Имат ли право на бойкот в Националния отбор, играчи на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Re: ИМАМЕ ЛИ ПРАВО НА БОЙКОТ..............

Мнениеот Manolkata » 03 окт 2009 23:25

ivanelpe написа:Как мислите?Имат ли право да откажат повиквателните за Националния отбор момчетата от ЦСКА след като други футболисти опропастиха квалификацийте за световното.Не трябва ли треньора и ръководството да поемат вината си за това, а не да викат футболисти,които нямат и един мач в тези квалификаций с цел да ни хвърлят прах в очите-ето вие ги искате и ние ги викаме в Националния.Да, ама според мен вече е много късно............

Като не ги вземат в националния се оплаквате,като получат повиквателни пак се оплаквате??? :roll:
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 03 окт 2009 23:30

ivanelpe написа:
SAMP написа:Абе ти мислиш, че с вуйчовото,чичовото и сие щяхме да се класираме ли?Ти или си най-големия будала в форума, или пъпа ти е хвърлен в Панчарево ;) Стига пристрастия ;)

Ако бях будала щях да си трайкам.Май Мъри и Наско търсят такива, като теб дето не вярват в нищо друго освен на тях.Учудва ме мнението ти ,поне можеха да ги пробват в някой приятлски мач пък после да говорим, но както и да е.Без да ги видим в игра в Националния неможем да говорим ,нито ти ,нито аз,но мисля,че щяха да се представят по добре от някои други,имайки в предвид моментната им форма.Не говоря само за момчетата от Левски или бивши такива а и един Мартин Петров например.Какво ще кажеш?

Абе човек не виждаш ли, че всички са ГОЛА ВОДА.Няма никво значение кой играе!!!Дали Котев,Иванов,Топузаков,Стоянов,Сърмов или Янев,всички са еднакво трагични и слаби.Ако ще и Фергюсън да е треньор нямаме никъв шанс.Дразня се на атаките срещу Мъри, ако беше Любо Пенев тренер, никога нямаше да напишеш това.Разбери, че в БГ няма футболисти!!!!Нямаме класа за световно, не е виновен Мъри, нито Наско.Просто това ни е максимума.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 03 окт 2009 23:38

SAMP написа:
ivanelpe написа:
SAMP написа:Абе ти мислиш, че с вуйчовото,чичовото и сие щяхме да се класираме ли?Ти или си най-големия будала в форума, или пъпа ти е хвърлен в Панчарево ;) Стига пристрастия ;)

Ако бях будала щях да си трайкам.Май Мъри и Наско търсят такива, като теб дето не вярват в нищо друго освен на тях.Учудва ме мнението ти ,поне можеха да ги пробват в някой приятлски мач пък после да говорим, но както и да е.Без да ги видим в игра в Националния неможем да говорим ,нито ти ,нито аз,но мисля,че щяха да се представят по добре от някои други,имайки в предвид моментната им форма.Не говоря само за момчетата от Левски или бивши такива а и един Мартин Петров например.Какво ще кажеш?

Абе човек не виждаш ли, че всички са ГОЛА ВОДА.Няма никво значение кой играе!!!Дали Котев,Иванов,Топузаков,Стоянов,Сърмов или Янев,всички са еднакво трагични и слаби.Ако ще и Фергюсън да е треньор нямаме никъв шанс.Дразня се на атаките срещу Мъри, ако беше Любо Пенев тренер, никога нямаше да напишеш това.Разбери, че в БГ няма футболисти!!!!Нямаме класа за световно, не е виновен Мъри, нито Наско.Просто това ни е максимума.

+1
Само Черно море,Интер и Тотнъм

sirma marinkova
Контакти:

Мнениеот sirma marinkova » 03 окт 2009 23:59

всеки който откаже повиквателна за националният отбор нетрябва никога повече да я получава

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 окт 2009 00:11

ЕМИЛ написа:Разбира се ,че всеки има право да откаже повиквателна.Въпрос на лично решение.

Абсолютно съм съгласен с теб.Това не е призовка за армията .Който иска приема,който не желае,не играе.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

sirma marinkova
Контакти:

Мнениеот sirma marinkova » 04 окт 2009 00:47

ДА СЕ СЪСТЕЗАВАШ ЗА СТРАНАТА СИ Е ВЪПРОС НА ЧЕСТ.А ЗА ОНЗИ КОЙТО ПИШЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ПОВИКВАТЕЛНА ЗА КАЗАРМА ,ДА ПОМИСЛИ ВЪРХО ДУМИТЕ .РОД,РОДИНА,14 ВЕКА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 окт 2009 01:08

sirma marinkova написа:ДА СЕ СЪСТЕЗАВАШ ЗА СТРАНАТА СИ Е ВЪПРОС НА ЧЕСТ.А ЗА ОНЗИ КОЙТО ПИШЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ПОВИКВАТЕЛНА ЗА КАЗАРМА ,ДА ПОМИСЛИ ВЪРХО ДУМИТЕ .РОД,РОДИНА,14 ВЕКА БЪЛГАРИЯ

Точно,защото съм помислил над тези думи го твърдя.Повиквателна за национален отбор е въпрос на чест за всеки,но не може някой,който не желае да го караш на сила.Всичко е до личен избор.Не е нещо невиждано и нечувано футболист да откаже национална фланелка,има го по цял свят и винаги ще го има.Лично аз не го одобрявам,но приемам избора на всеки човек.Твърдо подкрепям максимата:"Аз може да не съм съгласен с твоето мнение, но бих умрял за правото да изразяваш това мнение".Ти помисли над това :roll: Лека вечер и България над всичко :!:
Последна промяна от Madridist на 04 окт 2009 01:38, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

sirma marinkova
Контакти:

Мнениеот sirma marinkova » 04 окт 2009 01:26

ПРЧЕТЕТЕ КНИГАТА _ИВАН КОЛЕВ И ПРИЯТЕЛИ_ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ НА КАКВО Е СПОСОБЕН ЧОВЕК(христо стоичков)АКО НЕ ПОЛУЧИ ПОВИКВАТЕЛГА ,ПО ВРЕМЕТО НО ХРИСТО БОНЕВ

Потребителски аватар
downlow

Re: Имат ли право на бойкот в Националния отбор, играчи на ЦСКА?

Мнениеот downlow » 04 окт 2009 10:40

всеки има право да отказва повикватекна,но след като са те извикали да играеш си длъжен да изядеш тревата на терена , но да се представиш добре.Все пак това не е някой клубен отбор, а е националния отбор на България.А и на вас май няма как да се угоди,първо защо не ги викат сега защо ги викат.Разберета най накрая какво искате цесекарите.А и едва ли има футболист, който не иска да играее в нац. отбор.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 04 окт 2009 11:22

SAMP написа:
ivanelpe написа:

Ако мислиш че сме толкова зле ти предлагам да спреш да гледаш национала... това са пълни глупости - има треньори който могат да направят от национала отбор, понеже футболисти има - просто този треньор не е Мъри, нито който и да е от България, защото са подвластни най-малко на пристрастията си (да не говорим за мениджърски интереси)... ТРЯБВА ТРЕНИЬОР ОТ ЧУЖБИНА.... Пример Гърция - запознат съм с футболистите им и като единици не са нищо повече от наще а вижте какво постигнаха....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Върни се в “Национален отбор”