Фаворита ви за шампион в ЮАР ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фаворита ви за шампион в ЮАР ?
Ами Кака и компания ? Дали ще мачкат наред. Германия също се представят много добре на големи форуми.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Еми аз съм фен на Германия и се надявам бундестима да спечели 4-та световна титла 

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Испания ,а Италия макар ,че симпатизирам на тях с тази игра няма как да си защитят титлата.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Испания/Англия 
- unist_gp
- Контакти:
залагам за финал Русия - САЩ 
Аржентина дали ще е там ? 
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
aloha^guy написа:
Германия-3 пъти световен шампион,4 пъти финалист,3 пъти европейски шампион,3 пъти финалист
Англия-1 път световен шампион(Благодарение на един гол,който просто несъществува),0 пъти европейски шампион,о пъти финалист
За мен са Италия и Аржентина ако съответно се класира разбира се