Странните решения на Мъри!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Странните решения на Мъри!
Поне на Европейско ще се класираме май от 2016 ще бъдат общо 24 на Европейско така че се очаква пак да сме 3 в групата и да се класираме.
Автора на темата явно не е запознат с това, че Сърмов играе и дори Гаджев да е здрав, защото двамата са дефанзивната двойка халфове на Левски... Единствената грешка в състава поне според мен е повиквателната към Коловати, на негово място трябваше да вземе Иван Иванов...
-
- Контакти:
Добре Сърмов в момента за националния ли е??? Супер слаб в Унгария едва ли ще направи някъв велик мач срещу Черна Гора и Италия.
fena_1912 написа:Поне на Европейско ще се класираме май от 2016 ще бъдат общо 24 на Европейско така че се очаква пак да сме 3 в групата и да се класираме.
Да направят и 64 отбора на Световното, за да отидем и там

Последна промяна от ludiq1913 на 29 авг 2009 01:41, променено общо 1 път.
- unist_gp
- Контакти:
аз специално на Мъри цял живот ще му се сърдя,че не затвори мача срещу Шалке в София като стана 1-1 и бяхме с играч по малко (при това Бардон). той тръгна да се надиграва и не спря и след 1-2!!!! видя се после в реванша,че можехме повече. Леле какви играчи имаше Левски в лицето на Ричард и Ангелов тогава,в такава комбинация още 100 години няма да я имат, и Вягнер беше мн добър тогава. що пак не се разиграе,деба. и национал го направиха и той нещо се гипсира. иначе мъри може и табуретката ми да е научи да играе футбол,в това не се съмнявам. да си национален селекционер е обаче друго,не трябва да ги учиш на футбол,а 90% да викаш правилните и 10% да ги подредиш. събират се за 4 дни и после -чао- който-откъдето.
-
- Контакти:
Мъри .... Какъв респект може да изпитва Бербата , Божинов , Стилиян и Мартин от тоз сопол . Те не го бръснат за слива завалията , тренер бил . На тез им трябва доказан специалист , по възможност немец , да може да играят както трябва ...
unist_gp написа:аз специално на Мъри цял живот ще му се сърдя,че не затвори мача срещу Шалке в София като стана 1-1 и бяхме с играч по малко (при това Бардон). той тръгна да се надиграва и не спря и след 1-2!!!! видя се после в реванша,че можехме повече. Леле какви играчи имаше Левски в лицето на Ричард и Ангелов тогава,в такава комбинация още 100 години няма да я имат, и Вягнер беше мн добър тогава. що пак не се разиграе,деба. и национал го направиха и той нещо се гипсира. иначе мъри може и табуретката ми да е научи да играе футбол,в това не се съмнявам. да си национален селекционер е обаче друго,не трябва да ги учиш на футбол,а 90% да викаш правилните и 10% да ги подредиш. събират се за 4 дни и после -чао- кйото откъдето.
Аве от футболист след 1 година голям треньор не се става, всичко е късмет, добрите треньори се занимават 20-30 години в изучаване на тактики,стратегии на игра, схеми и други тънкости на играта, не става само от ритнитопковец веднага голям тактик и специциалист, при Мъри беше късмет, че успя с Левски, но не е специалист треньор, който да чете играта, а си е просто от един бивш футболист-човек, който подрежда 11 човека и чака сами да направят нещо, а също много е важно общуването с играчите и да си психолог, понякога това е много по-важно отколкото да си само един голям тактик, а при него това се видя поне в Литекс му куцаше, а и в националния може би
4400 написа:Автора на темата явно не е запознат с това, че Сърмов играе и дори Гаджев да е здрав, защото двамата са дефанзивната двойка халфове на Левски... Единствената грешка в състава поне според мен е повиквателната към Коловати, на негово място трябваше да вземе Иван Иванов...
Не е вярно-Бардон и Гаджев щяха да си двоийката вътрешни, а пред тях Тасевски!
Спас НЕ Е извикан при младежите,понеже видях,че някой е казал че Колев го е викнал!!
А как може да твърдите че Тошко Янчев е некадърен-това е най-постоянния играч-Ангелов и оня смешко Чавдар да не са по-добри!!
А които гледа ЦСКА редовно знае защо Данчо Тодоров и Иванов заслужават място в национала!Минев също-аам айде там си имаме Манолев.
А това че Мъри е некадърен мисля че вече всички го разбраха!

