България - Украйна 14.11.12/18:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- m.unaited forever
- Контакти:
Re: България - Украйна 14.11.12/18:00
Скучно 0:0
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
Възнамерявам да отида да го гледам на живо,и дано ме зарадват "лъвовете". Победа с 2:1 ми се вижда добре. 
2:0 за България.
Убеден съм , че няма да загубим. Дано победим. Някой знае ли цени на билетите 
Само Левски!
siniq_fen написа:Убеден съм , че няма да загубим. Дано победим. Някой знае ли цени на билетите
Пропуските за сектор "А" ще се продават за 15 лева, за сектор "В" - за 10 лева, а за секторите "Б" и "Г" цената е 5 лева за един билет.
За мене са доста високи цените за такава контрола... Та те горе долу са си като за официален мач. Можеха да направят жест към феновете и да пуснат някакви билети от рода на 3 ,4 и 5 лева.
Сега ще има 500-600 човека на стадиона...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
PFK_Levski
- Контакти:
turbogena написа:siniq_fen написа:Убеден съм , че няма да загубим. Дано победим. Някой знае ли цени на билетите
Пропуските за сектор "А" ще се продават за 15 лева, за сектор "В" - за 10 лева, а за секторите "Б" и "Г" цената е 5 лева за един билет.
За мене са доста високи цените за такава контрола... Та те горе долу са си като за официален мач. Можеха да направят жест към феновете и да пуснат някакви билети от рода на 3 ,4 и 5 лева.
Сега ще има 500-600 човека на стадиона...
При положение ,че цената на билетите в официалните мачове беше по 25-30 ( най-скъпите билети ) , е нормално 15 лева да е най-скъпия билет в контролна среща на националния отбор ............ какво все се оплаквате не знам ? Това е пълна пародия вашето ...... ми знаеш ли каква ще е разликата ако се построи един национален стадион в Пловдив примерно ? Не съм от Пловдив .... просто ви давам пример ако бъде националния стадион някъде в Централна България ( и още повече в Пловдив ) .....сигурен съм ,че ще се пълни повече , защото в това отношение ( не знам по каква причина ) наистина вие софиянците не пълните стадиона ...... щото ако има 30 000 на стадиона 15 000 са от други градове в България , макар да не е удобно за посещение примерно за някой от Варна ...... в сектор Б и Г са 5 лева .... какво повече искате ?
При положение ,че цената на билетите в официалните мачове беше по 25-30 ( най-скъпите билети ) , е нормално 15 лева да е най-скъпия билет в контролна среща на националния отбор ............ какво все се оплаквате не знам ? Това е пълна пародия вашето ...... ми знаеш ли каква ще е разликата ако се построи един национален стадион в Пловдив примерно ? Не съм от Пловдив .... просто ви давам пример ако бъде националния стадион някъде в Централна България ( и още повече в Пловдив ) .....сигурен съм ,че ще се пълни повече , защото в това отношение ( не знам по каква причина ) наистина вие софиянците не пълните стадиона ...... щото ако има 30 000 на стадиона 15 000 са от други градове в България , макар да не е удобно за посещение примерно за някой от Варна ...... в сектор Б и Г са 5 лева .... какво повече искате ?[/quote]
В повечето държави практиката е националния отбор да играе мачовете си в различни градове, за да бъдат близо до колкото се може повече фенове. По мое скромно мнение , в България най-малко фенове има точно в София, а странно, а мачовете се играят само там ?!? Близо два милиона население, а не могат да напълнят 40 000 места ?!? Наистина е много удачен варианта да се построи в Пловдив подобен стадион, поне от време на време да играят там националите. Със сигурност там стадиона ще се пълни догоре. Друг е въпросът дали е рентабилно построяването на такъв стадион, но в крайна сметка за всичко ли трябва да му търсим келепира? Пък и при добро желание и добър мениджмънт и това може да стане. Проблемът е че говорим за България.
В повечето държави практиката е националния отбор да играе мачовете си в различни градове, за да бъдат близо до колкото се може повече фенове. По мое скромно мнение , в България най-малко фенове има точно в София, а странно, а мачовете се играят само там ?!? Близо два милиона население, а не могат да напълнят 40 000 места ?!? Наистина е много удачен варианта да се построи в Пловдив подобен стадион, поне от време на време да играят там националите. Със сигурност там стадиона ще се пълни догоре. Друг е въпросът дали е рентабилно построяването на такъв стадион, но в крайна сметка за всичко ли трябва да му търсим келепира? Пък и при добро желание и добър мениджмънт и това може да стане. Проблемът е че говорим за България.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!
Можеше да сложат символични цени според мене, нещо от рода на 3, 4 и 7 лева. На тези цени на билетите биха присъствали 10-15 000, а при цени от 5, 10, 15 лева, ще има на стадиона около 3 000. Нямаше да е лошо цените да са намалени, но от БФС не мислят, ноември месец е, след 17:00 си е студеничко, мачът ще се дава по БНТ, така че....можеха да направят един жест към феновете. Мое мнение...