Кризата в националния ще е унищожителна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Кризата в националния ще е унищожителна!

Мнениеот Sleepwalker » 27 юли 2009 11:44

Според мене не сме чак толкова зле от към таланти,просто на тези момчета трябва да им се дават шансове да играят редовно в отборите си,а не да се водят някакви измислени негри и бразилци!Само в халфовата линия не виждам кой ще замени сега играещите там,само един Гаджев показва сериозно развитие и перспектива.Другите всички млади момчета са все нападатели или вратари...
Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 27 юли 2009 11:45

Аз бих дал едно по-оптимистично мнение. Понеже доста хора от този форум са по-млади от мен, то и аз не съм много голям, но бях достатъчно осъзнат и преди 10-12 години. Та какво искам да кажа?! След САЩ'94 всички анализатори и специалисти прогнозираха, че като си замине това поколение следва потоп. ДА, АМА НЕ! Тогава изгряха Ст. Петров, Мартин, Бербатов и т.н. Вярно, че са по-малко от онези от САЩ 94, но все пак ги имаше. Та и сега си мисля, че има и ще има. Ето Ст.Манолев направи трансфер в гранд в Европа. Това малко ли е?! Очаквам Ивелин Попов да го последва. Отделно от това има доста талантливи юноши, които просто още не са изгряли.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 юли 2009 11:45

novnik написа:Аз съм оптимист, смятам, че има няколко млади футболисти, които след време ще са водачи на отбора - Ивелин Попов, Владо Гаджев, Станислав Манолев, Иван Иванов, Валери Домовчийски, Валери Божинов. Има потенциал, но наистина тези футболисти трябва отрано да се продават в западни първенства, а не да си провалят таланта в България.

бих добавил и А.Тунчев,Сашко Александров,братята Миневи,още малко време и Данчо Юруков и Манолов,С.Делев,Тимонов ще се види скоро какво може.Но от това което виждам е,че изреждаме все или офанзивни футболисти или защитници или дефанзивни халфове,а градивни,технични вътрешни халфове,с погледа,които да организират играта,нещо липсват
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 юли 2009 11:56

Единственото нещо кое липсва на националния ни отбор е треньора ! След години според мен лично ще имаме много по-силен състав, стига да намерим кой да го води ! А от споменатите футболисти не съм съгласен май само за Спас Делев - за мен е пълен некадърник(лично мнение) !

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 27 юли 2009 12:14

JohnnieWalker написа:Единственото нещо кое липсва на националния ни отбор е треньора ! След години според мен лично ще имаме много по-силен състав, стига да намерим кой да го води ! А от споменатите футболисти не съм съгласен май само за Спас Делев - за мен е пълен некадърник(лично мнение) !

Подкрепям те за треньора...за Делев съм на друго мнение, но така е...

yasen написа:Аз бих дал едно по-оптимистично мнение. Понеже доста хора от този форум са по-млади от мен, то и аз не съм много голям, но бях достатъчно осъзнат и преди 10-12 години. Та какво искам да кажа?! След САЩ'94 всички анализатори и специалисти прогнозираха, че като си замине това поколение следва потоп. ДА, АМА НЕ! Тогава изгряха Ст. Петров, Мартин, Бербатов и т.н. Вярно, че са по-малко от онези от САЩ 94, но все пак ги имаше. Та и сега си мисля, че има и ще има. Ето Ст.Манолев направи трансфер в гранд в Европа. Това малко ли е?! Очаквам Ивелин Попов да го последва. Отделно от това има доста талантливи юноши, които просто още не са изгряли.

А макар че съм по-млад и за мо0е огромно съжаление не помня САЩ '94, искам да отбележа че горепосочените изгряли след това звезди отново са открити от Пенев старши което пак ни навежда на треньорите...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 27 юли 2009 12:59

А какво става с Ангел Калинов,Ивелин Василев,Томислав Павлов?

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 27 юли 2009 13:08

emarkon написа:къде забравяте бъдещето на нашия футбол???МАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯН...ОГНЯНООООВ

А също и трансфера на сезона Доооооормуууууууушалиииииииии Саииииидхооооооооооджаааааааааа!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 27 юли 2009 13:12

yasen написа:Аз бих дал едно по-оптимистично мнение. Понеже доста хора от този форум са по-млади от мен, то и аз не съм много голям, но бях достатъчно осъзнат и преди 10-12 години. Та какво искам да кажа?! След САЩ'94 всички анализатори и специалисти прогнозираха, че като си замине това поколение следва потоп. ДА, АМА НЕ! Тогава изгряха Ст. Петров, Мартин, Бербатов и т.н. Вярно, че са по-малко от онези от САЩ 94, но все пак ги имаше. Та и сега си мисля, че има и ще има. Ето Ст.Манолев направи трансфер в гранд в Европа. Това малко ли е?! Очаквам Ивелин Попов да го последва. Отделно от това има доста талантливи юноши, които просто още не са изгряли.

За да изгреят големите от САЩ 94 беше нужен чичо Митко - който достатъчно рано ги пусна в Европа (ито не вкой да е отбор)
За да се появят Марто Стиляни Бербатов - пак беше нужен чичо Митко - който ги продаде доста бързо
политики ала батков - дето държи гордоста на народа (Гонзо) до дупка в родното първенство , до нищо няма да доведе.
бай дъ уей пичове - купихте ли си ДВДто на головете на Гонзо в националния? - страхотно е!!!!!!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 27 юли 2009 13:14

Първо като помниш толко, помниш ли, че всички бяха на дузпата и се говореше за поредното провалено поколение добри футболисти преди мача в Париж. Да не забравяме и подаръка от Израел.

А като изгряха Стилян, Мартин и Бербатов, кво стана? На път са да залязат, май. Ако разбира се не се стегнат и да пробият на следващите две големи първенства...
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 27 юли 2009 13:18

JohnnieWalker написа:Единственото нещо кое липсва на националния ни отбор е треньора ! След години според мен лично ще имаме много по-силен състав, стига да намерим кой да го води ! А от споменатите футболисти не съм съгласен май само за Спас Делев - за мен е пълен некадърник(лично мнение) !

Що бе?! Снажен футболист, типичен таран... А иначе сериозно - на национала му липсва и ще му липсва още дълги години играч от типа дето по-горе каза човека, градивен с поглед върху играта.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”