Стоилов: Няма да подавам оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
everlast66
Контакти:

Re: Стоилов: Няма да подавам оставка

Мнениеот everlast66 » 29 окт 2009 23:35

UltraBlue написа:
crap написа:Отново "сълзи над подуяне"! Никой не ви говори за Марков, мили левскарчета... стига сте злобеели. "мъри" не струва-ФАКТ!

Tи пък какъв си че да го твърдиш това .... :roll: Дай да те сложим тебе за тренер бе, явно ги разбираш нещата :lol:

Наистина е факт - докара Литекс до задънена улица и после се издъни с Национала !
Единствено с левски имаше успехи защото беше в 'екип' с Наско - вторият човек в БФС !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 окт 2009 23:40

Как се е издънил в национала? Пропуснал съм май?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 окт 2009 23:55

everlast66 написа:
UltraBlue написа:
crap написа:Отново "сълзи над подуяне"! Никой не ви говори за Марков, мили левскарчета... стига сте злобеели. "мъри" не струва-ФАКТ!

Tи пък какъв си че да го твърдиш това .... :roll: Дай да те сложим тебе за тренер бе, явно ги разбираш нещата :lol:

Наистина е факт - докара Литекс до задънена улица и после се издъни с Национала !
Единствено с левски имаше успехи защото беше в 'екип' с Наско - вторият човек в БФС !

Успехите му с Левски бяха само на родна почва нали??? А не, той Наско е 2-рия човек и в УЕФА. В литекс който и да отиде е обречен на същото... Дори вашия Любимец Тройчо нищо не направи там. Там не може да стане работата както и да се мъчат ...
А за националния можеш да говориш едва, когато изкара един цял квалификационен цикъл или поне провали напълно един такъв ... другото си е чиста проба злоба и фенска неприязън 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 окт 2009 00:00

Хаха, не е вярно, просто не ми пасва "мъри". Това е!
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:09

Ми и Мъри може да каже - не ми пасва крап?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 окт 2009 00:16

Да ама некомпетентността на крап не късае хиляди, или греша?

ПС: Моята компетентност късае единствено тези които четат форума. Разбира се това си е моята лична некомпетентност, просто споделям мнение.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 30 окт 2009 00:23

Понеже си навътре в нещата крап ,да те питам пак ,че не отговори . По какъв начин може да промени физическата подготовка , от която ти си недоволен за 10 дни през годината :? Работата на Мъри е да избира най-добрите , и да гради най-добрата за тях тактика ;) Не му е работа да учи Г.Сърмов да спира топката , или И.Иванов да подава точно :x Това е работата на клубните треньори и вината не е в Мъри ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:24

Крап,не говорим за компетентност. Нито ти си треньор, нито аз, най-вероятно и двамата си нямаме понятие от тая част. Тук е форум, точно за да си говорим. Но ти казваш - не ми пасва, бахти аргумента! Кажи например - играят страхливо, нямат идея, тая линия куца, оная куца, конкретики малко. Да има разговор, сещаш ли се?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2009 00:29

Хайде прибирайте си го в Левски и да го видите що за стока е, защото май забравихте кой ви провали след групите на ШЛ.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:30

Аз не съм казал, че го искам в Левски. Не казвам и дали го искам в националния. Опитвам се да чуя аргументи в която и да е посока.

Иначе Мъри в Левски - може- като треньор на децата.

Върни се в “Национален отбор”