Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Мнениеот POPCORN » 11 окт 2009 15:19

и аз искам ферари, ама какво? :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 11 окт 2009 15:20

Мъри няма да пръдне ако Перуката не му каже- това е . Докато Мърита , Перуки и Насковци са в оправата на българския футбол ще е точно така.И тука вече проблема е мноооого дъблок и трябва всичката сган от БФС да си замине по живо по здраво , с наведена глава , без да си отбварят устите!Докато това не стане , аз ви гарантирам , че ВИНАГИ ще е така.Вчера паднехме от Кипър , но не се знае... това може да е била първата от поредица срамни страници за българския футбол!
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 11 окт 2009 15:20

acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.

ти или си смъркал малко повече или си бъркал в контакта,кое от двете?
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 11 окт 2009 15:21

acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
Кви два квалификационни цикъла бе? Ти си луд :lol: Михайлов преди малко каза че не изключва да има оставки- сещай се за кого?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 окт 2009 15:22

гений написа:

Изобщо не е смъркал, напълно правилно си ги казва нещата, като единствената му грешка е в нуждата от това някой да прави стратегия за футбола. От такова нещо категорично нямаме нужда.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 15:22

tprodanov написа:
acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.От долу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе промени,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.

А защо държавата да прави нещо за футбола, че не разбирам?

Виждам,че в доста теми задаваш този въпрос.Аз също като теб съм за по-малка намеса на държавата в икономическия и обществен живот,но за мен нейната помощ трябва да се състои в помощ към клубовете и БФС,чрез отдаване на спортните бази,отдаване на парцели за строеж на такива,време е и футболът да получи нещо от нея,както всички други спортове.Преди да си тръгнал да ме обиждаш както доста други потребители,ще ти кажа,че съм напълно наясно с желанието на ФИФА за ненамеса на държавата във футбола,но в нашия случай това е единственият начин,според мен.Аз предложих свои идеи,представи ти твоите,ако са по-добри,ок,не се смятам за огромен специалист.
Последна промяна от acmilan на 11 окт 2009 15:24, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 11 окт 2009 15:24

Досега като се проваляхме при Стойчо, Пламен Марков, Стоичков и кой ли не, всички упреквахме тях. Сега изведнъж като начело са великите и недосегаеми Наско и Мъри, проблема с футбола стана глобален, държавата е виновна, първенството ни е много слабо и незнам си какво още...треньорите не носят никаква вина, а футболистите ни са супер слаби. Направо не е истина как ви промиват мозъците.

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 11 окт 2009 15:27

tprodanov написа:
гений написа:

Изобщо не е смъркал, напълно правилно си ги казва нещата, като единствената му грешка е в нуждата от това някой да прави стратегия за футбола. От такова нещо категорично нямаме нужда.

тебе те разбрахме,че не се интересуваш от футбол и си против държавата да помага на футбола у нас!Интересно тогава какво аджеба търсиш в тоя форум?Тоя го видяхме колко разбира от футбол и в левски и в литекс и в нац.отбор!Колко още да се унижаваме !!!!! :evil: :evil:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 15:27

Ticha написа:Досега като се проваляхме при Стойчо, Пламен Марков, Стоичков и кой ли не, всички упреквахме тях. Сега изведнъж като начело са великите и недосегаеми Наско и Мъри, проблема с футбола стана глобален, държавата е виновна, първенството ни е много слабо и незнам си какво още...треньорите не носят никаква вина, а футболистите ни са супер слаби. Направо не е истина как ви промиват мозъците.

Не се е намерил все още човекът,който да ми е промил мозъка,но ще ти кажа защо пиша това сега.1.В този форум пиша от година и съм нямал възможност да споделя мнението по време на Стойчо,Стоичков,Пенев.2.Както написах,вече осъзнавам,че проблемът не е само в треньорите.Стоя зад думите си,че Мъри и Наско са точните хора за националния отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 11 окт 2009 15:30

Ticha написа:Досега като се проваляхме при Стойчо, Пламен Марков, Стоичков и кой ли не, всички упреквахме тях. Сега изведнъж като начело са великите и недосегаеми Наско и Мъри, проблема с футбола стана глобален, държавата е виновна, първенството ни е много слабо и незнам си какво още...треньорите не носят никаква вина, а футболистите ни са супер слаби. Направо не е истина как ви промиват мозъците.
Момченцето acmilan се опитва да набутва някакви тези за държава,терени,финансова помощ....За съжаление всичко през призмата на клубните си пристрастия-т.е Левски и великия Мъри с 8 годишна програма....просто кво да говорим-в такива случаи се казва "Без коментар"

Върни се в “Национален отбор”