vladitol написа:POPCORN написа:Kакво само пискате бре?Не ви ли писна да дъвчите едно и също всеки ден.Особено левскарите..Защо не цункате Мъри по.... аман от глупости.Ми като не му харесва на Стоянов ще напусне.Вие да не играете всеки ден в националният и да знаете какви работи стават?Кой знае Наско и Мъри какви цигании правят заедно с Михайлов!Пуска ми някакви идиоти от типа на Чавдаров и Рангелов където в момента незнам какви футболисти са, не пуска поне за 20 мин Стоянов, където в момента е един от най-добре преставяюите се в Русия!Да не говорим за каква подигравка става на въпрос, да си седял цял мач на пейката и да те пуснат 86 мин..За какво го пуска?Колкото да отчете дейност или какво?Стоянов си е прав за себе си.Аз го подкрепям!Докато те са начело на националният няма да имаме отбор!Говоря за тримата мускитари!Не случайно Бербатов се махна, кой знае какви далавери правят с националният ни отбор!А вие сините привърженици още малко, ще им излижете гъзовете за това където ви класираха в Шампионската!Ама нормално за вас де вие и Батков си го търпите и половината ви агитка го харесва, за какво да говорим повече!
Заради този треньор в момента България е с висок коефициент и сте поставени в групите на Лига Европа![]()
Колко „велик” е племенникът на Лечков?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Колко „велик” е племенникът на Лечков?
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Kolec
- Контакти:
Скоро ще си проличи колко голям играч е Стоянов.. нареждайте го докато можете, скоро като стане част от руския ЦСКА дали ще плямпате толкова... Великата манекенка Благо какво прави? Пеев какво прави? Пеев пък ми го хвалите не мога да разбера... той играе в Националния само за престиж... колко добри мача има ? Яд ви е че не можете да си пласирате телкийските и разните там смотльовци...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Фактът, че все още някой му обръща внимание, показва някаква идентичност на футболиста И.Стоянов. Мина цяла седмица, от както по собствено желание Стоянов напусна Националния отбор, а критиците продължават да хвърлят помия, която явно не е само за футболиста, а и неговия чичо (а защо не и цялата да е за Лечков). Да, имало е и други отказващи се, като С.Петров (който не искаше да играе до като треньор е Стоичков), Д.Иванков (който не иска да е резерва на президентския син), А.Александров (който никоя молба на Мъри не го трогна да се върне) и др. , но те си нямаха чичовци. Много е хубаво , когато имаш поле за изява и редиш поредния си злобен материал, без да има някой възможност да ти отговори. Но когато същите тези журналистчета поискат интервю, а в него получат критика и им се каже , че не стават, и пишат откровенни лъжи и измишльотини, тогава всички скачат като ужилени. Много ще ми е интересно, ако сега Ивайло Йовчев взема да отиде до Сливен и поиска интервю с Д.Лечков. Какви отговори ще получи. Аз знам, а и той сигурно знае, след като е написал това, в абсолютния стил на Е.Димитров - аз да си поплювам, пък вие си правете, каквото си искате.
На края искам да кажа, че не защитавам никой. Нито И.Стоянов, нито Д.Лечков! Просто ме подразни поредната порция помия, която се лее по медиите. Поредния опит да се манипулира общественото мнение и да се раздели общата маса на ЗА и ПРОТИВ. Дали е на лична основа или на клубно пристрстие, нямам представа. Но е пошло , грозно и тъпо.
На края искам да кажа, че не защитавам никой. Нито И.Стоянов, нито Д.Лечков! Просто ме подразни поредната порция помия, която се лее по медиите. Поредния опит да се манипулира общественото мнение и да се раздели общата маса на ЗА и ПРОТИВ. Дали е на лична основа или на клубно пристрстие, нямам представа. Но е пошло , грозно и тъпо.
acmilan написа:Old_death написа:Бижутерче,не се напъвай толкова да не вземе да ти излезе някоя гънка по мозъка
И какво толкова направи колегата?Нещо лошо ли има да копира тази статия или просто същата не ти харесва?Ти с много гънки ли си?Изложи се сериозно...
Дървения философ пак се обади.Всички говорели смешки,глупости и се излагали,пък той най-умния.
Поздравления за репортера!
Всяка жаба да си знае гьола! Ами нормално е Мъри да играе с един състав 70-80 мин. Човекът си има идея кои колко ще му трябва в квалификациите. Иван Стоянов няма да го гласим за титуляр и ще седи на пейката. Кога излезна от Сливен, кога стигна да някаккъв си руски отбор, кога па претенции за титулярно място има.
Аман от такива пикльовци. Езък, че е млад и перспективен играч.
П.П. +1 Владитол
П.П. +1 Владитол
Ивайло Йовчев, Гонг.бг
Да ти се невиди и тъпия коментар. Тоя заслужава, другия не, тоя мрънкал, оня не. Абе всеки си взима сам решение за него си. Играе му се - играе, неиска да играе ами хубаво то не е задължително и за Ив. Ст. и за Бербатов и за всички. Какво само пускате някакви тъпи коментари на всеослушание (пази си тъпото мнение за тебе). То напоследък в Гонга само тъпи коментари граничещи с фенщината а не с професионалнния журналист пишат. Новините ви са винаги проверени и верни затова сте ми и любимия сайт ама коментарите са ви тъпи всичките до един!!!!!!!
