Идиотско обяснение на Мъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Идиотско обяснения на Мъри
Глупак..ако бях на мястото на Бербатов щеше да ме е срам.
Sleepwalker написа:Ммм,грешиш.Не каза това.Каза нещо от рода на "от 40 световни и европейски първенства България се е класирала само 7(?) пъти" и за това не било голяма трагедия.Не знам от кога се провеждат първенствата,но чак 40 броя не са станали ми се струва,може би около 30-тина.До някъде е прав като се вземе предвид фактът,че за сефте стъпихме на европейско през '96,ако не се лъжа.Първото европейско е през 1960->12 първенства.Първото световно е през 1930-> 20 (+ ЮАР) = на 32Начи не е далеч от истината!
И аз да съм сбъркал, пак не му прави чест да дава такова обяснение и да се сравнява с предишните треньори по издънки
- Lieutenant Randall
- Контакти:
Ами общо взето наистина сме отборче, защото до 1994 година нямахме победа на световно първенство. След като златното поколение си отиде, отново затънахме в посредствеността. С тези госпожици, които разхождат националната фланелка и имат основна задача да договорят парите за повиквателни и премиите за класиране (какви премии бе, щом вече Кипър ви прави смешни
) не Мъри, ами Луис Арагонес, Гус Хидинк и Фатих Терим, тримата заедно няма да направят нищо. А и комплексари, чиято най-голяма радост в живота са неуспехите на "Левски" и плюят по всичко, свързано с него, осират допълнително пейзажа. Така че, нека още веднъж си спомним с умиление какво стана на днешната дата преди 16 години и да помечтаем
Друго не ни остава....... 
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
Истината е,че България има победи на световно и европейско първенство само по времето на златното поколение.Разбира се,че не сме сериозна футболна сила.Нищо страшно не е станало,че не сме се класирали,проблемът е,че това взе да става традиция.Унгария не е играла на голямо първенство от и аз не знам колко години.Естествено обяснението на Мъри не е идиотско,но е леко пресилено.Разбирам той да е карал цял цикъл и да не сме се класирали,а преди това винаги да сме,та да плюете и да се храчите,но случаят определено не е такъв.Така че да изчакаме февруари да видим жребия за квалификациите и,ако не е невъзможен,да се надяваме,че ще се класираме.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
THE G.A.M.E
Lieutenant Randall написа:Ами общо взето наистина сме отборче, защото до 1994 година нямахме победа на световно първенство. След като златното поколение си отиде, отново затънахме в посредствеността. С тези госпожици, които разхождат националната фланелка и имат основна задача да договорят парите за повиквателни и премиите за класиране (какви премии бе, щом вече Кипър ви прави смешни) не Мъри, ами Луис Арагонес, Гус Хидинк и Фатих Терим, тримата заедно няма да направят нищо. А и комплексари, чиято най-голяма радост в живота са неуспехите на "Левски" и плюят по всичко, свързано с него, осират допълнително пейзажа. Така че, нека още веднъж си спомним с умиление какво стана на днешната дата преди 16 години и да помечтаем
Друго не ни остава.......
Написаното от теб колега, е точно в 10-та !
Обаче се съмнявам, че "червените" ни приятели ще разберат какво каза ( в случая написа )
acmilan написа:Истината е,че България има победи на световно и европейско първенство само по времето на златното поколение.Разбира се,че не сме сериозна футболна сила.Нищо страшно не е станало,че не сме се класирали,проблемът е,че това взе да става традиция.Унгария не е играла на голямо първенство от и аз не знам колко години.Естествено обяснението на Мъри не е идиотско,но е леко пресилено.Разбирам той да е карал цял цикъл и да не сме се класирали,а преди това винаги да сме,та да плюете и да се храчите,но случаят определено не е такъв.Така че да изчакаме февруари да видим жребия за квалификациите и,ако не е невъзможен,да се надяваме,че ще се класираме.
Какво значи невъзможен?Главното е как играем ние,последно ми хареса играта като се класирахме 2004 в Португалия играхме супер в квалификацийте,даже треньорът имбеше казал че играем като Бразилия..от тогава малко проблясьци и това е..
chelseabg написа:acmilan написа:Истината е,че България има победи на световно и европейско първенство само по времето на златното поколение.Разбира се,че не сме сериозна футболна сила.Нищо страшно не е станало,че не сме се класирали,проблемът е,че това взе да става традиция.Унгария не е играла на голямо първенство от и аз не знам колко години.Естествено обяснението на Мъри не е идиотско,но е леко пресилено.Разбирам той да е карал цял цикъл и да не сме се класирали,а преди това винаги да сме,та да плюете и да се храчите,но случаят определено не е такъв.Така че да изчакаме февруари да видим жребия за квалификациите и,ако не е невъзможен,да се надяваме,че ще се класираме.
Какво значи невъзможен?Главното е как играем ние,последно ми хареса играта като се класирахме 2004 в Португалия играхме супер в квалификацийте,даже треньорът имбеше казал че играем като Бразилия..от тогава малко проблясьци и това е..
Ами аз приемам за невъзможен жребий с две големи футболни сили,примерно Испания и Англия.Вече не знам как са урните,ако имаш инфо ги пусни тук.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:chelseabg написа:acmilan написа:Истината е,че България има победи на световно и европейско първенство само по времето на златното поколение.Разбира се,че не сме сериозна футболна сила.Нищо страшно не е станало,че не сме се класирали,проблемът е,че това взе да става традиция.Унгария не е играла на голямо първенство от и аз не знам колко години.Естествено обяснението на Мъри не е идиотско,но е леко пресилено.Разбирам той да е карал цял цикъл и да не сме се класирали,а преди това винаги да сме,та да плюете и да се храчите,но случаят определено не е такъв.Така че да изчакаме февруари да видим жребия за квалификациите и,ако не е невъзможен,да се надяваме,че ще се класираме.
Ами аз приемам за невъзможен жребий с две големи футболни сили,примерно Испания и Англия.Вече не знам как са урните,ако имаш инфо ги пусни тук.
Имах предвид че ако играем както до сега не ни очаква нищо добро..и дори и да се падне лесна група като сега пак няма да можем да се класираме..
Истината е, че откакто Балъков се отказа от националния отбор, нямаме нито една победа във важен мач. Това е от 2003 насам. Не е виновен Мъри за това, че сме слаби. Той може да е виновен само, ако сме силни, защото това ще значи, че от нищо е направил нещо. Аз смятам, че е по-добре да остане, защото се вижда, че с постоянни смени на треньори нищо не става.
Стоилов е прав статистически погледнато, но не е толкова лесно да се сметне това. Факт е, че преди 1994 класирането е било доста по-трудно, защото е имало по 16 отбора на финали, а на Европейско - още по-малко. От друга страна, разширяването на 32 отбора е повече за отбори от други континенти.
Стоилов е прав статистически погледнато, но не е толкова лесно да се сметне това. Факт е, че преди 1994 класирането е било доста по-трудно, защото е имало по 16 отбора на финали, а на Европейско - още по-малко. От друга страна, разширяването на 32 отбора е повече за отбори от други континенти.
Хора, вместо да спорите за глупости смятайте. За последните 40 години (1970 - 2010), от общо 11 Мондиала (включително и този през следващата година), сме участвали на 5 първенства. А общо от 19 Мондиала сме участвали 7 пъти.