Стоилов се прочу !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- levskarinvt
- Контакти:
Re: Стоилов се прочу !!!
По-тъпа и безсмислена тема не бях виждал скоро.
Голямо чудо,че сложил Шави пред Меси.Какво му има на Шави? Да не би да е сложил Ицо Йовов,че чак толкова да е сгрешил?А колкото до Роналдо ,аз лично съм на мнение,че си е много прав човека да не го постави в тройката. 
Последна промяна от levskarinvt на 22 дек 2009 13:45, променено общо 2 пъти.
Абе къде пише, че всички трябва да гласуват за Меси и Роналдо ... ебаси хората.. ако беше гласувал за Бербатов половината щяхте да го хвалите другата да му се смеете, аре стягайте се, вотът му хич не е зле!
САМО ЛЕВСКИ!
Не виждам нищо странно.. отдавна Шави е любимец на Мъри. Преди при предния звезден отбор на Барса го пяха питали кой играч би си избрал да има в Левски и вместо да каже Роналдиньо, който беше във вихъра си тогава, той избира Шави. Шави и Иниеста не по-малко заслужават златната топка от Меси, само че техните позиции по терена не са като на Меси да бележи голове, да прави впечатление на всички и затова всички да го харесват. Може да не се открояват, но пое мое мнение те са полезни, колкото Меси,ако не и повече..

- el pipita
- Контакти:
PFC Litex написа:Не виждам нищо странно.. отдавна Шави е любимец на Мъри. Преди при предния звезден отбор на Барса го пяха питали кой играч би си избрал да има в Левски и вместо да каже Роналдиньо, който беше във вихъра си тогава, той избира Шави. Шави и Иниеста не по-малко заслужават златната топка от Меси, само че техните позиции по терена не са като на Меси да бележи голове, да прави впечатление на всички и затова всички да го харесват. Може да не се открояват, но пое мое мнение те са полезни, колкото Меси,ако не и повече..
+1
Всичко тук евярно, ако въпросът е кой футболист харесвате? Но той е КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ФУТБОЛИСТ ЗА 2009? ФИФА въобще не я интересува Мъри на кого симпатизира
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- originalni.be
- Контакти:
- levskarinvt
- Контакти:
ros написа:Всичко тук евярно, ако въпросът е кой футболист харесвате? Но той е КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ФУТБОЛИСТ ЗА 2009? ФИФА въобще не я интересува Мъри на кого симпатизира
И какво искаш да кажеш,че Шави не е голям футболст ли?Той има не по-малка заслуга от Меси за спечелването на всичките 6 трофея(същото се отнася и за Иниеста).Така че е много относително и много трудно да си каже кой е по-добър,въпреки че Меси ми е любимия футболист.
Последна промяна от levskarinvt на 22 дек 2009 13:59, променено общо 1 път.
- Captain Stottlemeyer
LUDAKIS написа:Понякога се чудя какви хора има в този форум ... това е ЛИЧЕН избор и (към автора на темата) определено Стоилов разбира повече от теб !!!! Само си помисли защо са искали неговото а не твойто мнение
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Бижутера
- Контакти:
Браво на Мърлиню, а защо накрая не е дал и прогнозата за времето...?

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
levskarinvt написа:ros написа:Всичко тук евярно, ако въпросът е кой футболист харесвате? Но той е КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ФУТБОЛИСТ ЗА 2009? ФИФА въобще не я интересува Мъри на кого симпатизира
И какво искаш да кажеш,че Шави не е голям футболст ли?Той има не по-малка заслуга от Меси за спечелването на всичките 6 трофея(същото се отнася и за Иниеста).Така че е много относително и много трудно да си каже кой е по-добър,въпреки че Меси ми е любимия футболист.
Тук не става въпрос за големи футболисти. Тук става въпрос за НАЙ-ДОБРИЯ за годината. И Мъри трябва да знае, че гласува не защото е Мъри, а защото е представител на България и зад всяко негово действие стои името България
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН