Дискусии: Италия-България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Италия-България [Официална тема]
Шансовете ни за успех не са никак малки. Сега е момента да треснем надутите жабари, които въпреки, че са световни шампиони са доста жалки като отбор. Трябва ни и малко спортен шанс. Прогноза 2:1 за нас.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Ще имаме супер шанса да завършим без загуба в групата и да не се класираме 
- originalni.be
- Контакти:
ами според мен шанса ни е доста голям ... един добър съдя ии малко шанс ни трябва 
ORIGINALNI...BE =)
novnik написа:1:2
Италия са в много слаба форма, един мач от квалификациите досега не са го взели като хората. Можем да ги треснем, ако играем както второто полувреме вчера.
Това не им пречи да си вземат сега първия мач като хората....Лично съм леко песимист и очаквам най-много равен , но надявам се да бием!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!
- djikitaeca
- Контакти:
Italia 1-2 Bulgaria ! Това ще пише на таблото в сряда!
1:1 в редовното време, продължение 4-5 мин, вкарваме в 93 мин, и коментаторът казва"Господ е българин"
ДокладвайОтговори с цитат Re: Италия-България [Официална тема]
от yasen на 06 Сеп 2009 13:31
Победата ще ни тласне към бараж, а при добро развитие на оставащите мачове може и колкото и невероятно да звучи да се класираме директно. Но нека първо бием Италия, после ще мислим за другите мачове. АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ МОЖЕМ ДА БИЕМ. Така, както вчера вярвах при 0:1 и безобразно слабата игра на нашите, така и сега вярвам. Нали затова сме българи, да вярваме и да се надяваме. Нищо не е загубено все още!yasen
Лично съобщение
Да а после отиваме директно и за планетарното
от yasen на 06 Сеп 2009 13:31
Победата ще ни тласне към бараж, а при добро развитие на оставащите мачове може и колкото и невероятно да звучи да се класираме директно. Но нека първо бием Италия, после ще мислим за другите мачове. АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ МОЖЕМ ДА БИЕМ. Така, както вчера вярвах при 0:1 и безобразно слабата игра на нашите, така и сега вярвам. Нали затова сме българи, да вярваме и да се надяваме. Нищо не е загубено все още!yasen
Лично съобщение
Да а после отиваме директно и за планетарното
Deluxx написа:1:1 в редовното време, продължение 4-5 мин, вкарваме в 93 мин, и коментаторът казва"Господ е българин"
Ако това стане,ще те призная
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- FK_Montana
- Контакти:
acmilan написа:Deluxx написа:1:1 в редовното време, продължение 4-5 мин, вкарваме в 93 мин, и коментаторът казва"Господ е българин"
Ако това стане,ще те призная![]()
това за късния гол аз го написах пръв, виж по-нагоре в коментарите в темата
ЦСКА Шампион