Къде е мястото на България в световния футбол?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Къде е мястото на България в световния футбол?

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2010 16:34

slai написа:България не е футболна страна, това е истината. Много малко хора се занимават с футбол - професионално или аматьорски, също и много малко хора ходят по стадионите. Откъде-накъде да имаме силен национален отбор като нито един клуб в България не може да се издържа сам ? Какъв е смисъла да имаме първенство изобщо?

Като не разбираш от футбол и не харесваш български футбол не го гледай и коментрирай
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 сеп 2010 16:36

slai написа:България не е футболна страна, това е истината. Много малко хора се занимават с футбол - професионално или аматьорски, също и много малко хора ходят по стадионите. Откъде-накъде да имаме силен национален отбор като нито един клуб в България не може да се издържа сам ? Какъв е смисъла да имаме първенство изобщо?
И аз това се питам? Трябва да се мине на полуаматьорски принцип и футболистите да бачкат- а в свободното време:кеф ти футбол,кеф ти народна топка...кой каквото го влече!

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 04 сеп 2010 16:39

да закриват националния! решено е :lol:

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 04 сеп 2010 16:40

Според мен сме на нивото на Молдова в момента.Унгария вече ни задмина да не говорим за скандинавските държави и тези от централна Европа!И това е логично няма бази няма качествени треньор и малкото пари който се дават за футбола потъват в ръцете на Перуката.Защо не вземат 10 - 20 млади наставници и не ги пратят за по половин година по Франция Испания Англия да се учат на футбол? Дали ще е Мъри или Пламен Марков все тая какви треньори са те?

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 сеп 2010 16:47

bk109 написа:Ъмм,не,че издребнявам,но щом като Дембеле има 20тина мача за франсетата(до 18годишна),той май не може да бъде натурализиран,нали?

Дембеле и да бъде натурализиран би бил някаде 10ти избор! Много прибързваме с него, аз съм сигурен, че няма да нарпави нищо съществено...

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 04 сеп 2010 16:52

Tom Kruz написа:Според мен сме на нивото на Молдова в момента.

Имам сериозни съмнения дали и Молдова няма да ни бият!? :roll:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 сеп 2010 17:01

Съгласен съм с автора на темата. :) Ние сме малка страна, с малко население и не можем през няколко години да произвеждаме златни поколения като това, донесло ни толкова радост през 1994 г. Не съм съгласен с примера за Словения - да, в момента Словения са пред нас, но след някоя и друга година ще бъдат зад нас. Да не забравяме, че те притежават все пак и част от наследството на прочутата югославска школа. Не съм съгласен и с примера за Унгария - Унгария почти винаги е била пред нас в световния футбол, в един период унгарският футбол беше в криза, сега отново излиза пред нашия. Лично мое мнение е, че страни като нашата (в нашия кюп слагам балканските ни съседи, както и някои страни от Централна Европа - Австрия, Швейцария, Словакия) могат да разчитат на смяна на поколенията и естествено на по-добра работа с футболистите и на по-добри условия за развитие на този спорт, но реално не вярвам, че можем да очакваме някакви кой знае какви резултати по-рано от 10-15 години. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 04 сеп 2010 17:03

Aми като не е задължително да се класираме на всяко първенство,защо имаме треньор и директор,които получават 100000 лева заплати месечно??!!!Да сложим примерно Коцето Ангелов-Лаптопа за 5000,а останалите пари да ги даряват на домове за сираци. :|
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2010 17:04

Ще взема да отворя една тема:"Колко теми могат да се отворят след само един мач на националите?",ама сигурно ще я заключат!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 сеп 2010 17:07

Трета урна. Ниво колкото Финландия и Исландия например.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”