Защо е такаава екипировката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- BLooD-_-PhoeNiX
- Контакти:
Re: Защо е такаава екипировката?
Пичове по коя ТВ го дават чее закаснях :

Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!
santiliana написа:това не е изобщо маловажно. Това е нашият трибагреник, ма*ка му стара. Аз не съм се клел като войник за честта на България през червено- бяло- червено знаме и това не е моят трибагреник. Това е абсолютен гаф на мафиотския БФС и е редно журналистите да ги "разпинтят" по тази тема. Защото заради такива "незначителни" неща в живота ни, все ни бъркат с Македонци, Румънци, а на нас ни казват, че сме "циганите" на Европа. Щото не си държим на Българщината. Евалла на сърбите, представяте ли си техния нац. отбор да излезе само в два цвята- просто там това е невъзможно, защото си държат на "корена" и националните цветове...
Вярвам че така се възмущаваш и когато играем с бяло-зелени екипи. Трябва да повдигнем оттук въпроса и вече да се играе само с всички цветове. Дано им зададат въпроса и да се спре с тази подмяна на идентичността на България.
- Forest_fan
- Контакти:
Когато победихме Германия на СП 94 едва ли някой се е вълнувал и недоволствал от това, че не го направихме със зелени шорти. Има достатъчно примери сред националните отбори, които не играят с цветовете на националните си знамена - например "скуадра адзури" 
- vladitol
- Контакти:
Горкия човек какъв проблем има.
Гледай играта не екипировката

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- santiliana
BLooD-_-PhoeNiX написа:Пичове по коя ТВ го дават чее закаснях :![]()
тук http://mysportalk.com/index.php?option= ... Itemid=156
но първо трябва за 2 минути да цъкнеш регистрацийка
- santiliana
vladitol написа:Горкия човек какъв проблем има.Гледай играта не екипировката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се учудвам, че си сложил емблема на чужд отбор. Дано не се наложи да се биеш във война за България, че такива са ми ясни
- vladitol
- Контакти:
santiliana написа:vladitol написа:Горкия човек какъв проблем има.Гледай играта не екипировката
![]()
![]()
![]()
![]()
не се учудвам, че си сложил емблема на чужд отбор. Дано не се наложи да се биеш във война за България, че такива са ми ясни
Ще се бия бъди сигурен,но просто повече симпатизирам на Барселона отколкото на Левски,а и пък нищо лошо не виждам да си сложиш емблема на отбор извън България
Support Stan!
не само Италия... Германия, Англия, Холандия, Испания.. на повечетоо държави екипите на са точна реплика на флага. или липсва някой цвят или е добавен друг. Лично на мен ми харесва и тая комбинация
много по-важно е да играем качествено ако ще и с пижамите на пума
много по-важно е да играем качествено ако ще и с пижамите на пума