"Оставете Мъри до 2016г"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Re: "Оставете Мъри до 2016г"

Мнениеот blue SASHO1977 » 15 окт 2009 10:42

yasen написа:Такъв обществен натиск срещу треньора не е имало досега. Лошото е, че някои трезвомислещи хора започват да плюят срещу Мъри, а това не е правилно. Аз се питам, защо при Марков, Херо, Стойчо Младенов, Стоичков нямаше такъв обществен натиск при положение, че тогава падението беше далеч по-голямо. А сега Мъри пое тима след три изиграни мача, след фиаско срещу Сърбия, след три равенства и общо 6 загубени точки. Вярно е, че тима загуби срещу Кипър, но за мен разковничето беше България - Ейре. Просто не успяхме тогава, а ако бяхме спечелили?! Сега щяхме да сме поне на бараж! А вижте, понеже българското население се превръща в едно блеещо и немислещо стадо, като блее за чужд треньор, забележете какво става с Грузия (Ектор Купер - 3 спечелени точки), Албания, Унгария, които са все с чужди треньори, да не изброявам още... Ейре също няма да се класират, помнете ми думата, ИСТИНАТА Е В МНОГО ДОБРИ ТРЕНЬОРИ КАТО ХИДИНК НАПРИМЕР. Но примери като Лео Беенхакер само будят насмешка, който класира Полша на 5 място в тяхната група, ТОВА ЛИ Е УСПЕХ?! България няма нужда от чужд треньор! БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ДОБРА ПОЛТИКА СПРЯМО ФУТБОЛА. ЧУЖДИЯТ ТРЕНЬОР ЩЕ ДОЙДЕ, ЩЕ ПРИБЕРЕ ОГРОМНА СУМА ПАРИ И НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ПОСТИГНЕ НИЩО И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕ, ЧЕ "МУ ТРЯБВАЛО ВРЕМЕ'. Време, което обществото не иска да даде на Мъри, но даде на Марков, Младенов, Стоичков...

+1 за коментара!!!По Мъри плюят чорбетата защото ги е яд, че човека закара Левски до непосилни за тях висини, в който едва ли скоро ще видим БГ отбор!!! Пак нека ме боли 1-17, искам пак, и пак, и пак да видя Барса,Челси,Вердер, Олимпик,Оксер,Динамо,Артмедия,Удине,Шалке,Хееренвен,ЦСКА(ама МОСКВА)!!!

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 15 окт 2009 10:45

Естествено че трябва да се даде вот на Мъри за следващите квалификации. Естествено е, че той не ги започна тези за световното, а и работата в Ловеч му пречеше да се концентрира. Или както казват - две дини под една мишница не се носят. Естествено е и друго , че отборът играе доста по атрактивно , отколкото при недоносника МАРКОВ . А за това , че този никаквец МАРКОВ ни проваля за кой ли път вината не е в Мъри. Естествено е че Ники Александров не може да пише, а май и не може да говори. Най-добре е той да стане треньор, че за журналист, ама естествено никак не го бива.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 15 окт 2009 10:46

gorg написа:Наистина има изключително голям обществен натиск към Мъри и Наско?! А някой замислял ли се защо го има?! Заради слабата игра - ами да се върнем към играта при предишните треньори, ако някой не я помни има vbox, да си пусне клипчета и да я види! Относно чуждия треньор - ами да вземем Ектор Купер, той май ще е свободен за следващите квалификации!;)

Играта на отбора не е толкова слаба, колкото беше при Марков, при Стоичков! На Мъри се падна тежката задача да изгради и наложи нова защита, защото просто вече трябва обновяване във тази фаза. Мисля, че Тунчев е добър вариант, но малшанса с контузиите му изигра лошо влияние на националния и в частност Мъри. Но Мъри е на прав път с налагането на Иван Иванов, Пламен Николов, Костадин Стоянов и т.н. Може би ще пробва и Александър Александров от Черно море, Виктор Генев, в тези момчета е истината, Мъри е на прав път, според мен.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 окт 2009 10:46

Пич, вземете си го и си гледайте Челси, Барса и Вердер и 1-17... До тогава Кипър 4-1... Андора 1-1, Казахстан 2-0...
И между другото по времето на директора на нац. отбори Наско имаме загуба от КАЗАХСТАН, ЧЕРНА ГОРА, иЗРАЕЛ и кви ли още не при младежите. Пишете му ги за плюсове
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 15 окт 2009 10:51

Браво Ники страхотен коментар за пореден път доказа, че първо си цесекар (чорбар), а чак след това журналист.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 10:53

ros написа:Пич, вземете си го и си гледайте Челси, Барса и Вердер и 1-17... До тогава Кипър 4-1... Андора 1-1, Казахстан 2-0...
И между другото по времето на директора на нац. отбори Наско имаме загуба от КАЗАХСТАН, ЧЕРНА ГОРА, иЗРАЕЛ и кви ли още не при младежите. Пишете му ги за плюсове

Точно пък юношите не ги набърквай тук. Там има толкова натрупани лайна, че години няма да се изринат, напротив, все повече ще зариват и мъжкия отбор. а да не ти казвам под чие ръководство юношеския състав се съсипа..

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 15 окт 2009 10:55

ros написа:Пич, вземете си го и си гледайте Челси, Барса и Вердер и 1-17... До тогава Кипър 4-1... Андора 1-1, Казахстан 2-0...

Като всеки човек на тази земя,който се занимава с някакъв вид работа, и той си има кусури и провали! В никакъв случай не си мисли, че поткрепям напълно Мъри и Наско,лошото е,че в БГ няма да се появи тренер без да му се налагат разни играчи от менижърските игри.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 окт 2009 10:55

Oskron написа:Браво Ники страхотен коментар за пореден път доказа, че първо си цесекар (чорбар), а чак след това журналист.

От както мина шампионската лига с Мъри начело, всички левскари станахте мазохисти. Бие ви почти всеки който ви хване и на вас не ви пречи. Знаете че Мъри бе началото на края но си го обичате.
Е ние не сме такива. Не мога да приема загуба от Кипър с четворка, както не приех и загуба от финалиста Сърбия с шестица, въпреки контролния характер на мача. Радвам се че и Ники не е такъв мазохист
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 15 окт 2009 10:58

Най-гадното е когато трябва да спориш със собствените си думи.
Вижте се всички които защитавате Мъри. Той пусна почти цял отбор ЦСКАри. И на вас това ви харесва????? Тези момчета при други треньори играят по-добре - защо ли ? На мен лично играта не ми хареса. Повечето играчи се виждат едва ли не за първи път. Не е националния мястото където трябва да се обиграват.
Но намен тезата ми бе , че започват времена без лидери в отбора. Идва времето когато трябва да заменим Марто Бербо и Стилян - а понеже еднозначен отговор КОЙ няма, то ще се почнат едни боричкания "леле мали". И въпроса не е "Кой ще води отбора за 2012?" а "Кой ще прави селецията след Марто и Стилян?"
А лично му нямам доверие на Мъри - срещу изброените отбори (дето ни ги напомни колегата от форума) Левски не напрви нищо. А предишните треньори срещу превъзхождащите ни Италия и Румъния измъкнаха равни и даже една победа за престиж.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 15 окт 2009 11:00

Oskron написа:Браво Ники страхотен коментар за пореден път доказа, че първо си цесекар (чорбар), а чак след това журналист.

На тебе журналистическото лизане на Батков повече ли ти хареса ? Май си привърженик на платената журналистика.

Върни се в “Национален отбор”