Добро утро ПАТРИОТИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Delux
Контакти:

Re: Добро утро ПАТРИОТИ

Мнениеот Delux » 13 авг 2009 10:21

за какво да дойда на стадиона да гледам "футболистите" на българия който само си подават и завършващия удар го нямаа ейййй няма го искат да си подават в наказателното на противника е ние нито сме испания,нито бразилия,невидях никой да бие от наказателното поле в вратата?ама иначе имаме претенций да сме на световни и европейски да ви сера на футбола на вас и на тоя сираков само се лигави пред камерата
а снощи аз не видях да сме били латвия,те вкараха реален гол ,и българската 7 Манолев избий,това беше влязло вътре
така че с латвия правим 1:1 при това в СОФИЯ
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ ЗА МЕН МАЧА СВЪРШИ х

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 13 авг 2009 10:21

zord написа:В Сливен, Ловеч, Стара Загора и Бургас спокойно може да се играят мачове на трикольорите, но уви БФС със или без лиценз не си върши работата !

Да бе и Боби Михайлов трябва да пътува за мача. Не става. Ако не отиде медииите ще го погнат че не ходи на мач. Пък тук си му е близо на човека. И Царско село е близо и летището. Дойдат, треснат по некоя ***** в хотела, разходят се по терена! По едно интервю след мача, някой и друг клип или фото сесия и аре към летището.

Бързо, лесно и стилно.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 авг 2009 10:26

Чак сега разбрах къде се крие ключът от палатката-ФЕНОВЕТЕ са му виновни на Националния отбор!Стига моля демагогия,истината се видя и вчера-този треньор и тези футболисти(най-вече) няма да ни донесат радост докато ги има на терена!На хората им писна,писна им от приказки за "шансове" и тям подобни ИЛЮЗИИ!Но,хайде,пак ние ще си поемем вината,нищо ,че пред ПРЕПЪЛНЕН стадион не можаха да бият ни Италия,ни Ирландия...Вие,патриоте,може би очаквате на контрола с Латвия стадиона в 9 вечерта да е пълен?...Може,ако дотук се бяхме представили на подобаващо ниво,но ...уви!(А може би феновете прибират многохилядни премии и получават милионни заплати,та да слезем ние,феновете,да изиграем някой мач бре :mrgreen:

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 13 авг 2009 10:26

* Докладвай
* Отговори с цитат

Добро утро ПАТРИОТИ

Мнениеот ros на 13 Авг 2009 08:05
Здравейте, патриоти. Наспахте ли се?
Пускам тази тема, защото вчера не можах да повярвам на очите си.
1. С влизането на Националния стадион ме блъсна вълна от безразличие - огромно зелено-синьо МОРЕ ОТ ПРАЗНИ СЕДАЛКИ. Искам да искажа негативното си отношение към всички онези, които се бият в гърдите, че обичат България и националния отбор, но очевидно от време на време. Във форума на гонг обикновено има много спорове кои привърженици са по-големи патриоти. Вчера имаше само мишки - пред телевизорите и пред компютрите. Къде бяхте бе патриоти, когато спря химна?... Сладка ли ви беше бирата в къщи?...УЖАС.
2. Винаги съм смятал /може и да е било глупаво и наивно/, че на официални спортни събития е недопустимо да се обърка знаме и химн на страните участници в него. И винаги съм се чудил как е възможно да се случи такова нещо. И ако това което се случи вчера бе на стадиона в Грузия например, щяхме да сме мноооого обидени на организаторите. И протестно писмо щяхме да пратим. И блудкавото извинение, прозвучало по уредбата в 30тата мин на мача бе повече гротескно, отколкото искрено. Единственото хубаво нещо бяха онези 1000 българи, които в кънтящия от ехото поради празния стадион изкараха химна от сърцата и гърлата си.
Сега ще направя няколко мои извода, които вие ако желаете можете да коментирате

1. Абсолютно несериозно отношение на организаторите - никаква реклама за мача, никакви екстри за зрителите и на всичкото отгоре цени на билетите като за мач с Италия. БОБИ ЗАСРАМИ СЕ!
2. Абсолютно несериозно отношение на фугболистите - пред празен стадион така се играело... Искам да им кажа, че на празен стадион се играе 2 пъти по-мобилизирано точно заради тези, които са те уважили и са отделили време и средства заради теб
3. Абсолютно несериозно отношение на феновете - това, което най-много ме дразни. Лесно е когато дойде Италия. Всички искат да са на стадиона със знаме. Какво и на кого го показват. Истинския привърженик и патриот подкрепя СВОЯ ОТБОР ако трябва и срещу Андора. Вчера се брояхме като в онзи филм - фен, полицай, фен, полицай...

