Гаджев сменя Чавдар Янков в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гаджев сменя Чавдар Янков за евроквалификациите
За ляв беГ наистина трябваше да се пробва Занев. Там е много слаба зона. Дори и Коце Стоянов ще играе по-добре от Зетя.
YA GUNNERS YA
- POPCORN
- Контакти:
е това ще е най-умното нещо което е правил Мъри!Гаджев е много по-добър от Чавдар в момента!Тоя дъмбото с тия уши какво играе незнам .....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Преди да почнеш да ме нападаш да кажа, че никога не съм искал Камбуров в националния 
Божинов, Попето, Домо, Рангелов, Мицански.. много по-перспективни са ми и се надявам да играят по-често и да са те.

Божинов, Попето, Домо, Рангелов, Мицански.. много по-перспективни са ми и се надявам да играят по-често и да са те.
malchev написа:Преди да почнеш да ме нападаш да кажа, че никога не съм искал Камбуров в националния
К'во разбираш под перспективни ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Не те нападам. Просто се опитвам да припомня истерията, която беше около Камбуров. И която сега е около Мицански.
Камбуров няма място в национала. Мицански... относително.
YA GUNNERS YA
tprodanov написа:Не те нападам. Просто се опитвам да припомня истерията, която беше около Камбуров. И която сега е около Мицански.
И според теб правилно ли е да почне да вика нови играчи за квалификацийте, вместо да ги беше изпробвал в контролите ?
Не разбира се. Според мен няма и да вика, освен, ако няма контузия или рязка промяна във формата на някой, нагоре или надолу.
- housestyle
- Контакти:
Станимир Стоилов като слепец почва да напипва състава,то е очевадно че Гаджев има място в отбора .На левия бег Живко Миланов не се чувства добре на Виданов му трябваха 5-6 мача да разбере какво трябва да прави в центъра на защитата.Тия експерименти с превърщането от централен нападател в централен защитник се отдават само на чичо Митко.Гаджев е боец и двамата със Стилиян Петров ще уплътнят централната зона на терена.