Да ти се невиди и тъпия коментар. Тоя заслужава, другия не, тоя мрънкал, оня не. Абе всеки си взима сам решение за него си. Играе му се - играе, неиска да играе ами хубаво то не е задължително и за Ив. Ст. и за Бербатов и за всички. Какво само пускате някакви тъпи коментари на всеослушание (пази си тъпото мнение за тебе). То напоследък в Гонга само тъпи коментари граничещи с фенщината а не с професионалнния журналист пишат. Новините ви са винаги проверени и верни затова сте ми и любимия сайт ама коментарите са ви тъпи всичките до един!!!!!!!
msm написа:Фактът, че все още някой му обръща внимание, показва някаква идентичност на футболиста И.Стоянов. Мина цяла седмица, от както по собствено желание Стоянов напусна Националния отбор, а критиците продължават да хвърлят помия, която явно не е само за футболиста, а и неговия чичо (а защо не и цялата да е за Лечков). Да, имало е и други отказващи се, като С.Петров (който не искаше да играе до като треньор е Стоичков), Д.Иванков (който не иска да е резерва на президентския син), А.Александров (който никоя молба на Мъри не го трогна да се върне) и др. , но те си нямаха чичовци. Много е хубаво , когато имаш поле за изява и редиш поредния си злобен материал, без да има някой възможност да ти отговори. Но когато същите тези журналистчета поискат интервю, а в него получат критика и им се каже , че не стават, и пишат откровенни лъжи и измишльотини, тогава всички скачат като ужилени. Много ще ми е интересно, ако сега Ивайло Йовчев взема да отиде до Сливен и поиска интервю с Д.Лечков. Какви отговори ще получи. Аз знам, а и той сигурно знае, след като е написал това, в абсолютния стил на Е.Димитров - аз да си поплювам, пък вие си правете, каквото си искате.
Не съм съгласен с мнението ти за Иванков ! Момчето е достатъчно възпитан, за да прецени кога се е изчерпъл за нац. отбор и е с достатъчно морал да даде път на младите! Решението си не го е взел за 90 мин., докато Ники е пазил....
За националния отбор не играеш 100 години за да се откажеш с лека ръка.Стоянов има талант,но след като не играе като титуляр така е преценил треньора и толкова.Бъдещето ще покаже кой крив кой прав.според мен ако беше толкова добър щеше да е в Щутгарт.
- Jorkorazporko
MTK написа:от Jorkorazporko на 24 Май 2010 11:57
НАЙ - ВЕЛИКИЯ! Да живее Иван Стоянов! Защо толкова ви е яд на момчето??! Нима няма моралното право да го направи?! Чувства се недооценен и напуска, много е просто! Мислех, че в този форум повечето сте интелигентни хора, но май съм сбъркал! Изливате върху него тонове злоба и омраза, защото човека се възползва от правото си на личен избор! Комунизма е жив, в главите ви...
За това кой колко е интелигентен,няма да кажа нищо,но ако си малко по прозорлив,щеше да се сетиш,че повечето хора не са срещу самия футболист,а срещу това,че за недоказан такъв се вдига толкова шум от знайни и незнайни матросовци,както не би се вдигнал такъв шум дори ако Роналдо например се откаже от нац.отбор на Португалия.![]()
Кой вдига шум за отнакзването на този "недоказан" футболист??? Вие и журналята! Пускате теми хулите, подмятате определения и пр., половината медий написаха статийки! Сумати сини журналисчета, които вместо да се хаванат за не особено добрата игра на националния отбор, трагичното представяне на някои определени футболисти, или обърканото ръководене на Мъри, си изсипаха цялата злоба и омраза срещу момчето! Искуствено превърнаха този случай в епицентър на събитията в БГ футбола...
- captain_drifuss
- Контакти:
абе на*рахте се с това момче! много ясно, че няма да иска да се разкарва за 10 минути на мач! при положение, че може и от ляво и от дясно да го пусне и е по-добър от Пеев, нормално е да му стане тъпо! а и никой от вас не знае каква е атмосферата в съблекалнята и явно има нещо гнило при положение, че всички се отказват и никой не иска да е капитан! това защо не го споменахте- Стилян не иска да е капитан, за какво ви говори това!? ... явно и неговите дни в националния не са много....
а това, че мъри е супер зле се доказва всеки път, когато ен повика Илян Мицански за сметка на Камбуров или Рангелов... първият е изпята песен, както и Пеев между другото, а вотория има два мача поледната година! за сметка на това най актуалният БГ нападател е пренебрегван систематично!
а това, че мъри е супер зле се доказва всеки път, когато ен повика Илян Мицански за сметка на Камбуров или Рангелов... първият е изпята песен, както и Пеев между другото, а вотория има два мача поледната година! за сметка на това най актуалният БГ нападател е пренебрегван систематично!
Последна промяна от captain_drifuss на 24 май 2010 13:32, променено общо 1 път.