КС: България - Беларус - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: България - Беларус 5 март 17:45 стадион "Васил Левски"

Мнениеот FLANKER » 25 фев 2014 15:52

Полезна проверка за нашите- 1:0
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 фев 2014 16:06

Каква е тази тъпа контрола, след като има плейофи на 8-ми ?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 фев 2014 16:11

Ще направя малка равносметка на футболистите ,които не са извикани от последната квалификация и новите

Стари:

Маркиньос-спад във формата
Александър Александров-контузен
Спас Делев-изгубил игрова форма
Радослав Димитров-неубедителен
Петър Занев-контузен
Венцислав Христов-урежда си трансфер
Александър Тонев-резерва в отбора си
Николай Михайлов-твърда резерва в отбора си

Нови:
Васил Божиков-титуляр в центъра на защитата на Литекс
Страхил Попов-неизменен титуляр по десния бек на защитата на Литекс може да играе и като опорен полузащитник
Михаил Александров-израстване в Лудогорец и силна игра по крилата
Гълъбинов-водещия голмайстор на Авелино,който се бори да влезе в Серия А.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 25 фев 2014 16:16

Parmalat написа:Браво за повиквателната на Страхил Попов.Божиков е голяма изненада.Очаквах вместо него да извика Георги Терзиев от Лудогорец.Иначе очаквам победа от мача и Гълъбинов да вкара.На мястото на Пламен Илиев по-добре щеше да е Георги Китанов.

Ти кога за последно гледа Терзиев, та прецени че е за националния?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 фев 2014 16:16

Надявам се Любо Пенев да намери нови играчи за новите квалификации.
Страхил Попов трябва да замени един от дърварите Миневи и това е този от БОТЕВ ,Гълъбинов дано има качества ,че ни трябва нов централен нападател,с БАДЕМА се излагаме.Славчев да си заеме мястото на един от 4/5 халфове на които ще се разчита ,а да не се викат повече смешници като Сърмата .Михаил Александров е едно от най-добрите български крила ,ако не най-добрия в момента и е време да започне да е титуляр отдясно. :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 фев 2014 16:24

2:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 фев 2014 16:39

galin56 написа:
Parmalat написа:Браво за повиквателната на Страхил Попов.Божиков е голяма изненада.Очаквах вместо него да извика Георги Терзиев от Лудогорец.Иначе очаквам победа от мача и Гълъбинов да вкара.На мястото на Пламен Илиев по-добре щеше да е Георги Китанов.

Ти кога за последно гледа Терзиев, та прецени че е за националния?

Гледах го в контролите на Лудогорец,а ми хареса и в мачовете които игра от А група и този с Динамо в Загреб.Много стабилен.Между другото Барт скоро ще вземе български паспорт.Може и него да го видим в националния ни.Има 5 години в България ,а и приятелката му е българка.На бековете за заместници на братя Миневи виждам Страхил Попов и Антон Недялков.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 25 фев 2014 18:07

Eminem написа:Каква е тази тъпа контрола, след като има плейофи на 8-ми ?

Горките ни футболисти как ги мъчат,тцтцтцтц...не стига,че им смениха системата на първенството,ами сега и за националния отбор трябва да играят... :lol: как може такова нещо :mrgreen: :mrgreen:
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 фев 2014 18:16

1:0 мисля че ще завърши. Едно единствено нещо искам от Любо, но не тая големи надежди: Бодуров вън от националния и обиграване на нова защитна двойка.

ПС. Иван Иванов защо не е повикан? Пармалата нищо не каза за него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 фев 2014 18:18

YANTRA_FOREVER написа:
dreben23 написа:Като цяло имаме добри футболисти в повечето линии, но нападатели нямаме, не и такива, които да решават важни мачове.

Не може все Станислав Манолев да вади кестените от огъня. И си оказва влияние най-вече това, че не играят редовно в клубните си отбори. Сега за тези квалификации нещата ще са още по-зле като не играят редовно. Жоро Миланов и Ивелин дето играят по-често, другите никъде не играят засега и имаме наглостта да търсим класирания на големи форуми- е как да стане без голаджии. С равни трудно ще ни мине номера всеки път. :cry:
Беларус се надявам да ги победим с лекота, нямат потенциал в момента да ни се противопоставят, но и нашият не е особено голям.

