е ясен знак че не си е отишъл за да прави път на младите,а поради една друга причина/.Сега папардаците ще си отидат,а младежа Коловати ще остане.Дружка ще му прави навярно Мечо и Топчо,че да не се подмлади съвсем отбора и това да е фатално за представянето му.От близо пловин век гледам футбол и мога да кажа че съм виждал и възходи и падения,но НИКОГА не съм се отказвал да подкрепям както националния.така и клубния си отбор заради това че в момента е слаб.НО!!!И този момент настана.Сега съм поставен до стената и моя избор е да не отида на националния стадион да подкрепям Българските лъвове,а да си стоя в къщи с надеждата да загубим и най после шайката престъпници да си отиде.Когато съм на стадиона искам да подкрепям играчи раздаващи се за Родината,а не ХИПЕРМАРКЕТА на Лъчо,Боби Танев и ко.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re:

Мнениеот Dobri » 07 сеп 2010 13:32

Paincho написа:

Че Мъри нестава, нестава но нещата които говориш са пълни глупости. Един Жозе Моуриньо е започнал кариерата си като преводач, нали така :?:

Защо да са глупости? "Специалния" е бил треньор на Порто, Челси, Интер и сега Реал, а Мъри на кой голям отбор е бил треньор?
Добре, да не е голям. На кой средноевропейски отбор е бил треньор?

ПП Това важи за всички български треньори.

Върни се в “Национален отбор”