veseo написа:Да разбирам, че ЦСКА ако е слабо пак ще го подкрепяш (така и трябва!), но ако националът е слаб - той (т.е. нацията) не заслужава подкрепа? Няма проблеми, това е лично решение, просто нямаш никво морално право да се наричаш футболен фен. Това твоето се нарича "gloryhunting", или на нашенски - ПОЗЬОРСТВО. При успехи на отбор на който държа, независимо клубен или национала, най-много мразя такива позьорчета, които скачат от спорт на спорт, само и само да се тупат по гърдите. Сбогом, не се и връщай към футбола, гледай си който там спорт решиш, че сме достатъчно силни, че да заслужат подкрепата ти.
П.С. Замисли се за смисъла на думата "подкрепа". Кога ПОДКРЕПЯШ един приятел - когато му е трудно, или когато вдига купон и има пиячка и курви? Всъщност, като ти гледам начина на мислене...
А защо подкрепям един приятел ? Защото виждам нещо хубаво от него. Едва ли ще подкрепя този, който ми троши апартамента и ми дига дограмата ? Футбола какво възпитава в момента. Каква е мечтата на децата да стана футболист, за да чукам чалга певици. Как да съм фен на това нещо. Нека падаме, нямам проблем с това, АКО вътре СА ХОРА които го заслужават. Които се борят и правят нещо, не хора които са дошли и те не знаят защо.
Защо на мачовете има по 500 човека? Защото взима някакви пълни смешници Сърмов, които трябва да му съберем пари за протеза да спира топката. Добре викнал си го 1 път видял си го че не става. Ми викни друг ОПИТАЙ. В България има 16 отбора в А група. Щом Сърмов не става и другите не стават. Това се отнася за 80 % от постовете в националния. Като Стоичков беше треньор на националите съм бил на почти всички мачове на стадиона. Сега няма да стъпа.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !