А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mitko007
Контакти:

Re: А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР

Мнениеот mitko007 » 07 сеп 2009 10:32

POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!

И мен не ми пука какво мисли Кауна за Котев. Котев играе страшно в ЦСКА и е един от най-добрите български защинци в момента. Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Клечо ги знаеме какви играчи са....пълен ташак. Извиниявам се предварително но трябва да кажа че Мъри е страшен нещастник, да скочи по този начин срещу Котев и да каже че играчите на ЦСКА не стават.....Честно казано пред варианта да го гледам Кауна още години напред...предпочитен Италия да ни убие в Торино и да се махат заедно с Сираков !!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 10:32

Blue Monster написа:
POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!

Аз Мъри не съм го чул да казва, че Котев е некадърник. Просто игра мноооого под възможностите си. А сега вие пак нападате Мъри, че се оправдавал с играчи на ЦСКА. Според теб трябваше да го остави до края на мача ли. Айде свалете тези червени очила. :!: 8-)

Още веднага след мача всички бяхме на едно мнение - Котев игра слабо. С право бе сменен. Очила никакви нямаше - нито червени, нито сини. Но едва ли Котев може да го наричат некадърник, защото определено не е така. Просто в този мач игра слабо. Но определено се представи много-много по-добре от Каладзе ;)

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 07 сеп 2009 10:33

toni petrovv написа:
Blue Monster написа:

Аз Мъри не съм го чул да казва, че Котев е некадърник. Просто игра мноооого под възможностите си. А сега вие пак нападате Мъри, че се оправдавал с играчи на ЦСКА. Според теб трябваше да го остави до края на мача ли. Айде свалете тези червени очила. :!: 8-)

е той каза, че в цска не се играе правилно!това го каза по канал 3!

Е като казал това, пак не ми е ясно от къде заключи, че Котев е некадърник.

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 07 сеп 2009 10:34

[offtopic]между другото на полувремето в съблекалнята, Мъри и Кишишев са тръгнали да защитават Котев от нападките на С.Петров и Пелето[/offtopic]
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 10:35

mitko007 написа:

И мен не ми пука какво мисли Кауна за Котев. Котев играе страшно в ЦСКА и е един от най-добрите български защинци в момента. Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Клечо ги знаеме какви играчи са....пълен ташак. Извиниявам се предварително но трябва да кажа че Мъри е страшен нещастник, да скочи по този начин срещу Котев и да каже че играчите на ЦСКА не стават.....Честно казано пред варианта да го гледам Кауна още години напред...предпочитен Италия да ни убие в Торино и да се махат заедно с Сираков !!!

Аз лично не съм чул това изказване на Мъри. Ако го е направил - много жалко. Жалко за него, разбира се. Но ако не го е казвал...

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 10:39

Ако Мъри наистина е казал, че в ЦСКА не се играе правилно, то трябва да му вярваме. ТОй е нац.селекционер и ги знае тези неща. Понеже в Литекс се играеше правилно, особено в защита :lol: :lol: :lol:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 сеп 2009 10:40

Митко ли си къв си,ти чуваш ли се?Мъри не е нападатал котев открито.И относно мечо и клечо,кой вкара гола в събота?Кой вкара на Ейре?Той ни раздвижи играта ... Коловати беше най-стабилен в защита в събота.Айде ...

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 07 сеп 2009 10:41

[quote="FK_Montana"][offtopic]между другото на полувремето в съблекалнята, Мъри и Кишишев са тръгнали да защитават Котев от нападките на С.Петров и Пелето[/offtopic][/quе той па стилян и той до вчера не знаеше къде се намира, ама айде!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 сеп 2009 10:43

Котев е един от най-добрите български защитници, в ЦСКА почти не прави грешки. Както виждаме, от началото на първенството ЦСКА все още не са допунсали гол. Мачовете срещу Динамо Москва пък видяхме, как бяха неутрализирани руските нападатели. Факт е, че Кирчо не направи добър мач срещу Черно гора, но това е нещо свъсем нормално, тъй като той играе адски рядко с националната фланелка, сещам се само за едно полувреме в последната контрола с Латвия. За едни централни защитници е много важна сработката (да не кажа най-важна), ами нека се сетим колко мача има Котев с Илиян Стоянов, Кишишев и Манолев.
Между другото, кога Мъри е нападал Котев ?
Аз го слушах след пресконференцията и общо взето тогава се опира да защити Кирил Котев.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 10:46

mtaraduda написа:Митко ли си къв си,ти чуваш ли се?Мъри не е нападатал котев открито.И относно мечо и клечо,кой вкара гола в събота?Кой вкара на Ейре?Той ни раздвижи играта ... Коловати беше най-стабилен в защита в събота.Айде ...

"Айде" - к`во? Да извика Томашич ли? Ми да го викне. То и без това, като ви чета сините мнения, Бербатов е главен виновник за всичко, а Мъри е уникален треньор. Не разбра ли, че това е отбор, при това национален. И всякакви синьо-червени простотии са жалки! Пак повтарям: Котев беше слаб и правилно го смениха. Това не значи, че е некадърник! Треньорът е за това - да сглоби отбор, а ако трябва и смени да прави. `Що не се радваме на победата (нещо което отдавна не ни се е случвало), а се дърляме кой бил по-по-най?

Върни се в “Национален отбор”