Петков аут от двата мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Петков аут от двата мача.
Е ми то е ясно,толкова ли нямаме в цялата А група класен ляв бек че,трябва да търсим място на Живко дузпата,е това немога да го разбера.Толкова ли няма ме защитници че,викаме некъдърниците Стоянов и Топуза за сметка на Илиев,един доказал се защ. който издържа на натиска на италиянците.Три дупки в национала това са факт и три гола в нашата врата.--------ляф бек-кои????----центр.защит-Стоянов,Топуза-----десен бек-Манол.Единственото което се надявам да варди Иванков че,да имаме шанс със тези центрирани топки защото вратарчето Гошко който не излиза от рамката на вратата незнам.Роби Кийн ще тормози десния ни бек,а той кой е? Манол.Тук Мърко се осетил и маха надалеч зетя от него чак от другия край на полето,защото Живо щяха да го разминават като малка гара.Кийн,този играч се върти цялата игра на противника и тук трябва един питбул като Данчо да го захапи и да не го пуска и на почивката даже.Напред,след голям късмет ако не допуснем гол отзад,се надявам Благо да изпълни един пряк свободен и с него гол да бием.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
А честито... един по един секи ден почти по един отива в лазарета...
[center]
[/center]

[/center]- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Не съм съгласен с последното мнение.Даже напротив,Иванков е много зле при центриранията които несъмнено ще са доста.От двамата Петков е по-добрият избор!
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!
spartak_varna-lazio написа:Не съм съгласен с последното мнение.Даже напротив,Иванков е много зле при центриранията които несъмнено ще са доста.От двамата Петков е по-добрият избор!
Неуспорим факт , поне и 2-мата играят със сърце ..но има ли ден Иванков няма да го пробият нито с центрирания , нито с шутове в левият ъгъл
Последна промяна от Kobra666 на 28 мар 2009 15:51, променено общо 2 пъти.
ЛЕВСКАР до гроб!
- Ticha
- Контакти:
И аз мисля че конкретно за този мач Петков щеше да свърши по-добра работа. Всички знаем какви излизания при центриранията прави Иванков, а днес ще има много изсипани топки към нашето наказателно поле. 

Припомни ми коя година от последното деситилетие националният не е бил 0??????[/quote
Дебютния мач на Барби - гол в 88мин. - имаше и млади надежди имаше и настроения
Дебютния мач на Барби - гол в 88мин. - имаше и млади надежди имаше и настроения
То по-добре наще да не бяха тренирали хаха Само контузии..Е
Не последното десетилетие, а откакто БФС стана тъмносин сме в това положение.Сега вратар ще правят и сина на президента.Това за мен не е националният отбор на България, който каквото иска да ми говори.Това е един измислен отбор, вие се сещайте от кого.През изминалите години се вземаха някакви чужденци, все "класни" попълнения, за да може отборът /вие се сещайте кой е той/, да може да ги изтъргува за по-добри пари.Но по темата.С какво Николай Михайлов се е доказал като вратар.Само издънки от всякакъв род, и на клубно, и на национално ниво /младежкият отбор - където заради баща му го направиха твърд титуляр и капитан, без с нищо да го е заслужил/.Това не е национален отбор, това е отбора на тези, които откраднаха националният отбор на България, а и целия български футбол въобще!Васил Левски се е борил за свободата на майка България, а отборът Левски води политика на геноцид срещу българския футбол, подкрепян от турската партия ДПС.Ако апостолът на свободата знаеше за какви цели използват името му, щеше да се обърне в гроба!
-
broadbander
- Контакти:
Пак го обърнахте на Левски-ЦСКА.
Може да го отпишем този мач.Като гледам какви идиоти е извикал псевдто "треньора" може само да се надяваме да не стане като със Сърбия .Шанса ни е Ейре да си вкарат ..... автогол 
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.