2:0 ми е прогнозата :)

Гъргоров не бива да бъде викан въобще в националния отбор, изключително много брак има и в ЦСКА, не е вече за такива двубои, минало му е времето.

Викаме Манолев в национала примерно, без да има отбор дори, такова явление няма никъде по света. Той Любо няма и избор -кой друг да викне, но играч, който няма отбор не попада в националния отбор в никоя страна, даже и в Сан Марино предполагам е така, които не са съвсем професионални футболисти. :) В това отношение сме феномени просто! :)

Хм... защо мислиш, че имаме добри футболисти в другите линии? Тези от Лудогорец, Литекс, Ботев и т.н. не са лоши играчи, но А група е много далеч от водещите първенства. В чужбина имаме няколко човека предимно резерви. Наистина се отличават Георги Миланов и Ивелин Попов, които в никакъв случай обаче не са от високо европейско или световно ниво. Например Беларус, които казваш, че нямат сили да ни се противопоставят разполагат основно с играчи от БАТЕ Борисов (да речем че Лудогорец тоя сезон е дори над тяхното ниво, но все пак те години наред постигаха успехи) и от отбори в Руската супер лига, където са и нашите водещи имена. В крайна сметка сме си средно ниво европейски отбор със или без нападатели. Хубавото е, че играха с много желание и дух през последните квалификации. Също и доста по-умно и грамотно (има много какво още да се желае) и се стигна до там да сме почти равностойни и дори привидно на едно ниво с отбори като Италия, Дания и Чехия. Надявам се тази тенденция да продължи, но класа няма как да придобием току-така. :)

По принцип съм съгласен, аз не съм казвал, че ще сме кой знае каква класа дори Митко Бербатов да върнем в националния. Има и друго нещо, което на мен ми прави впечатление и затова бяхме доста равностойни на някои отбори- те са поизгубили по-скоро блясъка си, отколкото ние да сме повишили кой знае колко класата си. Знаем какви имена е имало и в Дания, и в Чехия, а в Италия каквито и имена да има, все ще са с една идея пред нас. Не вярвам да има две мнения по въпроса. Преходите по смяната на поколенията си оказват положително или отрицателно въздействие върху всеки национален отбор. Като е отрицателно, печелим ние от това. :)
Но по-скоро съм склонен да смятам, че по-важните двубои в съвременния футбол се решават не чак толкова от класата, а най-вече благодарение на колектива и духа, който показват в такива моменти. Класните футболисти не са кой знае колко много в световен мащаб, а отборите пак успяват да постигнат своите успехи именно заради добрия колектив и дух, който са изградили в отбора.
Да вземем един Атлетико М - колко са класните играчи там? Двама, трима, най-много четири, обаче вижте какво правят всички заедно. Разбира се, като се срещнат с истинските класни и скъпоплатени звезди на Барса и Реал да речем изглеждат зле нещата и при тях. Най-големите мачове се решават с класата, но в останалите мачове се залага на добрата колективна работа. Поне аз имам такива наблюдения, тъй като гледам почти всеки мач. И въпреки това, във всеки един отбор си има двама футболисти, които трябва да решават нещата в напечените двубои. Лудогорец защо върви напред, ами именно защото има тези компоненти- добър колектив, страхотен дух и играчи, които умеят да решават мачовете, когато стане напечено. Ние това в националния отбор го нямаме и това ни е проблемът, когато стане напечено, не можем да се справим. Това ни провали в доста мачове - ние имаме само двата компонента- силният дух и колектива, ама къде са ни рещаващите фигури не ги виждам.

Примерно Ивелин Попов ще пропусне три пъти сам срещу вратаря, ами извинявай ама да ми казва някой, че Ивелин Попов е решаващата фигура в национала, бих му се изсмял в лицето на глас.
Последна промяна от dreben23 на 25 фев 2014 18:24, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Национален отбор”