С Аврам Грант или Фатих Терим сме на Евро 2012 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: С Аврам Грант или Фатих Терим сме на Евро 2012

Мнениеот ivo1964 » 16 окт 2009 18:10

niki87 написа:С Кирко на Пуевци :lol:

Хаха - точно и на място :lol: ! А що се отнася до треньор чужденец - не е лоша идея. Но за какво ни е? Само за да ни класира на Евро 2012 ли? Че дори и шампиони да станем - к`во от това? Какво се промени у нас към по-добро след бронза през `94-та? Нищо!!! Даже стана по-зле. За пореден път заставам зад тезата, че, за да имаме силен нац.отбор, трябва да си оправим проблемите с базите, ДЮШ, прозрачността на капиталите в спорта, да озаптим до минимум корупцията, мутренското поведение и простотията в БГ-футбола. И като влизаме я в ШЛ, я в ЛЕ, да не ни бият като тъпани на сватба, само защото сме попаднали там случайно и да оправяме голова разлика.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: С Аврам Грант или Фатих Терим сме на Евро 2012 !

Мнениеот ЕМИЛ » 16 окт 2009 18:11

Съгласен съм с теб Марми 52.Още повече ,че и Клаус Томпмьолер беше треньор на Грузия преди Е.Купер.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 окт 2009 18:14

ivo1964 написа: ! А що се отнася до треньор чужденец - не е лоша идея. Но за какво ни е? Само за да ни класира на Евро 2012 ли? Че дори и шампиони да станем - к`во от това?

Малко ли е бе пич?Ако това стане ще е идеално.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 окт 2009 18:15

ЕМИЛ написа:
garfild8 написа:То добре,ама кой ще ги покани?

Би трябвало Боби да им отиде на гости или където се разберат и да му предложи офертата.

Ами,да действа.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 окт 2009 18:18

Знам,че ще бъда 100% оплют,но с Мъри сме на Евро 2012,няма нещо,в което човек да бъде изцяло сигурен,но съм убеден,че имаме шанс точно с този треньор.Ще кажа и защо.Стоилов е единственият,който беше назначен за треньор на националния отбор в последните години,след като се е доказал в клубния футбол.Отборът на България беше училище за Христо Стоичков,Стойчо Младенов,Пламен Марков и до голяма степен за Христо Бонев.За Мъри определено не е.Да,паднахме от Кипър,да срамно беше,но самите футболисти имат желание да работят с треньора,доказал е,че може да работи усърдно и да постига успехи.Аз,за разлика от Ники Александров,няма да бъда ироничен и ще кажа,че наистина,ако има някой треньор,който да е заслужил доверие да води отбора в цял цикъл е Станимир Стоилов.Съгласен съм за чужденец,ако става въпрос за Капело,Хидинк,Мауриньо,Липи,Алекс Фъргюсън.Определено те няма как да станат селекционери на България.Така че твърдо за Мъри Стоилов.
Последна промяна от acmilan на 16 окт 2009 18:24, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 16 окт 2009 18:19

ЕМИЛ написа:
ivo1964 написа: ! А що се отнася до треньор чужденец - не е лоша идея. Но за какво ни е? Само за да ни класира на Евро 2012 ли? Че дори и шампиони да станем - к`во от това?

Не съм си и помислял, че е малко. Наистина ще е идеално! Въпросът ми беше, дали ще съумеем да го "яхнем" това постижение и поне 1/4 от спортните бази и терени на Гърция да построим? Съмнявам се и то с основание.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 окт 2009 18:22

ivo1964 написа:
ЕМИЛ написа:

Не съм си и помислял, че е малко. Наистина ще е идеално! Въпросът ми беше, дали ще съумеем да го "яхнем" това постижение и поне 1/4 от спортните бази и терени на Гърция да построим? Съмнявам се и то с основание.

Не се съмнявай изобщо.Всички приходи ще отидат в джобовете на управниците.А за нови терени и бази ще продължим да чакаме.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 окт 2009 18:24

marmi52 написа::mrgreen:

Да, на България е нужен нов треньор на националния отбор по футбол !
У нас такъв не се вижда ... Вероятно в бъдеще на този пост ще постигнат успехи Любо
Пенев и Краси Балъков, но в момента няма подходящ българин, който може да изправи на крака националния ...
Правилният вариант - чужденец за треньор ! Доказан, опитен специалист, с авторитет и на международната футболна сцена ...
Примери за това, че един чужденец понякога се явява като спасител, колкото щеш ...
Като тръгнеш от далечното Чили, минеш през познатото Ейре и стигнеш до съседна Гърция !
Голяма треньорска звезда от ранга на Татко Карло Анчелоти или Специалния Мауриньо у нас няма да дойде ... Да бъдем реалисти ! ...
Един Аврам Грант или Генерала Фатих Терим би паснал идеално на сегашния ни национален отбор !
Защо ли ?
Ами, Аврам Грант мина школа при Мауриньо и представянето му с "Челси" след това беше на високо ниво доказващо, че евреинът е научил много неща от Специалния ...
Срещу отбор с треньор евреин никой съдия няма да посмее да свири "против" ;)
Грант е сериозен и твърд човек. Не е голяма звезда, но пък е достатъчно известен и авторитетен ! ... Пък и с евреи за треньори ни върви ... Видяхме как Пини Гершон класира баскетболистите ни за Европейското ...
Фатих Терим - някой ще кажат, че е кощунство турчин да бъде треньор на националите ни, но не е ... :!: Времената вече са други и това ще е още една крачка към побратимяването на България и Турция !
За Генерала няма какво да коментираме ... Доказан професионалист ! Отличен треньор и успял човек ! Авторитет, с който ще се съобразяват и звездите в отбора !
Ще кажете, че идеята ми е екстравагантна ... Всички вече сме наясно, че футболът е политика ... А кои са най-лансираните държави в света от Великите сили ?! Израел и Турция ...
Убеден съм, че с един от тези двама треньори начело, България ще играе на Евро 2012 :!:

За всичко съм съгласен без Фатих Терим и това побратимяване м/у България и Турция.Тва никога няма да стане!!! Не стига че в политиката се намесват тъпите фесове,та сега да ги трая и в спорта - НЕ МЕРСИ!!!!!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 16 окт 2009 18:27

Не съм си и помислял, че е малко. Наистина ще е идеално! Въпросът ми беше, дали ще съумеем да го "яхнем" това постижение и поне 1/4 от спортните бази и терени на Гърция да построим? Съмнявам се и то с основание.[/quote]
Не се съмнявай изобщо.Всички приходи ще отидат в джобовете на управниците.А за нови терени и бази ще продължим да чакаме.[/quote]

+1 !!!

Страшно е приятно да си общува човек с интелигентни фенове!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 16 окт 2009 18:28

Добре де Марми 52 ако вземем чужденец и той понеже имаме трима класни футболисти ни нареди правилно и заиграм като Гърция на Рехагел в Португалия ние ще го емнем на втория мач, че играем тъй наречения и съществуващ само в България като термин АНТИФУТБОЛ. Та нали ние сме държавата на правилния футбол и за разлика от Фъргюсън треньорите на така наречените грандове като немогат да вкарат гол на някой добре защитаващ се отбор казват, че той е играл антифутбол (Пример Левски-Черноморец). Нали ако нашите така наречени грандове можеха да играят антифутбол щяха да вземат поне точки от плачещите за това Рома, Вилериал, Лацио, ама не ние сме по-католици и от папата и играем правилен футбол.

Върни се в “Национален отбор”