Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
Кви два квалификационни цикъла бе? Ти си лудacmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
гений написа:acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
ти или си смъркал малко повече или си бъркал в контакта,кое от двете?
tprodanov написа:acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.От долу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе промени,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
А защо държавата да прави нещо за футбола, че не разбирам?
tprodanov написа:гений написа:acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
ти или си смъркал малко повече или си бъркал в контакта,кое от двете?
Изобщо не е смъркал, напълно правилно си ги казва нещата, като единствената му грешка е в нуждата от това някой да прави стратегия за футбола. От такова нещо категорично нямаме нужда.
Ticha написа:Досега като се проваляхме при Стойчо, Пламен Марков, Стоичков и кой ли не, всички упреквахме тях. Сега изведнъж като начело са великите и недосегаеми Наско и Мъри, проблема с футбола стана глобален, държавата е виновна, първенството ни е много слабо и незнам си какво още...треньорите не носят никаква вина, а футболистите ни са супер слаби. Направо не е истина как ви промиват мозъците.
Момченцето acmilan се опитва да набутва някакви тези за държава,терени,финансова помощ....За съжаление всичко през призмата на клубните си пристрастия-т.е Левски и великия Мъри с 8 годишна програма....просто кво да говорим-в такива случаи се казва "Без коментар"Ticha написа:Досега като се проваляхме при Стойчо, Пламен Марков, Стоичков и кой ли не, всички упреквахме тях. Сега изведнъж като начело са великите и недосегаеми Наско и Мъри, проблема с футбола стана глобален, държавата е виновна, първенството ни е много слабо и незнам си какво още...треньорите не носят никаква вина, а футболистите ни са супер слаби. Направо не е истина как ви промиват мозъците.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта