Играчите ли са виновни?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Играчите ли са виновни?

Мнениеот crap » 30 юни 2010 00:44

ZeuS написа:
crap написа:
ZeuS написа:Бербатов е голмайстор за всички времена на националния отбор. Бербатов е направил два пъти повече за този отбор в сравнение с всички останали , откакто се състезава активно в него. За кое по-точно е виновен Бербатов? Може би липсата на материална база , школи , ръководители , добри треньори? Някога дали ще пораснете достатъчно за да разберете как стават нещата в истинския свят или ще си карате по българската цял живот?

Бербатов не е виновен за тези неща които изброи, но ти май не си достатъчно пораснал да разбираш от футбол.

Я ми обясни , че ми стана интересно. Ти предполагам разбираш повече за футбола от Бербатов , Сър Алекс и така нататъка.

Не, разбирам повече от теб. Не ми се влиза в подробности, часът е 12:44 и аз възнамерявам да си лягам вече.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 юни 2010 00:47

george_89 написа:
crap написа:george, виждам си нов тука. Такива теми колко сме дъвкали. Ясна е работата. БФС работи СРЕЩУ българския футбол и В ПОЛЗА НА мениджърите кражащи около него. "мъри" е пионка. Темата е изчерпана.

Това, че си направих отскоро регистрация, не означава, че не следя сайта от повече от година и респективно форума ... просто досега ни набиваха 1 и също как нямало играчи, как незнам си какво, а на това свеотвно и резултатите, които се получиха определено отварят темата ...

То това нещо не е от вчера и неска. На всеки му е ясно, че добър отбор не се гради с играчи от свръх класа, а с трудолюбивци. Що си мислиш, че Премиершип е пълна с африканци и какви ли не за сметка на мегазвездите. Да уточня, говоря за по-малките отбори в ПШ.
YA GUNNERS YA

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 30 юни 2010 00:50

ibrahim_galatasaray написа:А съвсем случайно да си обръщал внимание на личноста Барбатов преди да отиде в Ман Ю и след това.Какво ще кажеш за високомерното му държание спрямо когото и да е било.А и е толкова нагъл да идва в България и да ни казва да му се обадим да ни оправи футбола.Стига ве мен.Мен всеки път ме боли че не сме на големи форуми.Зяпам си мачове и се чудя кого да подкрепям.Не за друго а за да не гася тв.Вземат чували с пари а дори не изпотяват Националната фланелка.Болна тема ве мен.Нямаше ли си друга работа.

Интересно за кой ще викаш , ако играят Турция и България ве мен ... Нищо лично , ама май си объркал темата ... Що се отнася до Бербатов , то той е направил толкова много за националния отбор , та няма нужда да обсъждаме постиженията му. И никога не се е държал високомерно ... Когато казва истината в очите това не е високомерие , а болка от случващото се в родния ни футбол ...

ZeuS
Контакти:

Мнениеот ZeuS » 30 юни 2010 00:54

crap написа:Не, разбирам повече от теб. Не ми се влиза в подробности, часът е 12:44 и аз възнамерявам да си лягам вече.

Смях в залата.
И ако това не е поредният самопровъзгласил се пубер който знае и разбира повече от всички останали. Може би разбираш повече от майка си и баба си , но това не означава нищичко. Твоите футболни познания можеш да си ги пазиш за пред приятелите,роднините и до там.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 30 юни 2010 00:57

От поне половината отбори имаме по-добри,известни,знаменити и от по-голями отбори футболисти.
Най-тъпото оправдание е че видите ли ние нямаме класни футболисти.Това е най-голямата измислица която може да родят кликата около пияндето Боби.
Истината е че няма желание за силен национален отбор,явно някои хора нямат сметка от това.Проблема е основно в БФС,оттам респективно в/у директора на националните отбори и треньора.Футболистите са най-малко виновни за това безобразие наречено национален отбор.
Такива футболисти като нашите отбори като Словакия,Словения,Гърция и още поне 5-6 само могат да си мечтаят да имат.
Проблема е по-горе и това трябва да е ясно ня всички.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 юни 2010 00:57

ZeuS написа:Смях в залата.
И ако това не е поредният самопровъзгласил се пубер който знае и разбира повече от всички останали. Може би разбираш повече от майка си и баба си , но това не означава нищичко. Твоите футболни познания можеш да си ги пазиш за пред приятелите,роднините и до там.

:lol: :lol: :lol:
[offtopic]Видя се кой е пубера. Айде наздраве, и полека с втората бира, че немогаг те съберат после ваще.[/offtopic]
:lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

ZeuS
Контакти:

Мнениеот ZeuS » 30 юни 2010 01:06

Е , само това ли измисли? Наистина е смешно , колко ги разбираш.

Предполагам това ти е поредното доказване пред аудиторията колко голяма работа си. Аз съм сигурен , че като седнеш пред телевизора си най-разбиращия. Сигурен съм , че като седнеш да пишеш по форумите нямаш равен. Човек трябва да си поддържа авторитета и ти не правиш изключение.

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Мнениеот george_89 » 30 юни 2010 01:07

batbozho написа:От поне половината отбори имаме по-добри,известни,знаменити и от по-голями отбори футболисти.
Най-тъпото оправдание е че видите ли ние нямаме класни футболисти.Това е най-голямата измислица която може да родят кликата около пияндето Боби.
Истината е че няма желание за силен национален отбор,явно някои хора нямат сметка от това.Проблема е основно в БФС,оттам респективно в/у директора на националните отбори и треньора.Футболистите са най-малко виновни за това безобразие наречено национален отбор.
Такива футболисти като нашите отбори като Словакия,Словения,Гърция и още поне 5-6 само могат да си мечтаят да имат.
Проблема е по-горе и това трябва да е ясно ня всички.

Нали ако сложат читав треньор, няма да даде да има мениджърски интересчета, налагане с цел продажба на определени играчи, комисионна ... ако се гледа чисто националния интерес, по - евтино ще е да се привлече голямо име във футбола, предвид постъпленията, които биха дошли от класиране на голям форум, отколкото да плащат заплатата на карпузата и Наско, ама нали няма да има комисионна от това ...

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 30 юни 2010 01:10

Е в национала не играе толкова голяма роля треньора .. Нали други играят на терена .. То те,ако не са се научили да се сработват с останалите преди да ги викнат в национала,тепърва ли да им назначаваме някви Моуриньовци да ги обучават :roll:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 30 юни 2010 01:14

Yanev написа:Е в национала не играе толкова голяма роля треньора .. Нали други играят на терена .. То те,ако не са се научили да се сработват с останалите преди да ги викнат в национала,тепърва ли да им назначаваме някви Моуриньовци да ги обучават :roll:

Да бе,изобщо не играе.Пак е най-важната част от пъзела.Ако примерно Мауриньо беше днес треньор на Португалия с този качествен състав дето имат поругалците никога нямаше да загубят от Испания.Ако ще 10 мача да играят поне 9 щеше да ги изфинтира.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Върни се в “Национален отбор”