До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- track.and.field
- Контакти:
Re: До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?
Айде да престанете с тия параноични изказвания , голямо крякане , голямо нещо . Ако ти , fuckside, толкова ги разбираш нещата , защо не си в управата на БФС ? Хайде спрете само да мразите , ами подкрепете си малко отбора, спрете да бълвате лайна - щото' не може само "ТЪПОТО БФС" да ви е виновно, сещате се ... наздраве.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- vladitol
- Контакти:
темата заслужава КЛЮЧ 
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
ххех ама той автора грам пристрастия не показва 
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
дайте да го закриваме националния отбор и да се молим Берое да съберат пари та да ни отсрамят в Европа с Иво Иванов и компания

Автора на темата е толкова злобен...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- gentlemanxxx
- Контакти:
С омраза и подобни мнения няма да се измъкнем от това положение където сме..Някой хора треа да спрат да живеят в Средновековието и да се върнат в наши дни!С тези играчи и това корумпирано ръководство и равенство е добре!И докато хора като Лечков(и негови роднини) са на почит в България по-далеч от 4-5място в квалификациите няма да има!Относно играчите които изброи-Михайлов играе страхтно във втори мач,Миланов първия мач се раздаде,Иванов поне не греши..Peace 
Тази тема да не е пусната от Алания Стоянова ???
Тая звезда на далекоизточният футбол от как се прибра в България само в нета виси и плюе по националния ......

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Не знам защо си мислите че,тези които не са за Перуката,Наско и Мъри е върл цесекар и виждате пристрастия?
АЗ СЪМ ФЕН НА ЧЕРНО МОРЕ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА БЪЛВОЧ,КОЯТО ЛЕЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ.Но НЕ ХАРЕСВАМ,ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ОТБОР.Това не е гавра.ТОВА Е МНОГО ГОЛЯМА ГАВРА. 
Само Черно море.
Аз не мразя никого и когато бях на 13 години Мичмана лека му пръст крещеше "Господ е българин" Тук някои хора се опитват да убедят други че с националния отбор всичко е наред,и ако наистина мислите че това е така свалете си синьо-червените очила или просто си сменете дилъра,защото аз помня когато имахме национален отбор а не това негово жалко подобие!!!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА
няма голям избор няма как да вземе играч от средняк в българия вместо титолярния защитник на шампиона ако направи обратното може да говорим за пристрастия