yasen написа:Такъв обществен натиск срещу треньора не е имало досега. Лошото е, че някои трезвомислещи хора започват да плюят срещу Мъри, а това не е правилно. Аз се питам, защо при Марков, Херо, Стойчо Младенов, Стоичков нямаше такъв обществен натиск при положение, че тогава падението беше далеч по-голямо. А сега Мъри пое тима след три изиграни мача, след фиаско срещу Сърбия, след три равенства и общо 6 загубени точки. Вярно е, че тима загуби срещу Кипър, но за мен разковничето беше България - Ейре. Просто не успяхме тогава, а ако бяхме спечелили?! Сега щяхме да сме поне на бараж! А вижте, понеже българското население се превръща в едно блеещо и немислещо стадо, като блее за чужд треньор, забележете какво става с Грузия (Ектор Купер - 3 спечелени точки), Албания, Унгария, които са все с чужди треньори, да не изброявам още... Ейре също няма да се класират, помнете ми думата, ИСТИНАТА Е В МНОГО ДОБРИ ТРЕНЬОРИ КАТО ХИДИНК НАПРИМЕР. Но примери като Лео Беенхакер само будят насмешка, който класира Полша на 5 място в тяхната група, ТОВА ЛИ Е УСПЕХ?! България няма нужда от чужд треньор! БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ДОБРА ПОЛТИКА СПРЯМО ФУТБОЛА. ЧУЖДИЯТ ТРЕНЬОР ЩЕ ДОЙДЕ, ЩЕ ПРИБЕРЕ ОГРОМНА СУМА ПАРИ И НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ПОСТИГНЕ НИЩО И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕ, ЧЕ "МУ ТРЯБВАЛО ВРЕМЕ'. Време, което обществото не иска да даде на Мъри, но даде на Марков, Младенов, Стоичков...
+1 за коментара!!!По Мъри плюят чорбетата защото ги е яд, че човека закара Левски до непосилни за тях висини, в който едва ли скоро ще видим БГ отбор!!! Пак нека ме боли 1-17, искам пак, и пак, и пак да видя Барса,Челси,Вердер, Олимпик,Оксер,Динамо,Артмедия,Удине,Шалке,Хееренвен,ЦСКА(ама МОСКВА)!!!