Лагербек готов за 250 000 да поеме България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Лагербек готов за 250 000 да поеме България
Дано Гриша Ганчев,Марин Митев и Николай Гигов успеят да пречупят кръга на Перуката,Танас,Смърди и такива подлоги като Касабов например.Лечков също е към първата група.Дано,защото не дойде ли такъв специалист да ни стегне редиците ще сме още по-зле септември месец догодина.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Това да разчиташ, че даже и да искаш долнопробни мутри да ти управляват футбола е много жалко. Точно заради тях футбола ни е толкова надолу и изхода е точно те да се изметат, а не да влизат по-надълбоко.
POPCORN написа:според мене, който и да дойде определено ще сме по-добре!говоря за чужденец
+1
- Sagittarius
Тука си в голяма грешка.Мутрите могат да управляват палячовци и смешници като Смърдьо или като Пламен Марков.Треньори като Ларс Лагербак или Авраам Грант си държат на името и световния авторитет и на никой няма да допуснат да им се меси в работата.В Русия също мутри дават парите на Хидинк,но къде е Русия сега и по-важното-какъв футбол играе 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
И ти мислиш, че изброените горе честни люде го правят това от патриотични пориви?
- Sagittarius
Не.По-скоро го правят от недоволство към сегашния тандем и лични причини.Това нас не ни бърка.За България е най-добре сегашните боклуци Мърдю и Танас да бъдат разкарани и да дойде класен чужденец за наставник.Това,че интереса на България в случая е подет от тази група изобщо не ме вълнува,важното е да стане.Но и аз,и ти,и всеки друг знае,че на Лагербак,на Грант,на Манчини...нито тези мутри,нито мениджъри,никой няма да може да им танцува право хоро на главата.....не само това,а играчите които са извикани от Бербатов до последния дебютант ще стоят на мирно и ще изпълняват каквото им се казва,ще се раздават и ще имаме съвсем друг облик.
ПС:Напомням,че България за пръв път излиза на световната сцена като Национален отбор когато чехът Рудолф Витлачил къде с церберски методи,къде със световната си класа...изгражда може би втория по сила Нац.отбор на България.Дотогава макар и с големи играчи сме си били една кръгла нула,каквато сме и сега благодарение на българсктие бездарници и некъдърници!Треньорченца от А група,къде с супехи,къде без-Национални треньори!Смях,смях,смях...
ПС:Напомням,че България за пръв път излиза на световната сцена като Национален отбор когато чехът Рудолф Витлачил къде с церберски методи,къде със световната си класа...изгражда може би втория по сила Нац.отбор на България.Дотогава макар и с големи играчи сме си били една кръгла нула,каквато сме и сега благодарение на българсктие бездарници и некъдърници!Треньорченца от А група,къде с супехи,къде без-Национални треньори!Смях,смях,смях...
Последна промяна от Sagittarius на 18 окт 2009 00:21, променено общо 1 път.
Разбира се, че ни бърка, защото те имат някаква цел и ще си я постигнат. А тя далеч не е свързана с израстването на този отбор. Точно мутрите са ни проблема във футбола.
- Sagittarius
tprodanov написа:Разбира се, че ни бърка, защото те имат някаква цел и ще си я постигнат. А тя далеч не е свързана с израстването на този отбор. Точно мутрите са ни проблема във футбола.
Виж,много глупаво звучи написаното от тебе и критиката към най-богатите българи,които искат да извадят пари от собствения си джоб,за да има България треньор на световно ниво,а не някакъв треторазряден палячо,какъвто е сегашния ни селекционер.Смешно и глупаво звучи не за друго,а защото в Ейре-то,страната,заради която ядахме големия вувузел бизнесмен извади пари от джоба си,докара Джовани Трапатони и Ейре ни прецака.Интереса на България е да има треньор от световна класа.Ако искаш ти извади пари и го доведе,аз нямам,затова ще подкрепя тези които имат-Ганчев,Митев,Гигов,Венци Стефанов.Ако ти извадиш парите-ще подкрепя тебе,а не мутрите,но в случая се предлага някакво решение и излизане от калта,а ти искаш да запазим сегашното статукво в което Кипър ни дере с по 4:1 и се радваме на победка над Грузия,чиито играчи бойкотират Купер?
Sagittarius написа:tprodanov написа:Разбира се, че ни бърка, защото те имат някаква цел и ще си я постигнат. А тя далеч не е свързана с израстването на този отбор. Точно мутрите са ни проблема във футбола.
Виж,много глупаво звучи написаното от тебе и критиката към най-богатите българи,които искат да извадят пари от собствения си джоб,за да има България треньор на световно ниво,а не някакъв треторазряден палячо,какъвто е сегашния ни селекционер.Смешно и глупаво звучи не за друго,а защото в Ейре-то,страната,заради която ядахме големия вувузел бизнесмен извади пари от джоба си,докара Джовани Трапатони и Ейре ни прецака.Интереса на България е да има треньор от световна класа.Ако искаш ти извади пари и го доведе,аз нямам,затова ще подкрепя тези които имат-Ганчев,Митев,Гигов,Венци Стефанов.Ако ти извадиш парите-ще подкрепя тебе,а не мутрите,но в случая се предлага някакво решение и излизане от калта,а ти искаш да запазим сегашното статукво в което Кипър ни дере с по 4:1 и се радваме на победка над Грузия,чиито играчи бойкотират Купер?
Трябва за се тръгне от децата, а не от селекционера. Работата е наопаки. А тия българи, хвалиш ли ги, че не мога да разбера?
- Sagittarius
Ами в случая ги хваля,защо да не ги хваля,че са решили да доведат класен треньор за нашия Национален отбор?Какъв е проблема да получат и похвала,ако я залужават?Колкото до децата,тъй като с единия от "мутрите" имам пряко наблюдение,а ти казваш да се тръгнело от там та....в Черно Море децата ритаха на балатум в зала преди да дойде "мутрата" преди 5 години.Мутрата построи стадион плюс още 5 терена-изкувствени и естествени за ДЮШ.Това е само пример.Как да се тръгне от децата бе?С приказки и потупване по рамото ли?Нали трябва да им се псотроят бази,терени,да и мсе дадат екипи,топки,да ги учат класни треньори?Как става това?С пари нали?С много много пари,каквито учители,лекари,философи дървени-нямат,пари имат бизнесмените или по наше му-мутрите!Ти хем искаш някой да строи,хем не щеш.Ами хем тъй-хем онъй в тоз живот не става.