Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Siegfried написа:Само един въпрос малко извън темата - какво мислете за следните варианти - Херо , Окука или Войнов ?
POPCORN написа:Siegfried написа:Само един въпрос малко извън темата - какво мислете за следните варианти - Херо , Окука или Войнов ?
а мани ги тия бе братле.Тоя окука какво направи в Локото досега?Те по времето на Грозданов играха много по-добре!Сега са си постоянна величина!Войнов незнам и аз Херо незнам!По-добре да е тренер, който не е бил тренер на ЦСКА и Левски за да може да не го храниме.ей така като Грозданов е много добър варянт!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Всеки треньор над 50 години е изчерпан и с остарели разбирания за футбола, а всеки току-що завършил изключително престижната треньорска школа на БФС и без никакъв опит треньор, е с модерни и европейски разбирания за футбола. Поради тази причина
loko-pd-fan написа:Колко квалификаций трябва да изпусне Стоилов та да разберат ,че за нищо не става?
Грозданов е с 20 класи над него дано стане той а не Стоилов ,защото ще гледаме много мачове още по телевизията.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта