Боби, Наско, Мъри и потъващият кораб
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Боби, Наско, Мъри и потъващият кораб
Преди година беше друг треньор. И съм убеден, че мача с Белгия не беше с нищо по-лош от който и да е мач в последните 3 години.
- igor tomasic
- Контакти:
Докато плюехте по Ники , сега добре че беше Ники.Какви провалени квалификации от Мъри като те тръгнаха с 3 равни ...Дано след тези квалификации да кажете добре че беше Мъри , но тогава това няма да е достатъчно, защото безкрайно много вече бе оплют без основание!И не мисля ,че първия гол е бил грешка само на Миланов,по скоро беше на цялата защита,защото неможе точно там противника с 3-4 докосвания така да ни разпилеят, но на теб ти е по кеф да кажеш Миланов или Мъри или Наско или ... Левски.И някои от тези 17 годишните да ти кажа само , че не са никак по зле от някои играчи на Англия
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Е то тоя 17 годишния не случайно го искат половината грандове в Европа
А ако хване автора на статията, много болка ще има
- igor tomasic
- Контакти:
malchev написа:Е то тоя 17 годишния не случайно го искат половината грандове в Европа![]()
Братле какво да му обясняваш ... ? Виж само ,че с тези си 20 реда дето е изписал на всички им стана ясно накаде бие и в какъв цвят е той.От такива дето делят националния на Левски , Цска нищо не печелим.Лично аз видях един Иван Иванов , който стоеше много добре и много често покриваше празните пространства на Живко.Надявам се все пак ,че Живко може да изчисти тези грешки след още няколко мача ,да не забравяме ,че неговата позиция е от дясно.А и другото , мисля че по едно време прекаляваха с включванията двамата крайни защитници,и оставяха доста празни пространства
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Абе в интерес на истината Иван Иванов показа прогрес, трябва да се отбележи. Предните му игри бяха трагични, сега беше с една идея по-спокоен. Може пък Сибир да му се отрази отрезняващо.
За Живко продължавам да твърдя, че не му е мястото от ляво.
За Живко продължавам да твърдя, че не му е мястото от ляво.
tprodanov написа:garfild8 написа:НКВД- написа:Какви лъжи бълваш тука ! Мъри е треньор от 1 година. Преди това треньор беше Стоичков - трагични резултати, Пламен Марков - трагични резултати ............ какви ми ги пелтечиш тука , я се събуди !!!!
От треньор на треньор,ставаме все по-зле.При Мъри,сигурно мислиш че,резултатите му са добри.
По-зле със сигурност не ставаме. Това, което исках да видя от отбора, в немалка част го видях. След като пуснаха накрая бездарниците беше нормално това, което се случи. Искам в този отбор да видя Марто, Гаджев и Тунчев и нещата ще са вече съвсем различни. А, и да не виждам повече Чаво.
Подкрепятам те напълно и бих добавил, че неискам да виждам повече, най-вече Джиката Миланов и Чавдар Янков. Най-слабите от години в националният ни тим
Имам чувството, че Мъри се опитва да играе една много странна и трудна игра с журналистите и "разбирачите" в България, а именно това да се опитва да показва, че не се поддава на никакъв външен натиск. Цялата общественост го натискаше да вземе Камбуров в квалификациите, когато той бе във форма, но Мъри не го включи в състава именно, за да докаже, че никой не може да му се бърка. Историята се повтори и с Мицански, а и с доста други футболисти. Въпроса е, че това вреди доста на националния ни отбор. Като цяло съм на мнение, че именно за да се внесе едно спокойствие в отбора ни трябва треньор-чужденец, но който и да води отбора трябва да бъде оставен поне 2-3 години да работи с националите, за да може да постигне каквото и да било. Време с което скоро никой не е разполагал.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
- INZAGHI_99
- Контакти:
Към Автора ( и останалите
)Принципно се съгласявам, но тука има Огромна доза от скрити послания(дано да греша). Излиза един вид Видеш ли, Пак се намесва Левски и на някой му е криво, че Мърльо е бивш треньор на сините и вика играчи от Левски, а тези бивши на червените ги ощетява. – Дано само на мен да ми се вижда това послание от автора на темата. Ако иначе замисъла или нотката му е свързана с Левски, Приятелю много глупаво от твоя страна!!!
Иначе ето моето мнение:
България има огромно количество от футболисти с потенциал, имаме поне 30-на добри футболисти с качества и шанс за развитие, Но при треньор Мърльо няма да стане. Защото неговият правилен футбол е този на менаджерските игри, както беше и при останалите.
