Капело забрави България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Капело забрави България
Нека бъдем оптимисти! Имаме шансове и то мисля доста добри! Днес съм особенно радостен.Живея в Кардиф/Уелс/ и живот и здраве, със съпругата ми ще подкрепяме отбора и тук и в Лондон.Веднага след жребия ми звънаха няколко приятели от Лондон да ми кажат ,че ще ми идват на гости за мача.Убеден съм , че нашият отбор ще получи подобаваща подкрепа тук,а за Лондон да не говорим!

LEVSKI forever !!!
- david_villa
- Контакти:
Хубавото при склерозата е, че всеки ден научаваш нови неща.
-
venelin_valchev
- Контакти:
Нормално е да ни забрави, все пак те са с манталитет на победители и имат според мен заслужено само4увствие. дайте да не се лъжем - къде са техните отбори, футболисти, стадиони, бази и закони - КЪДЕ СА НАШИТЕ?????????????????? Да не се заблуждаваме и лъжем взаимно.
Заб. На мен също ми е неприятно.
Заб. На мен също ми е неприятно.
Голяма работа като ни е забравил...Или после след мачовете ще ни помни дълго,или въобще повече няма да се сети за нас
Може пък и толкова да е чувал за нас,все пак ние не ходим на всеки спортен форум и е нормално да не ни знае много

caerdydd написа:Нека бъдем оптимисти! Имаме шансове и то мисля доста добри! Днес съм особенно радостен.Живея в Кардиф/Уелс/ и живот и здраве, със съпругата ми ще подкрепяме отбора и тук и в Лондон.Веднага след жребия ми звънаха няколко приятели от Лондон да ми кажат ,че ще ми идват на гости за мача.Убеден съм , че нашият отбор ще получи подобаваща подкрепа тук,а за Лондон да не говорим!![]()
![]()
Пожелавам ти много страхотни мигове с отбора в Кардиф и Лондон
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- modor
- Контакти:
Като ги треснеме на сред Англия....съвсем ще си глътне езика 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Gonzo0009
- Контакти:
Много важно,че ни е забравил тоя макаронаджия скапан.Дано се сети после...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Националният нихилизъм е лошо нещо, но два пъти по-лошо е да не виждаш реално до какво положение са ти докарали родината само за 15-20 години !
Не е проблемът в Мъри ! Не е проблемът и само в българският футбол (състоянието му е просто отражение на общото състояние на държавата ни) ... Проблемът е в това, че колкото смешно и нелепо изглеждаше вчера Станимир Стоилов до именитите си колеги, точно толкова смешен и жалък изглежда примерно Бойко Борисов заставайки до Силвио Берлускони, Никола Саркози, Ангела Меркел и т.н.! Това обаче не го виждаме или поне не го признаваме ... България е вече жалка сравнена дори с неголеми държави като Швейцария и Уелс ! Черна Гора е по-напреднала от нас нищо, че до вчера беше част от воюваща Сърбия ... А пък да се сравняваме с Англия и дума не може да става ! ...
Тъжното е, че вчерашната снимка на треньорите в нашата група, всъщност е отражение на цялостното състояние на България - смешна, нелепа и жалка на фона на Европейското семейство ! Както треньорът на националите ни изглеждаше не на място сред западните си колеги, така и държавата ни изглежда не на място в Европа ! Мъри беше в ъгълчето на снимката, почти извън нея, така, както България е натикана в ъгъла на Европа и почти извън нея .... Кой е виновен за това, нека всеки сам да помисли ...
При това положение не е никак чудно, че не ни броят за живи и че Капело просто ни е забравил ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Капело си е в правото си!
Ако погледнем през неговите очи, ще видим че той ясно вижда, че ще е на първото място в групата, а за второто го боли оная му работа!
Най сериозен конкурент ще е Швейцария, които завършиха първи в групата си за световното, в конкуренция с Гърция, Латвия и Израел!
Уелс няма да са му пречка, защото са в супер слаба форма, който не ги е хванал, той не ги е бил! Но все пак двубоите ще са заредени с интрига, макар и предимно по медиите!
Черна Гора е млад отбор с висок дух, но максимално да отмъкнат точка в домакинския си мач и то ако Англия играят с резервите си!
Ами ние?! Ние сме разпасан двор! През последните години можем единствено с шашващи неуспехи да се похвалим, като последния е категоричната загуба от Кипър!!! Отбор, който е изпаднал в кома, неможе да влиза в сметките в борбата за първото или второто място!
Реален успех за нас ще е ако успеем да надвием Уелс и Черна Гора, за нещо повече ако се говори, ще е в сферата на фантастиката и популистките пожелания!!!
Това обаче неозначава, че нетрябва да се молим за победа във всеки мач и да се надяваме че ще чуем отново: "Господ е българин"!
Ако погледнем през неговите очи, ще видим че той ясно вижда, че ще е на първото място в групата, а за второто го боли оная му работа!
Най сериозен конкурент ще е Швейцария, които завършиха първи в групата си за световното, в конкуренция с Гърция, Латвия и Израел!
Уелс няма да са му пречка, защото са в супер слаба форма, който не ги е хванал, той не ги е бил! Но все пак двубоите ще са заредени с интрига, макар и предимно по медиите!
Черна Гора е млад отбор с висок дух, но максимално да отмъкнат точка в домакинския си мач и то ако Англия играят с резервите си!
Ами ние?! Ние сме разпасан двор! През последните години можем единствено с шашващи неуспехи да се похвалим, като последния е категоричната загуба от Кипър!!! Отбор, който е изпаднал в кома, неможе да влиза в сметките в борбата за първото или второто място!
Реален успех за нас ще е ако успеем да надвием Уелс и Черна Гора, за нещо повече ако се говори, ще е в сферата на фантастиката и популистките пожелания!!!
Това обаче неозначава, че нетрябва да се молим за победа във всеки мач и да се надяваме че ще чуем отново: "Господ е българин"!

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Срещу Англия, в България, ако е пълен стадиона и подкрепяме момчетата до край, можем да ги бием. Англия имат страхотен отбор, но и ние като се сработим, правим една добре смазана машина. 
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !