desperado написа:Само не разбирам какъв е критерия по който е направено класирането,защото ако е по голова разлика то трябва да сме 3-и ?
А уж всички били срещу България.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
desperado написа:Само не разбирам какъв е критерия по който е направено класирането,защото ако е по голова разлика то трябва да сме 3-и ?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:desperado написа:Само не разбирам какъв е критерия по който е направено класирането,защото ако е по голова разлика то трябва да сме 3-и ?
Гледат се срещите между трите отбора.
diplomat написа:ivan56 написа:desperado написа:Само не разбирам какъв е критерия по който е направено класирането,защото ако е по голова разлика то трябва да сме 3-и ?
И трите отбора са били Уругвай, но по между си само равни резултати имат, какво точно ще покажат срещите между тях?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:diplomat написа:ivan56 написа:desperado написа:Само не разбирам какъв е критерия по който е направено класирането,защото ако е по голова разлика то трябва да сме 3-и ?
И трите отбора са били Уругвай, но по между си само равни резултати имат, какво точно ще покажат срещите между тях?
Срещите между Англия,България и Аржентина.
diplomat написа:ivan56 написа:diplomat написа:ivan56 написа:desperado написа:Само не разбирам какъв е критерия по който е направено класирането,защото ако е по голова разлика то трябва да сме 3-и ?
Срещите между Англия,България и Аржентина.
Да, пич, знамНали за това си говорим, явно нито ти ме разбираш, нито аз теб
ivan56 написа:Аржентина две точки голова разлика 0-0
България две точки голова разлика 1-1
Англия две точки голова разлика 1-1
Ние сме по готини от бозавите и за това сме първи
ivan56 написа:Падна ли сме от Саудитска Арабия с 3-1,по късно ще играят с Германия за местата от 9 до 16
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта