За трети пореден мач Ники Михайлов не допусна гол в Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
В.Апостолов

Re: За трети пореден мач Ники Михайлов не допусна гол в Холандия

Мнениеот В.Апостолов » 15 авг 2010 01:22

slavia_forever написа:
TheClub написа: Като направи суха мрежа срещу англия ще кажа че става!

[offtopic]Това срещу Англия го може само националният вратар на Алжир. 8-)[/offtopic]

Еми дано и вратаря на националния ни отбор да се нареди до него след мача на Уембли ;)
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 авг 2010 01:27

Къде са журналистите, които го насраха миналата година, че се правел на обиден и МУ БРОЯХА МИНУТИТЕ ИГРА?????? - е, Ники играе... Вие, списвате ли по нещо за New York Times, а мънички злобни дучишки???

пп Как после да даваш интервю на човек, който преди 1/2 година си е направил труда да преброи колко минути си играл за да ти обясни, че не си никакъв футболист и нямаш право да си "отворен"?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 01:37

В.Апостолов написа:
slavia_forever написа:
TheClub написа: Като направи суха мрежа срещу англия ще кажа че става!

[offtopic]Това срещу Англия го може само националният вратар на Алжир. 8-)[/offtopic]

Еми дано и вратаря на националния ни отбор да се нареди до него след мача на Уембли ;)

Ако го направи, ще го призная!

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 15 авг 2010 01:37

От доста време имам възможност да наблюдавам Михайлов, в чужбина съм. Момчето не е виновно, че е родено в ужасяващо мнителна и неспособна да цени нация, в която баща му е футболен шеф. Просто е един много добър млад вратар, с много точно пласиране, с усет към развитието на атаката на противника и, най - интересното за мен - много удачно вкарва топката в игра, по най- бързия начин на най - удачното място. Вярно, все още прави грешки от неопитност, като тази срещу Русия, но нека да си спомним колко дълго време и един Иванков имаше проблеми със стабилното ловене на високи топки. Спомнете си, напр., начина, по който Оливър Кан през 2002 пусна головете срещу Бразилия - представям си, ако го беше направил Н. Михайлов, какви раздумки щеше да има! Трябва да се разбере едно - имаме обещаващ вратар, и ако докопаме нещо срещу Англия, вероятно ще има голяма заслуга. Толкова ли няма как да устоим на изкушението да плюем?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 авг 2010 01:41

Срещу Англия и Петър Чех да наемем в тоя мач да пази за националния ни отбор и това няма да ни спаси, може да се надяваме да не паднем с 5:0 и повече, а примерно 2:0 според мен ще е успех за националния отбор - в сегашния му вид като ръководство, треньори и играчи става въпрос....
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
В.Апостолов

Мнениеот В.Апостолов » 15 авг 2010 01:47

g3_ev2 написа:От доста време имам възможност да наблюдавам Михайлов, в чужбина съм. Момчето не е виновно, че е родено в ужасяващо мнителна и неспособна да цени нация, в която баща му е футболен шеф. Просто е един много добър млад вратар, с много точно пласиране, с усет към развитието на атаката на противника и, най - интересното за мен - много удачно вкарва топката в игра, по най- бързия начин на най - удачното място. Вярно, все още прави грешки от неопитност, като тази срещу Русия, но нека да си спомним колко дълго време и един Иванков имаше проблеми със стабилното ловене на високи топки. Спомнете си, напр., начина, по който Оливър Кан през 2002 пусна головете срещу Бразилия - представям си, ако го беше направил Н. Михайлов, какви раздумки щеше да има! Трябва да се разбере едно - имаме обещаващ вратар, и ако докопаме нещо срещу Англия, вероятно ще има голяма заслуга. Толкова ли няма как да устоим на изкушението да плюем?

Сългасен съм с теб за всичко което си написал, прав си! :)
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 авг 2010 01:48

g3_ev2 написа:От доста време имам възможност да наблюдавам Михайлов, в чужбина съм. Момчето не е виновно, че е родено в ужасяващо мнителна и неспособна да цени нация, в която баща му е футболен шеф. Просто е един много добър млад вратар, с много точно пласиране, с усет към развитието на атаката на противника и, най - интересното за мен - много удачно вкарва топката в игра, по най- бързия начин на най - удачното място. Вярно, все още прави грешки от неопитност, като тази срещу Русия, но нека да си спомним колко дълго време и един Иванков имаше проблеми със стабилното ловене на високи топки. Спомнете си, напр., начина, по който Оливър Кан през 2002 пусна головете срещу Бразилия - представям си, ако го беше направил Н. Михайлов, какви раздумки щеше да има! Трябва да се разбере едно - имаме обещаващ вратар, и ако докопаме нещо срещу Англия, вероятно ще има голяма заслуга. Толкова ли няма как да устоим на изкушението да плюем?

[offtopic]не се връщай :)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 15 авг 2010 07:28

хахаха
некакъв олю щял да признава Михайлов, ако се случат нек'ви невъзможни неща, детска му работа!
той си е признат човека, а и все повече положителни активи ще трупа, защото показа че е способен, а и бъдещето е пред него!

който следи футбола, знае че вратарския пост е много шибана позиция, която може да те държи резерва през цялата ти кариера!

между другото, нарочно ли се пропуска факта, че Михайлов пази вратата на настоящия Шампион на Холандия!?!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 15 авг 2010 08:50

TheClub написа:
В.Апостолов написа:Сега да чуя господата критици, които след всеки негов мач в националния изливат доста помия върху него...

Каккво ме греее там? Виж го в национала.. Като направи суха мрежа срещу англия ще кажа че става!

Тоя мач съм го сънувал 0 : 2 за България и оставка на Капелата :mrgreen:

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 15 авг 2010 08:54

В.Апостолов написа:Сега да чуя господата критици, които след всеки негов мач в националния изливат доста помия върху него...

Абе и 100 мача да има без допуснат гол в Твенте, при тия циркаджийски изпълнения в националния отбор няма да го харесвам! Така и не разбрахте, че народа обича и харесва тия, които се раздават за националния. Никой не го грее добрите им игри в клубните им тимове.. Заради това не харесвах и Бербатов, заради това не харесвам и това лайно!

Върни се в “Национален отбор”