Аз на следващия мач пак ще съм на стадиона ЗА ДА ПОДКРЕПЯМ БЪЛГАРИЯ. Вие къде ще сте?......

Защо ли никак не се засягам? Научих, че има такъв мач вчера сутринта, но дори преди 1 месец да бях разбрал това нямаше да промени отношението ми. А то е, че "националния" отдавна се е превърнал в туристическа група която "срами" България из цял свят, явно паричния стимул от клубните отбори го няма и не си дават зор хората (това се отнася за всички, за да разберете, че не е до клубни пристрастия). Лично то ми мнение е, че "каквото повикало, такова се обадило", докато "туристите" се влачат по терена да "отбиват номера" то и публиката ще "отбива номера". Какво съм прегрешил, че да ме наказват да си плащам да гледам как се влачат.
П.П. Мача дори по ТВ не съм го гледал, но като чета коментарите .....добре, че излязох с приятели.

тва "безкрайно талантливо" отроче както го наричаш е футболист на ливерпуул което ти дебелако едвали ще го постигнеш и след милион години същото отроче има много добри мачове в твенте отбор който не е с класата на ливерпуул но се пак и за за да бараш топките на футболистите им не ставаш но нали си футболен специалист ти сигорно знаиш по-добре кво представлява въпросното отроче

Ти за малкия михайлов ли говориш, че ако е за него явно сте роднини да го четкаш толкова, по кое експертно мнение той е по-добър от иванков, петков, киров, пиргов и тн. български вратари???
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 10:32

Латвия не е никакъв дразнител. Нормално да няма хора. И като се добави късния час на мача, скъпичките билети на фона на противника и кризата в страната... е какво искате??? Нека да доведат Бразилия и да видим дали ще има 1000 човека, пък нека билета да е и 20 лева. Смешно е да играем такива контроли това е истината. Мача беше даже по-безинтересн и от трите мача от А група дето завършиха по 5-0. И все пак ако мача беше в Ловеч, Стара Загора, Сливен или Бургас поне 10 000 щеше да има. Но кой да помисли??? Безраличието на ръководителите от БФС става опасно.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 13 авг 2009 10:36

а може ли патриота който е пуснал тази тема да ми отговори защо освирквахте Ники Михайлов?нали сте патриоти тези 1000-1500 човека,който сте отишли да "подкрепяте" и освирката националия ни вратар?

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 13 авг 2009 10:40

Гусин Патриот, да те попитам след синчето, зетя, кой още да очакваме в т.нар. "национален" отбор? Момже да избирате от следните отговори:

А. Бабата
Б. Шуринайката
В. Балдъзата
Г. 2-3 братчеда

срама нямат...

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 13 авг 2009 10:40

[/quote]
Ти за малкия михайлов ли говориш, че ако е за него явно сте роднини да го четкаш толкова, по кое експертно мнение той е по-добър от иванков, петков, киров, пиргов и тн. български вратари???[/quote]

да за него говоря за теб не е по-добър от тях щото се съмнявам да си гледал как играй но няма и тяхния опит те не съм казвал че киров е слаб вратар даже напротив но по-добрия според мен е михайлов не съм му от семейството но гледам реално на нещата за разлика от теб фактите които доказват че е добър вратар са пред теб и съм ги казал в предишния ми коментар
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 13 авг 2009 10:53

bojkyy написа:да за него говоря за теб не е по-добър от тях щото се съмнявам да си гледал как играй но няма и тяхния опит те не съм казвал че киров е слаб вратар даже напротив но по-добрия според мен е михайлов не съм му от семейството но гледам реално на нещата за разлика от теб фактите които доказват че е добър вратар са пред теб и съм ги казал в предишния ми коментар

Като преглътна, че явно не ти работят препинателните знаци +shift на клавиатурата, ще се насиля да отговоря в нормален тон на мнението ти.
Можеш ли да ми кажеш силен мач на Михайлов? Това, че в последната седмица го пуснаха 2 мача /спаси 1 дузпа и няколко удара, но Твенте отпаднаха/ не го прави "заслужил" за националния отбор. Кажи ми "реално" с какво е по-добър от Киров, Петков и Пиргов? Бил в Ливерпул, ми на тоя принцип Киров е в Ювентус! Петков и Пиргов за разлика от Михайлов са титуляри в отборите си и направиха силни мачове /Петков е без допуснат гол от 5-6 официални мача, а Пиргов направи много добри мачове в Лига Европа/. Та кажи ми реалните факти според които той трябва да е титуляр в националния отбор на България?
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 10:56

Вярно няма да е зле да се слагат чат пат запетайки и точки. Главните букви не са задължителни ако има поне точка :lol: Не за друго ами просто трудно се схваща какво точно искате да кажете...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Национален отбор”