Тинката възстана. Прав ли е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Тинката възстана. Прав ли е?

Мнениеот garfild8 » 19 окт 2009 10:37

Да си мълчи.Преди 6 години изпищя за лентата и бойкотира мача с Белгия :!: че не бил капитан.После като се класирахме''искам да играя на европейско''.Абе тарикат,що се скри преди най-важния мач тогава?Пламен Марков,добре го отряза тогава.Къде е бил Кишишев,лидер в отборите си?
Само Черно море.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 19 окт 2009 10:48

ЕМИЛ написа:Има много истина в думите на Кишишев.Но защо го каза след като каруцата се обърна?Трябваше да го каже още след мача в Тбилиси.

Знам , че ти е трудно , но сваляй отвреме на време сините очила ;)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 окт 2009 11:01

Възстана!!! Срещу кого, срещу какво? Тинката е посредствена личност. Доказва го отново. Човек без задръжки. За него няма значение, че самият той е отказвал да играе в националния отбор защото не е капитан. Важното е да се удари в гърдите. Има ли значение дали изпълнява поръчка или го прави от желание за самоизтъкване, от прословутия стремеж да се критикуват, дори да се унижават успелите? Печалното е, че този стил на поведение е характерен за голяма част от населението на България. И пример за подражание.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 окт 2009 11:19

Тинката не е казал нищо толкова обидно.
Той е футболист играл в звездния национален отбор и в настоящия, и може да направи сравнение.
Бербатов каза, че не може трима футболисти да тегля влака, а Тинката му опонира, че в миналото влака се е теглил само от един и не е това причина която изтъква Бербатов.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 окт 2009 11:33

PFC Litex написа:Тинката не е казал нищо толкова обидно.
Той е футболист играл в звездния национален отбор и в настоящия, и може да направи сравнение.
Бербатов каза, че не може трима футболисти да тегля влака, а Тинката му опонира, че в миналото влака се е теглил само от един и не е това причина която изтъква Бербатов.

Точно така.Тинката е абсолютно прав,че и трите коня не знаят какво са теглили,резултатите го показват достатъчно точно.Имаше един кон и той беше Краси Балъков,преди това имаше 11 коня на терена,още няколко на скамейката,сега има само магарета и понита :lol: Ясно е,че никой от червения лагер няма да е съгласен,много от синия ще са съгласни,ясни са ми повечета като бял ден.Бербатов е прекрасен футболист,интелигентно момче,но не е абсолютно никакъв лидер и това е видно за всеки непредубеден.Мартин е лидер по характер,но му минаха добрите времена,Стилян е много добър халф,най-мъжки и най-полезно играещият футболист на националния отбор в последните години,но е много далеч от Балъков.От тази гледна точка Тинката е напълно прав,от друга не би трябвало той да критикува,при положение,че бойкотира отбора заради капитанската лента,която може би си беше за него,но все пак играчите избраха Стилян.Е,със сигурност е несериозно Бербатов да е капитан.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 окт 2009 11:47

Имаше един кон и той беше Краси Балъков,преди това имаше 11 коня на терена,още няколко на скамейката,сега има само магарета и понита

Ами така е. И не виждам, с какво право ще критикува, след като и той е от магаретата.
И тук не става въпрос за обида, а за морал. След, като сам си предал отбора, да имаш наглоста да казваш, кой за какво става или не става.
PFC Litex написа:Бербатов каза, че не може трима футболисти да тегля влака, а Тинката му опонира, че в миналото влака се е теглил само от един и не е това причина която изтъква Бербатов.

Да, не е важно, кой и колко теглят влака, по-важно е какъв влак теглят.
Последна промяна от msm на 19 окт 2009 11:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 окт 2009 11:51

msm написа:

Имаше един кон и той беше Краси Балъков,преди това имаше 11 коня на терена,още няколко на скамейката,сега има само магарета и понита

Ами така е. И не виждам, с какво право ще критикува, след като и той е от магаретата.
И тук не става въпрос за обида, а за морал. След, като сам си предал отбора, да имаш наглоста да казваш, кой за какво става или не става.

Съгласен съм,че е неморално Тинката да казва тези неща,при положение,че е предал отбора и на европейското вместо него игра Фугата :lol: :mrgreen: Да не забравяме,че и Стилян бойкотира отбора,аз лично не му се сърдя за това,все пак да работиш с човека Стоичков не е никак лесно,за разлика от футболиста Стоичков.Все пак пропусна само една контрола тогава.Нека не пропускаме,че освен Тинката и Лечков се изказва срещу тримата,не знам и аз къде е истината,може би по средата...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 окт 2009 12:02

acmilan написа:Съгласен съм,че е неморално Тинката да казва тези неща,при положение,че е предал отбора и на европейското вместо него игра Фугата :lol: :mrgreen: Да не забравяме,че и Стилян бойкотира отбора,аз лично не му се сърдя за това,все пак да работиш с човека Стоичков не е никак лесно,за разлика от футболиста Стоичков.Все пак пропусна само една контрола тогава.Нека не пропускаме,че освен Тинката и Лечков се изказва срещу тримата,не знам и аз къде е истината,може би по средата...

Ами, за Стенли и аз мога да се съглася до някъде с мотивите му да не играе, но да се откажеш заради една лента си е наглост от всякъде. И друг път съм писал, че не лентата определя характера и позицията на лидера. Ако си го имаш в характера, няма да те спре нищо, даже и да си резерва до 85м.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 окт 2009 12:05

msm написа:
acmilan написа:Съгласен съм,че е неморално Тинката да казва тези неща,при положение,че е предал отбора и на европейското вместо него игра Фугата :lol: :mrgreen: Да не забравяме,че и Стилян бойкотира отбора,аз лично не му се сърдя за това,все пак да работиш с човека Стоичков не е никак лесно,за разлика от футболиста Стоичков.Все пак пропусна само една контрола тогава.Нека не пропускаме,че освен Тинката и Лечков се изказва срещу тримата,не знам и аз къде е истината,може би по средата...

Ами, за Стенли и аз мога да се съглася до някъде с мотивите му да не играе, но да се откажеш заради една лента си е наглост от всякъде. И друг път съм писал, че не лентата определя характера и позицията на лидера. Ако си го имаш в характера, няма да те спре нищо, даже и да си резерва до 85м.

Така е,отборът от 94-та е точният пример,където Боби беше капитан,но всички бяха лидери по характер и най-вече с изявите си на терена.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 окт 2009 12:37

На Барби характера е пилешки или миши,ако някой има наглостта да отрче очевидното да се аргументира.

Върни се в “Национален отбор”