Трябва ли да чакаме нов неуспех, за да махнат Мъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли да чакаме нов неуспех, за да махнат Мъри
Аз съм също за морския да води национала! Има визия момчето. 
dobrotiza написа:Аз съм също за морския да води национала! Има визия момчето.
Не е важна визията.Важното е ,че е разбирач
Не нека го изгонят и върнат пл. марков(МИШОКА) или ст. младенов(ТРОЙЧО) и нека национали бъдат ив. иванов ,вл илиев,вл. димитров,сп.делев,ив.стоянов и нека дудучето и всички чорби да спят спокойно.
1.Никога не съм си представил че ще дойде деня, в който да не ме интересува нац.отбор.
При загуба съм се тръшкал не приказвах с никой около ден заради загуба и т.н
Вчера изгледах мача без никакво напрежение, все едно играха Литекс - Пирин(Пример)
Има голяма разлика между Марков и Мърльо, а тя че единия вика най-доброто а др. какво му нареди НСПП,без който Мърльо не може да е треньор.Мениджърските инетереси в нац.отбор има,вместо да вика дибри играчи като.......................................Мърльо и НСПП се опитват да продадът играчите Сърмата и Коловати(2 джапанска лига
) и Ангелов чрез нац.отбор.Но как може да продадеш играчи благодарение нац.отбор, без да играеш добър футбол.............
Дано подновяване започне от следващия мач и да се залага играчи като СПАС ДЕЛЕВ,ИВАН ИВАНОВ,ГАДЖЕВ...............
Вчера изгледах мача без никакво напрежение, все едно играха Литекс - Пирин(Пример)
Има голяма разлика между Марков и Мърльо, а тя че единия вика най-доброто а др. какво му нареди НСПП,без който Мърльо не може да е треньор.Мениджърските инетереси в нац.отбор има,вместо да вика дибри играчи като.......................................Мърльо и НСПП се опитват да продадът играчите Сърмата и Коловати(2 джапанска лига
Дано подновяване започне от следващия мач и да се залага играчи като СПАС ДЕЛЕВ,ИВАН ИВАНОВ,ГАДЖЕВ...............

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
ДОБРЕ ВЕ РАДВАЙТЕ МУ СЕ НА МЪРИТО
СЛЕД ЕВРО 2012 ИМА И КВАЛИФИКАЦИИ ЗА МОНДИАЛ 2014, ТРЯБВА И ТЯХ ДА ВОДИ ПРИ ПРОВАЛ, НАЛИ ИГРАЕМ КРАСИВО, НИЩО ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА БИЕМ ЕЙРЕ И ПАДАМЕ ОТ ИТАЛИЯ, ВАЖНОТО Е ЧЕ ИГРАЕМ КРАСИВО, ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ВОДИ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ВЕЧНО!!!!
ludiq1913 написа:ДОБРЕ ВЕ РАДВАЙТЕ МУ СЕ НА МЪРИТОСЛЕД ЕВРО 2012 ИМА И КВАЛИФИКАЦИИ ЗА МОНДИАЛ 2014, ТРЯБВА И ТЯХ ДА ВОДИ ПРИ ПРОВАЛ, НАЛИ ИГРАЕМ КРАСИВО, НИЩО ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА БИЕМ ЕЙРЕ И ПАДАМЕ ОТ ИТАЛИЯ, ВАЖНОТО Е ЧЕ ИГРАЕМ КРАСИВО, ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ВОДИ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ВЕЧНО!!!!
IQ-то ти 100% е отрицателно.КАКВО ПО НОРМАЛНО ОТ ТОВА ДА ПАДНЕМ ОТ ИТАЛИЯ БЕ?????КОЛКО ДРУГИ КОЛОСИ СА ПАДАЛИ ОТ ИТАЛИЯ??????А ПРЕДИ КАТО НЕМОЖЕХМЕ ДА БИЕМ ЧЕРНА ГОРА И ГРУЗИЯ ЯКО ЛИ ТИ БЕШЕ БЕ?????ТИ ЯВНО ИМАШ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ С ГЛАВАТА ....
BGarmy написа:о подновяване започне от следващия мач и да се залага играчи като СПАС ДЕЛЕВ,ИВАН ИВАНОВ,ГАДЖЕВ...............
Задължително трябва да се извика Ваньо...........който се отказа от националният
Спас Делев и Иван Иванов ако играеха щехме да бием шъ знаеш
Туй розовите сте голема работа, кво го тикате тоя Спас Делев за национал, кво е направил??? кво е спечелил??? колко гола има в А група??? колко мача има в А група??? Нема да се научите че с един гол не се става национал
Виждате ли какво става заради всички провали в БГ футбола и заради цялото умряло, заспало, и мухслясало ръководство?Караме се тук, а никой от нас не е виновен за провалите, просто трябва да се обединим срещу ръководството и БФС, а не да спорим!Най-добре ще е да има чуждестранен треньор, като Гуус Хидинк, Анчелоти или Адвокаат!Няма причина някой класен треньор да не поеме нац отбор, защото имаме доста класни играчи!
[center]
[/center]
[/center]Re: Трябва ли да чакаме нов неуспех, за да махнат Мъри
BGarmy написа:1.Никога не съм си представил че ще дойде деня, в който да не ме интересува нац.отбор.![]()
Има голяма разлика между Марков и Мърльо, а тя че единия вика най-доброто а др. какво му нареди НСПП,без който Мърльо не може да е треньор.Мениджърските инетереси в нац.отбор има,вместо да вика дибри играчи като.......................................Мърльо и НСПП се опитват да продадът играчите Сърмата и Коловати(2 джапанска лига) и Ангелов чрез нац.отбор.Но как може да продадеш играчи благодарение нац.отбор, без да играеш добър футбол.............
И защо да вика Спас Делев?Има 1 силен мач и дай да се вика.Имаме 1000 пъти по-добри нападатели.Виждам,че даже си присъствал и при обсъждането на повиканите и знаеш кой на кого,какво е нареждал.И как според теб ще бъде продаден Илиян Стоянов като е на 35 години?Може ли да ми кажеш?Мислиш ли преди да пишеш?Всички очаквате да бием Италия се едно е футболно джудже.Що не псувахте така,когато паднахме от Холандия?Или когато направихме Х с откровенно слабата Италия без нито 1 положение цял мач?