До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Re: До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Мнениеот track.and.field » 24 май 2010 22:32

Айде да престанете с тия параноични изказвания , голямо крякане , голямо нещо . Ако ти , fuckside, толкова ги разбираш нещата , защо не си в управата на БФС ? Хайде спрете само да мразите , ами подкрепете си малко отбора, спрете да бълвате лайна - щото' не може само "ТЪПОТО БФС" да ви е виновно, сещате се ... наздраве.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 24 май 2010 22:33

темата заслужава КЛЮЧ :!:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 май 2010 22:34

ххех ама той автора грам пристрастия не показва :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 24 май 2010 22:38

дайте да го закриваме националния отбор и да се молим Берое да съберат пари та да ни отсрамят в Европа с Иво Иванов и компания :lol: :lol: :lol: :lol:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 май 2010 22:38

Автора на темата е толкова злобен...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 24 май 2010 22:39

С омраза и подобни мнения няма да се измъкнем от това положение където сме..Някой хора треа да спрат да живеят в Средновековието и да се върнат в наши дни!С тези играчи и това корумпирано ръководство и равенство е добре!И докато хора като Лечков(и негови роднини) са на почит в България по-далеч от 4-5място в квалификациите няма да има!Относно играчите които изброи-Михайлов играе страхтно във втори мач,Миланов първия мач се раздаде,Иванов поне не греши..Peace :idea:

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 24 май 2010 22:40

Тази тема да не е пусната от Алания Стоянова ??? :) :) :) Тая звезда на далекоизточният футбол от как се прибра в България само в нета виси и плюе по националния ...... :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 май 2010 22:40

Не знам защо си мислите че,тези които не са за Перуката,Наско и Мъри е върл цесекар и виждате пристрастия? :roll: АЗ СЪМ ФЕН НА ЧЕРНО МОРЕ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА БЪЛВОЧ,КОЯТО ЛЕЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ.Но НЕ ХАРЕСВАМ,ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ОТБОР.Това не е гавра.ТОВА Е МНОГО ГОЛЯМА ГАВРА. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Nenkolpfc
Контакти:

Мнениеот Nenkolpfc » 24 май 2010 22:41

Аз не мразя никого и когато бях на 13 години Мичмана лека му пръст крещеше "Господ е българин" Тук някои хора се опитват да убедят други че с националния отбор всичко е наред,и ако наистина мислите че това е така свалете си синьо-червените очила или просто си сменете дилъра,защото аз помня когато имахме национален отбор а не това негово жалко подобие!!!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 24 май 2010 22:42

няма голям избор няма как да вземе играч от средняк в българия вместо титолярния защитник на шампиона ако направи обратното може да говорим за пристрастия

Върни се в “Национален отбор”