Държавата започва строеж на нов национален стадион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nesidor
Контакти:

Re: Държавата започва строеж на нов национален стадион

Мнениеот nesidor » 31 авг 2013 19:11

skorpinoks написа:А на някой прави ли му впечатление -Нито кога започва строежа ,нито срок ,нищо ,само празни приказки за превличане на електорат ???????????????????????????????
Не :idea:
ги слушайте какво говорят -гледайте ги какво правят ..
Ако комундетата и турчалята построят стадион аз ще се хвърля от Аспаруховия мост :roll:
Те са царете на манипулациите дами и господа :!:

Моля те не се хвърляй.....нали трябва да се смеем на коментариите ти

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 31 авг 2013 19:15

W84me написа:Естествено, ако Боко беше взел такова решение, всички нещастници от ГЕРБ щяха да са в екстаз! Можеше дори и по една злобарка да ударят... :mrgreen:

Преди да прочета всички коментарии щях да пиша нещо подобно....само напиши го с друг шриф дано го прочетат по-вече хора

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2013 19:18

W84me написа:Естествено, ако Боко беше взел такова решение, всички нещастници от ГЕРБ щяха да са в екстаз! Можеше дори и по една злобарка да ударят... :mrgreen:

Само, че т.нар от теб Боко разбира и се интресува от спорт, даже е и професионален футболист. Когато видиш учителката от учебници на турски, на каквото ида е спортно събитие ми се обади. Тая никой в света на спорта не я възприема сериозно, човек без никакъв авторитет.
Какво да се прави това са ЕКСПЕРТИТЕ в ЕКСПЕРТНИЯТ кабинет на орешарски

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 авг 2013 19:20

milen.hristov написа:

Само, че т.нар от теб Боко разбира и се интресува от спорт, даже е и професионален футболист. Когато видиш учителката от учебници на турски, на каквото ида е спортно събитие ми се обади. Тая никой в света на спорта не я възприема сериозно, човек без никакъв авторитет.

Ами да стане учител по физическо! И аз съм бил футболист, и аз се интересувам от спорт, трябва ли да стана министър-председател?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 31 авг 2013 19:36

Ако новия стадион го строи б.б. щеше да е велик, ако го строят комунягите, ще крадат...айде най-накрая да се реши какво искаме. Аз съм да се направят 2 модерни стадиона в София и това е.

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 31 авг 2013 19:44

не желая да влизам в полемика но каквото е казал че ще построи Бойко го е направил мисля че и в срок (зала Армеец ,скоро и зала в Пловдив )
Не ги слушайте какво говорят ,гледайте ги какво правят .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2013 19:46

W84me написа:
milen.hristov написа:

Ами да стане учител по физическо! И аз съм бил футболист, и аз се интересувам от спорт, трябва ли да стана министър-председател?

Със сигурност ще бъдеш по адекватен от турката министърка

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 31 авг 2013 19:49

rebel написа:Ако новия стадион го строи б.б. щеше да е велик, ако го строят комунягите, ще крадат...айде най-накрая да се реши какво искаме. Аз съм да се направят 2 модерни стадиона в София и това е.

не е въпроса кой ще го строи ,аз написах че Станишев и Доган нищо няма да построят ,има разлика нали ?
просто прах в очите на електората ...
не ги слушайте какво говорят,гледайте ги какво правят ... :idea:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2013 19:50

rebel написа:Ако новия стадион го строи б.б. щеше да е велик, ако го строят комунягите, ще крадат...айде най-накрая да се реши какво искаме. Аз съм да се направят 2 модерни стадиона в София и това е.

Нито и един, за какво са ни. Ние националният не го пълним нито веднъж в годината, а на него се играят не повече от 5- 6 мача годишно.
Ако министърката по турски, иска да направи нещо полезно за спорта да си подава оставката,и орешарски да сложи адекватен човек там (не пеевски)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2013 19:53

skorpinoks написа:

не е въпроса кой ще го строи ,аз написах че Станишев и Доган нищо няма да построят ,има разлика нали ?
просто прах в очите на електората ...
не ги слушайте какво говорят,гледайте ги какво правят ... :idea:

Техният електорат не се интерсува от подобни неща. Техният електорат се видя какъв е, домъкнати пенсионери, помаци и цигани (неграмотни разбира се).

Върни се в “Национален отбор”