Валери Божинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lfc
Контакти:

Re: Валери Божинов

Мнениеот lfc » 07 юни 2009 19:19

Развитието му е в обратна посока.Вече няколко годиниприказки по вестници,снимки с пева4ката и надолу,надолу във футбола.

Потребителски аватар
todorK
Контакти:

Мнениеот todorK » 07 юни 2009 19:23

Той все още не е направил абсолютно нищо!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 07 юни 2009 19:45

levskarin написа:Валери Божинов има ли място в отбора? Категорично смятам и съм убеден, че това е един абсолютно посредствен футболист. Допреди 2 години беше световно неизвестен. Такъв щеше да си остане, ако не беше жена му.
Той изобщо не става, продукт е на италианската медийна машина.
Изобщо се чудя как го викат и вземат в отборите му?
Аз съм на 42 години и досега не съм виждал толкова измислен, повтарям измислен футболист.
Не знам защо бащата на правилния футбол изобщо го вика.

Коя е жена му?
Иначе явно не си го гледал в Лече, не си гледал и гола му за Сити срещу Милан преди 10 месеца, тогава всички му се радваха за това, че се е възстановил и е в топформа, но в следващия мач се контузи тежко отново.

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 07 юни 2009 20:11

А бе вие нормални ли сте ???? Момчето се раздаде вчера докато имаше сили да тича..Той какво да направи като най малко 5-10 пъти тръгваше но не знам защо халфовете или Бербатката просто не му я пуснаха в коридор пустата топка :?: Той какво е виновен че цял мач се опитвахме да им вкараме гол след центриране след като се видя че на втория етаж тия са с три класи над нас :?:
Не знам в коя минута в началото на мача беше ми се стори че защитник го дръпна а излизаше очи в очи срещу неговия съотборник тогава нищо не се знаеше какво щеше да стане и как щеше да тръгне (и свърши) мача тогава съм сигурен че друго щяхте да пишете тук :!: :!: :!:
И ако става на въпрос Божинов се представи доста по добре от М .Петров

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 07 юни 2009 20:51

абе, не знам кой заради кого е известен, ама Алисия е доста по-добра в професията си, отколкото Валери в своята :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 юни 2009 20:54

Незнам,но имам чувстовото че има невероятен късмет тоя човек,защото не е играл една година а клубове като Лацио РОма Сампдория го искат в състава си това немога да проумея :)

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 07 юни 2009 20:54

От кога не ни трябват футболисти който вкарват често на Милан ? Това че сега не е във форма е друго нещо ...
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 юни 2009 20:55

levskarin написа:Валери Божинов има ли място в отбора? Категорично смятам и съм убеден, че това е един абсолютно посредствен футболист. Допреди 2 години беше световно неизвестен. Такъв щеше да си остане, ако не беше жена му.
Той изобщо не става, продукт е на италианската медийна машина.
Изобщо се чудя как го викат и вземат в отборите му?
Аз съм на 42 години и досега не съм виждал толкова измислен, повтарям измислен футболист.
Не знам защо бащата на правилния футбол изобщо го вика.

Да те питам, ти на нас ли ни го задаваш тоя въпрос, или на бащата на правилния футбол? Защото ако е към нас, аз лично за 46г. не си спомням фенове и публика да са налагали някой футболист в националния отбор. Ако е към Мъри, то не виждам какво ти е виновен Божинов , че играе толкова колкото може. Според мен, с набеждаването на някой футболист, че не ставал за национала , искаш да прикриеш неспособността на треньорското ръководство, да си направи правилна преценка на това, кой футболист е в най оптимална форма за даден мач.

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 07 юни 2009 21:00

аврова ти си пълен идиот , как валери е посредствен ти кой 6те пусне6 Гонзо или Йовов
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 07 юни 2009 21:05

Слава на човека, който още непълнолетен тъпчеше фолкпевици.
Поклон пред осеменителя на Алисия. Да живее горнооряховската гордост, която не отказва на хубава жена.

Само Коко Динев е по-велик от него.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”