Станимир Стоилов: Националният отбор не е обичан достатъчно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Станимир Стоилов: Националният отбор не е обичан достатъчно

Мнениеот L_Messi » 30 мар 2009 18:34

Carpy написа:Може би защото огромната част от народа не може да се асоциира с отбора. Тоест не може да го припознае като свой собствен (разбирай национален).

Защо?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 30 мар 2009 18:44

red_ultrass написа:не е затова триабваше да доиде чужданец и да се оправат нештата
как да ходиа ,какжо да видиа,кайете
коловати,топ4о или томашич
кои .
мъпи направи така че положин бг. да не ходи на мача само с изваждането на ижан от групата
тои сас сигурност е по добар от заштитниците които са в момента в отбора

Ти искаш нещо кажеш нас Ъ?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 30 мар 2009 19:06

Carpy написа:
Sleepwalker написа:
Carpy написа:Може би защото огромната част от народа не може да се асоциира с отбора. Тоест не може да го припознае като свой собствен (разбирай национален). И Мъри няма право да дава пример с Англия. Там няма постоянни национали както у нас. Там може да си никой и след 5,6 силни мача ставаш национал. Пример - Арън Ленън онзи ден. Момче на 20 години от Тотнъм, което след серия много силни мачове за клубния си отбор започна като титуляр онзи ден. Та значи в Англия може да станеш национал ако играеш силно в клуба си, а у нас не. У нас за да си национал трябва да си играл при Мъри по едно или друго време или да притежаваш класа която няма как да бъде пренебрегната както Стилиян.

Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против момчетата от Левски или Литекс. Нека не забравяме, че през 94 година почти цялата защита беше синя (евала на Пената, той ги разбира тези неща). Това което ме дразни е пренебрегването на футболисти играещи силно за сметка на клубни пристрастия и необясним фаворитизъм. Аз лично си мисля, че ако двойката централни защитници беше Иван Иванов и Кирил Котев нямаше да допуснем този левашки гол.

Не забравяй,че едно е да изиграеш 5-6 силни мача в Англия, а съвсем друго в България. Един нападател в А група с малко повече късмет може да вкара 6-7 гола в 3 мача примерно(особено ако играе с 3 слабака последователно) и веднага може да му се лепне етикета "супер нападател". Да,ама 2 гола срещу Беласица или Ботев в момента не са кой знае какво мерило за класа,нали?Така че както Мъри не бива да прави сравнения с Бекъм,така и ние не трябва да правим сравнения с английското първенство. ;)

Неиздържан аргумент. С какво 6-7 гола у нас са по-малко от 6-7 гола в Израел (Макриев и Камбуров)? С какво мачове за отбори средняци в Израел са по-добър атестат за качествата от мачове за шампиона на България (Топчо, Томашич, Коловати, Иванов и Котев)?

Поддържам мнението си, че не това са най-добрите футболисти в момента и именно затова хората не припознават този отбор за свой. Чудно ми е какво ще прави Мъри догодина, когато същият този Иван Иванов заиграе живот и здраве във Висшата Лига. Какви доводи ще изтъкне тогава за да предпочете отново доказани инвалиди като Коловати и Томашич пред Иванов.

Какъв аргумент искаш - видяхме ги срещу сърбите какво могат...
И въобще не са качествени защитници (и двамата), ако малко разбираш от футбол. Дано да играете тази година в евротурнирите, за да се убедиш!

sepahan
Контакти:

Мнениеот sepahan » 30 мар 2009 19:09

Как да обичам отбора ,в който играят хора на които явно им тежи това че играят за своя народ и родина.Как могат да се раздават в клубните си отбори за пари ,а за чест и слава на отечеството стават мърди?Винаги когато залагам за мачовете на БЪЛГАРИЯ играя за победа на нашите.Независимо срещу кого и за какво играят.А те какво правят?Гледат мача от възможно най близо....Нека падат-ако това са им възможностите.Ако са им по-скъпи алкохола,Алисиите,чалгата....А аз искам да ги обичам и да съм горд с успехите им.Искам нашия флаг да се развее на световното.Те искат ли,господин Стоилов?

Потребителски аватар
naskoni
Контакти:

Мнениеот naskoni » 30 мар 2009 20:45

Както Локомотив Пловдив играе с желание и стаст и ме кара да се чувствам горд така трябва да играят и националите.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 30 мар 2009 21:34

Мъри, не си прав ! Българският национален отбор е обичан от всеки БЪЛГАРИН. Тези , които го мразят не са българи, те са анадолци. Техните пра-пра баби едно време са еб..ни от анадолците, родили са такива и сега копелетата им си остават такива ...... :evil:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 мар 2009 22:24

Спокойно Мъри. Ще видиш, че ще има хора! Днес ходих на играя мач и имаше супер много хора, които им харесал националният! Чак бяха учудени и се надъхваха да ходят на мач. На мен ми се струва, че има още доста неща, които трябва да управи в стила на игра. Искам да заприличат на Левски от 2005/2006. Супер много желание и мачкане на противника!!! Любимият ми стил на игра :D
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 30 мар 2009 22:43

Ако Мъри не харесва българите, няма работа в националния отбор! Само че преди мача и на мен ми се струваше, че Манолев и Кишишев са извикани по-скоро по заповед на клубния шеф, отколкото заради играта, която показват. Сега, след мача е лесно да се говори за Коловати и Томашич. Много е дразнещо да ти дават акъл хора, които не знаят за какво става въпрос. Освен това, ако не се класираме, Мъри ще запише провал в биографията си, а не ние с вас.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 31 мар 2009 00:26

И Господ да е треньор на националния отбор на България, 20% ще кажат, че е от ЦСКА и не го подкрепят, други 20% ще кажат, че е от Левски и са против! Остават 60%- от тях 20-30% не се интересуват от футбол( нека са 25%), има и около 15% деца и какво остава???? Нищо и никакви 20% подкрепящи националният ни отбор! ако наистина е така по-добре да се закрият и Левски и ЦСКА, нямаме полза от разединение, най малкото заради футбола! Помислете и си отговорете, а ако не се сетите като видите циганка с еднод ете за ръката, друго в ръката, трето около нея и чевърто в нея и е само на 18 се сетете какво имам предви, не само за националният!!!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

sepahan
Контакти:

Мнениеот sepahan » 31 мар 2009 08:08

Стоилов не е виновен.Както и Стоичков не беше виновен.Виновни са играчите,които ги подвеждат.Естествено има и футболисти,които прегарят в желанието си да се докажат,но имаме и такива,които се пазят за да не се контузят.

Върни се в “Национален отбор”