ШОК! Сираков отпада!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ШОК! Сираков отпада!
къв шок бе, ти нормален ли си
егаго у пенсията

collector написа:като почнете да създавате такива играчи и вие ще сте "заблудени" ама мисля ,че това е непосилно за вашия отбор
Тези юноши ли са на вашия отбор,ама да все забравям вашата школа е най-добрата във Европа ако не са вашите играчи не знам какво щеше да прави национала.
slavista1913 написа:къв шок бе, ти нормален ли сиегаго у пенсията
явно не разбираш от сърказъм
donpacko написа:collector написа:като почнете да създавате такива играчи и вие ще сте "заблудени" ама мисля ,че това е непосилно за вашия отбор
Тези юноши ли са на вашия отбор,ама да все забравям вашата школа е най-добрата във Европа ако не са вашите играчи не знам какво щеше да прави национала.
Ами всъщност ДА!Юноши са на нашия отбор независимо ,че са започнали да тренират някъде другаде.Това ,че са цесекари от малки ми стига да ги наричам цесекари а ,че преди да влезе в ЦСКА -Бербатов е играл в Пирин не ме интересува ,защото както той ,така и баща му и брат му са били част от ЦСКА!
Доказаное, че националния има успех когато преобладава синьото!!! Не се карайте!!!
levskarko написа:Доказаное, че националния има успех когато преобладава синьото!!! Не се карайте!!!
Кой го е доказал това?За пръв път го чувам.
Ти си от отбор от който нищо не си видял и е нормално да чуваш някой неща за пръв път!!! Най големият успех беше 94г. Там Левскарите бяха доста повече от свинярите!!! Сега чули го?
Тук някои хора са скарани с историята. През 94 имаше левскари в отбора, защото нямаше кой от Европа да ги купи. А онзи с италианската кариера - Ники Илиев - носи саковете на Ицо, Емо, Трифон, Данчо и Пената разбира се.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
collector написа:donpacko написа:collector написа:като почнете да създавате такива играчи и вие ще сте "заблудени" ама мисля ,че това е непосилно за вашия отбор
Ами всъщност ДА!Юноши са на нашия отбор независимо ,че са започнали да тренират някъде другаде.Това ,че са цесекари от малки ми стига да ги наричам цесекари а ,че преди да влезе в ЦСКА -Бербатов е играл в Пирин не ме интересува ,защото както той ,така и баща му и брат му са били част от ЦСКА!
И колко мача имат Стенли и Мартин в юношите на червените и при кой треньор,че нещо ми бяга?Я ми обясни ,ако обичаш!

Някой всезнакойвци пак се развихриха,а не чух нито едно предложенийце по темата като алтернатива така
Nil satis nisi optimum