Лек намек Ви правя – По време на мача коментаторите казаха, че Дик Адвокаат щял да взима по 650хил. Евро на сезон от Белгия.
Нека направим лека сметка:
Фифа респективно Уефа всяка година дават безвъзмездно на БФС 1мил евро. Отделно Бюджета на БФС доколкото си спомням е в порядъка на 2-2,5 милиона лева.
Изниква един въпрос – След като треньор от класата на Адвокаат може да се съгласи на 650хил, защо да не се намери такъв за 400-500хил.??? Явно има навити!!!!
Но всички знаем, каква е истината на БФС, лошото е че и журналистите мълчат и нищо не казват.
Накрая какво излезе при Батето бяхме къде къде по-добре и на световни и на европейски бяхме, при този никъде няма да сме!!!
Жалка картинка е това в Нац. Отбор!!
За мача с Белгия какво да се каже, Мърльото оплеска тактиката, както Винаги!!! Сам вкара вълка в кошарата!!
Когато беше при нас Виновни му бяха терените, времето и съдията – никога не потърси вината в себе си!!! Сега да го видим къде ще я търси???!!!
Иначе ето моето мнение:
България има огромно количество от футболисти с потенциал, имаме поне 30-на добри футболисти с качества и шанс за развитие, Но при треньор Мърльо няма да стане. Защото неговият правилен футбол е този на менаджерските игри, както беше и при останалите.
Лек намек Ви правя – По време на мача коментаторите казаха, че Дик Адвокаат щял да взима по 650хил. Евро на сезон от Белгия.
Нека направим лека сметка:
Фифа респективно Уефа всяка година дават безвъзмездно на БФС 1мил евро. Отделно Бюджета на БФС доколкото си спомням е в порядъка на 2-2,5 милиона лева.
Изниква един въпрос – След като треньор от класата на Адвокаат може да се съгласи на 650хил, защо да не се намери такъв за 400-500хил.??? Явно има навити!!!!
Но всички знаем, каква е истината на БФС, лошото е че и журналистите мълчат и нищо не казват.
Накрая какво излезе при Батето бяхме къде къде по-добре и на световни и на европейски бяхме, при този никъде няма да сме!!!
Жалка картинка е това в Нац. Отбор!!
За мача с Белгия какво да се каже, Мърльото оплеска тактиката, както Винаги!!! Сам вкара вълка в кошарата!!
Когато беше при нас Виновни му бяха терените, времето и съдията – никога не потърси вината в себе си!!! Сега да го видим къде ще я търси???!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Националите вероятно няма да се класират скоро за голямо първенство (дай Боже да греша), защото нямаме достатъчно силно вътрешно първенство и достатъчно класни футболисти в чужди отбори. Това ще се случи който и да е треньор и няма да има значиние дали ще играе Бербатов или не. Пък и аз не бих искал да гледам някое първенство като последното на което се класирахме с късмет и там записахме три загуби и голова разлика 1:9. От това никой няма полза. Що се отнася до Мъри, то при него отборът има напредък в сравнение с това което беше при Младенов, Марков, Стоичков и пр. При това като класа на играчите и потенциал сме на по ниско ниво. По тази причина това което е направил Мъри, независимо от загубата заслужава уважение. За пръв път от много време отбора има стил. При това става въпрос за отбор съставен от посредствени играчи, защото те са такива. Вярно е, че националният отбор не на Боби, Наско или Мъри. Но той не е и на такива псевдоразбирачи, като Данчо Лечков. Не е и на финовете на ЦСКА. За мое съжаление и Мъри в момента не трньор на Левски. Защото според мен в националния той ще си загуби времето. Отборът няма да се класира, а каквото и да направи половин Бъллгария няма да е с него. Но дори и да се сбъднат мечтите на тази червена България, то отборът пак няма да се класира, но ще играе доста по лошо. За съжаление и в този случай Стоилов няма да се върне в Левски където му е мястото. Не и докато Батков е тук. А той за съжаление каквото и да си говорим, изглежда непоклатим в момента.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Как да работи 2-3 години, братче.. тука е направи ад. След 2 мача вече те обявяват за "некадърник" и почват да те ругаят.
Помните ли контролата с Латвия? Всяко докосване на Ники Михайлов и го освиркваха! Сега "добре че беше той, бъдещето на вратата". Нещастна работа ..
Помните ли контролата с Латвия? Всяко докосване на Ники Михайлов и го освиркваха! Сега "добре че беше той, бъдещето на вратата". Нещастна работа ..