Защо на нац. стадион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Защо на нац. стадион

Мнениеот зеленобелия » 05 сеп 2009 13:42

Защото другите градове нямат стадиони като изключим Бургас.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 сеп 2009 13:54

зеленобелия написа:Защото другите градове нямат стадиони като изключим Бургас.

Защото няма време от крадене да си погледнат стадионите и тук там да ги позакърпят малко - ей за това няма

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 05 сеп 2009 13:56

прехваления стадион в бургас е с пвц покритие и е абсолютно сигурно че някой ще напусне с контузия за поне 6 месеца.ивелин попов даниел георгиев и още много пострадаха от тъпия терен в бургас.до колкото знам уефа има и някакви изисквания за изкуствените настилки.вече минаха едни квалификации в бургас и видяхме как се "пълни" стадионът там.и за това се играеше в последствие на герена и армията пред 3хил души.единственото място където може да се напъни 30-40 хил души след софия е в пловдив, но ние нямаме стадион така че мачът няма къде другаде да се играе.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 05 сеп 2009 14:03

gin написа: Eдинственото място където може да се напъни 30-40 хил души след софия е в пловдив, но ние нямаме стадион така че мачът няма къде другаде да се играе.
Имаме стадион пич, даже е страхотен. Един не много голям ремонт и спокойно слага прехваления национален в джоба си. Проблема е, че шибаната ни държава още не може да уточни собствеността му, разни недоказали се областни управители спираха концесията му и в момента е едно голямо нищо. Доколкото имам инфо до 1-2 месеца вече концесията ще е факт, защото и на последна съдебна инстанция е отхвърлено решението на онзи смешен царист Тодор Петков. И дано го стегнат по-бързо, защото това е най-големият в момента стадион в България!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 05 сеп 2009 14:12

A и Националния е единствения годен в София.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 05 сеп 2009 14:15

знам бе човек.на този стадион имам 4 мача и знам какво е усещането макар и пред хиляда души.на концерт на слави сме били по 25-30 хил и гледката е убийствена.но той не става в момента.по план на концесията ремонтът трябваше да започне това лято но....... дано бат бойко и там се намеси че иначе пак ще си останем само с чакането и надеждите
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 сеп 2009 17:13

soccer написа:
ultra_shark написа:Също така интересен факт е, че концерта на Мадона беше обявен месеци преди самото събитие. Защо никой не си направи сметка за терена? Днес съм сигурен, че ако мача завърши с негативен за нас резултати ще тръгнат да се оправдават с Мадона.

Наско Сираков и Мъри Стоилов са измисли оправданието вече, важното да ги оставят да работят и при разгромни загуби, докато не спечелят мангизи

При тях имаме ли разгромни загуби както при Стойчо Младенов,Стоичков и Пламен Марков?Май НЕ!Какъв е проблемът те да са начело на отбора не мога да разбера.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 05 сеп 2009 17:22

gin написа:прехваления стадион в бургас е с пвц покритие и е абсолютно сигурно че някой ще напусне с контузия за поне 6 месеца.ивелин попов даниел георгиев и още много пострадаха от тъпия терен в бургас.до колкото знам уефа има и някакви изисквания за изкуствените настилки.вече минаха едни квалификации в бургас и видяхме как се "пълни" стадионът там.и за това се играеше в последствие на герена и армията пред 3хил души.единственото място където може да се напъни 30-40 хил души след софия е в пловдив, но ние нямаме стадион така че мачът няма къде другаде да се играе.

Къв Пловдив ,кви 5 лева?Яси напрегнете мозъците и ми отговорете,имало ли е мач на национален отбор(без значение коя гарнитура е),който да се е играл в Стара Загора и да не е бил пред пълен стадион?Аз нямам такъв спомен, а вие?30 000 не му мърдат в Зарата,ако националът играе там,пък и ако щат само да се разхождат по терена(което често правят напоследък).Това е истината-най футболния град си остава СЗ,те на Берое във "Б"група ходеха по 5000 души,пък камо ли национален отбор...... :lol: :lol: :lol: :lol:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 05 сеп 2009 17:41

Преди около 12 години младежите играха в Пловдив срещу Уелс квалификация за олимпиада или световно беше не съм сигорен имаше около 30 000 на стадион Хр.Ботев :) представям си ако дойдат тука големите какво ще стане.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 05 сеп 2009 19:09

samobotev написа:Преди около 12 години младежите играха в Пловдив срещу Уелс квалификация за олимпиада или световно беше не съм сигорен имаше около 30 000 на стадион Хр.Ботев :) представям си ако дойдат тука големите какво ще стане.

и аз за това говоря лично аз много уважавам феновете от стара загора но като брой футболни фенове пловдив е преди тях ако и двата пловдивски гранда са с нормално управление 8-10 хил души ще има и на двата стадиона събота и неделя камоли на националите, а мача с уелс и аз си го спомням
За нас е Той религия...

Върни се в “Национален отбор”