П.С. Преди да пуснете тема, вижте дали няма същата преди нея.
Сърмов Титуляр !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Сърмов Титуляр !
Сърмов е силен играч. Сега Мъри няма да седне да ви чете коментарите и да мисли върху състава.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- Middlesbrough
- Контакти:
storm написа:По принцип ми е много симпатичен Гошката ама за национала не е комай
и на мен ми е симпатичен , но е мн трагичен в момента та той не умее да си спира топката по дяволите

Офтопик:
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Много се радвам,Сърмов трябва да израства и днес той ще покаже,че го прави,убеден съм!!!
da12 написа:Сълмов хич не във форма титуляр не е добре
Когато си прост, то е завинаги!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Middlesbrough написа:storm написа:По принцип ми е много симпатичен Гошката ама за национала не е комай
и на мен ми е симпатичен , но е мн трагичен в момента та той не умее да си спира топката по дяволите
Пичага е. Единствения футболист според мен в България, който не се страхува да бие отдалеч. Обаче няма кой да го замести в халфоата линия. Владимир Гаджев е страхотно попълнение на тази позиция, но той има контузия. А и Мъри нямаше много време да избира кой да вземе. Някой от ЦСКА можеше да вземе, но там някой момчета нямат опит в националния.
НАПРЕД БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !
ЗАВИНАГИ СИН !

Сърмов Титуляр !

Добре, че и Пламен Николов и Михайлов не са титуляри, че я вапцахме тогава
- Blue Monster
- Контакти:
Много е важно играта му да потръгне отначало, защото ако сбърка някоя топка в началото ще се спече и става лошо. Но аз вярвам в качествата и най-вече в психиката му. УСПЕХ!!!! 
Последна промяна от Blue Monster на 09 сеп 2009 17:56, променено общо 1 път.
-
vladimirtsv
- Контакти:
пичове , нека оставим Мъри на спокойствие , така е решил ,такива са нещата на този етап , нека подкрепяме момчетата ,пък когато доиде време ще коментираме дали е грешка или не пускането на Сърмов , в мачовете с Дебрецен тои играеше сам в дефанзивната част , тук е играч като Стенли ,дано се разбират на терена , а не като Илиян Стоянов и Кирчо Котев
Последна промяна от vladimirtsv на 09 сеп 2009 18:23, променено общо 1 път.
Сърмов, Кишишев,Чавдар...пффффффффф класа лъха да си ебе маиката