- unist_gp
- Контакти:
ludiq1913 написа:unist_gp написа:аз специално на Мъри цял живот ще му се сърдя,че не затвори мача срещу Шалке в София като стана 1-1 и бяхме с играч по малко (при това Бардон). той тръгна да се надиграва и не спря и след 1-2!!!! видя се после в реванша,че можехме повече. Леле какви играчи имаше Левски в лицето на Ричард и Ангелов тогава,в такава комбинация още 100 години няма да я имат, и Вягнер беше мн добър тогава. що пак не се разиграе,деба. и национал го направиха и той нещо се гипсира. иначе мъри може и табуретката ми да е научи да играе футбол,в това не се съмнявам. да си национален селекционер е обаче друго,не трябва да ги учиш на футбол,а 90% да викаш правилните и 10% да ги подредиш. събират се за 4 дни и после -чао- кйото откъдето.
Аве от футболист след 1 година голям треньор не се става, всичко е късмет, добрите треньори се занимавта 20-30 години в изучаване на тактики и други тънкостти на играта, не става само от ритнитопковец веднага голям тактик и спец, при Мъри беше късмет, че успя с Левски, но не е специалист треньор, който да чете играта, а си е просто от един бивш футболис-човек, който подрежда 11 човека и чака сами да направят нещо
Спомни си думите на майстора Люпко Петрович - ако имах още един като Мъри в отбора щях да вдигна КЕШ и с Левски. Или за теб и Люпко е късметлия,че взел КЕШ с късмет. Преди да ми отговориш да знаеш,че съм гледал маове на Звезда като свзеха КЕШ, двата полуфинала срещу Байерн Мюнхен, когато биха с 2-1 в Мюнхен и играеха точно така както Левски по време на похода УЕФА. Люпко е научил на футбол играчи като Просинечки, Михайлович, Панчев, за Стойкович пък да не говорим. или и те са случайни играчи късметлии?

unist_gp написа:ludiq1913 написа:unist_gp написа:аз специално на Мъри цял живот ще му се сърдя,че не затвори мача срещу Шалке в София като стана 1-1 и бяхме с играч по малко (при това Бардон). той тръгна да се надиграва и не спря и след 1-2!!!! видя се после в реванша,че можехме повече. Леле какви играчи имаше Левски в лицето на Ричард и Ангелов тогава,в такава комбинация още 100 години няма да я имат, и Вягнер беше мн добър тогава. що пак не се разиграе,деба. и национал го направиха и той нещо се гипсира. иначе мъри може и табуретката ми да е научи да играе футбол,в това не се съмнявам. да си национален селекционер е обаче друго,не трябва да ги учиш на футбол,а 90% да викаш правилните и 10% да ги подредиш. събират се за 4 дни и после -чао- кйото откъдето.
Аве от футболист след 1 година голям треньор не се става, всичко е късмет, добрите треньори се занимавта 20-30 години в изучаване на тактики и други тънкостти на играта, не става само от ритнитопковец веднага голям тактик и спец, при Мъри беше късмет, че успя с Левски, но не е специалист треньор, който да чете играта, а си е просто от един бивш футболис-човек, който подрежда 11 човека и чака сами да направят нещо
Спомни си думите на майстора Люпко Петрович - ако имах още един като Мъри в отбора щях да вдигна КЕШ и с Левски. Или за теб и Люпко е късметлия,че взел КЕШ с късмет. Преди да ми отговориш да знаеш,че съм гледал маове на Звезда като свзеха КЕШ, двата полуфинала срещу Байерн Мюнхен, когато биха с 2-1 в Мюнхен и играеха точно така както Левски по време на похода УЕФА. Люпко е научил на футбол играчи като Просинечки, Михайлович, Панчев, за Стойкович пък да не говорим. или и те са случайни играчи късметлии?
Люпко Петрович преди това знаеш ли колко е изучавал треньорската професия, къде ми го сравняваш с Мъри, тоя знае само за 4-4-2 и знае за схемитеи такитки колкото един играч на ФИФА или ПЕС, ако Люпко Петрович от футболист след 1 година е спечелил КЕШ тогава ще е късмет, но не е като Мърльо, сега се вижда какъв некадърен треньор е ще си остане с победите над разпродадени отбор на Петржалка и втория отбор на Удинезе, АКО НЕ БИЛО КЪСМЕТ МИ КАЖИ, ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПОВТОРИ ТЕЗИ УСПЕХИ, НАЛИ Е ГОЛЯМ ТРЕНЬОР, НЕКА ГО ДОКАЖЕ, ЧЕ НЕ Е БИЛО СЛУЧАЙНО И ПРОСТО ТРЕНЬОРСКИ КЪСМЕТ

Последна промяна от ludiq1913 на 29 авг 2009 01:58, променено общо 2 пъти.