Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Иван Стоянов е напълно прав според мен , нещата излизат извън контрол и ще има още кадърни футболисти , които няма да искат да играят под ръководството на некадърника Мъри
Представете си каква е атмосферата и какъв респект имат към него футболистите , щом стават такива неща . Снощи белгийците си направиха смените към 70-та минута , а Кауна чака до последните минути да грохнат , пусна няколко човека и те докато влязат в час , ония ни набутаха 2 гола ... Мъри , некадърнико, махай се , взимай и Наско със себе си

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 20 май 2010 17:42, променено общо 1 път.

acmilan написа:bultras4e написа:sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...
Пеев зле ли игра според теб
Човек,няма смисъл да почваш спор,клубните пристрастия сред феновете са водещи в оценките към националните футболисти,за съжаление.Докато е така,футбол няма да имаме.Иначе Гошо Пеев е футболист с 41 мача за България,многократен шампион на Украйна с най-големия отбор от Източна Европа Динамо Киев,сега е звездата на Амкар,а Вуйчовото го спасиха от едногодишно наказание след нокаут над съдия в Б група...
+1
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...
Е точно пък Пеев няма за какво да го плюеш тоя мач. Не виждам тоя Стоянов откъде му идва това огромно самочувствие, откога стана и той "по-голям" от националния отбор.
П.П. И за да не ме обвините в пристрастие да "оплюя" и Г.Петков, че и той се направи на интересен след тоя "смешен" сезон дето направи и само баба Пена от Долно Нангорнище не му вкара гол, не виждам какви претенции има за титуляр!
Последна промяна от Nikona на 20 май 2010 17:45, променено общо 2 пъти.

garfild8 написа:acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвездаЗа съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.
Ще поспоря малко с теб.Това дето го написа,важи и за треньорското управление,на национала.
На Мъри,не му е за сефте,да прави за по 2-3 минути,изпробване на играчи.
Ами ок,нека спорим.Кой е Иван Стоянов да казва колко ще играе?Че и нямало да играе за национала,ами ти кога си играл,бе,пич?Никой не може да ме убеди,че Вуйчовото е постъпил правилно.Що се отнася со снощния мач,напълно съм съгласен с Мъри,че трябваше да играем за резултат,за да се поуспокоят малко нещата,но като почнаха смените,ни натикаха в нашата половина и накрая ни вкараха два гола.
Последна промяна от acmilan на 20 май 2010 17:44, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Боже Господи.Как може такава излагация.Нека си рита по пързалките в Русия,националния отбор няма нужда от такива "звезди"!
Viktor4o_Rs написа:Иван Стоянов е напълно прав според мен , нещата излизат извън контрол и ще има още кадърни футболисти , които няма да искат да играят под ръководството на некадърника Мъри![]()
Представете си каква е атмосферата и какъв респект имат към него футболистите , щом стават такива неща . Снощи белгийците си направиха смените към 70-та минута , а Кауна чака до последните минути да грохнат , пусна няколко човека и те докато влязат в час , ония ни набутаха 2 гола ... Мъри , некадърнико, махай се , взимай и Наско със себе си
![]()
![]()
Ако беше направил смените на полувремето например,много по-рано мачът щеше да се реши в полза на Белгия.А и ние сме фенове и си пишем каквото искаме,но не може някакво си футболистче да се прави на много голямо,при положение,че е на 27 години,а играеше доскоро в Б група.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Айде пак най-големите капацитети във форума се изказват неподготвени! Прав е Иван Стоянов! Това беше контрола, в която Стоилов имаше право на 6 смени, при положение че имаше точно толкова играчи на резервната скамейка! До преди два дена плюехте Бербатов, че не им го бил казал, а сега сте на 180 градуса, защото Стоянов пък бил много отворен 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nikona написа:sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...
Е точно пък Пеев няма за какво да го плюеш тоя мач. Не виждам тоя Стоянов откъде му идва това огромно самочувствие, откога стана и той "по-голям" от националния отбор.
П.П. И за да не ме обвините в пристрастие да "оплюя" и Г.Петков, че и той се направи на интересен след тоя "смешен" сезон дето направи и само баба Пена от Долно Нангорнище не му вкара гол, не виждам какви претенции има за титуляр!
И на мен много ми мирише тази контузия на Петков.Легнал си в кондиция,станал и го боляло коляното
Идеално! Сега ще се отвори място за Мицански!
Браво ! Браво на Димитър Иванков , браво и на Димитър Бербатов , браво и на Иван Стоянов ! Очаквам следващите да са Мартин Петров и Стилян Петров. В Подуене ІІ да си играят и съответните футболисти ... Аз това не го възприемам като националния отбор на България , въпреки че така се отъждествяват ... Следващия повикан сигурно ще е Пепеляшко или онзи мегаталант Георги Христов , който го преотстъпваха в Полша през зимата.